Poco X3 Pro

Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Re: Poco X3 Pro

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

Monnnyad csak...

Írd bele hogy csak saját felelősségére...

Ezt most Xiaomi11 (M2011K2C) telefonommal küldtem, Tapatalk alkalmazással

Gloob
MIUI imádó
MIUI imádó
11
Telefonom: POCO X3
Medálok

Hozzászólás Szerző: Gloob »

Oké fiúk, Ti akartátok! 😀
Tehát akkor:
CSAKIS SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Letöltöd azt a romot, ami a telefonodon van jelenleg!
Letöltöd a telefonodnak megfelelő legújabb romot, mindkettőt 1 mappába rakod.
Elindítod a frissítő alkalmazást, ott betallózod azt, amelyik jelenleg fent van. A frissítő ellenőrzi a romot, majd elvileg kéri a telefon újraindítását. Ekkor indulna el a gyári recovery, és frissítene. Viszont nem indítod újra, hanem a frissítőt háttérbe teszed! Egy file kezelővel a legfrissebb romot átnevezed pontosan a régi rom nevére, de előtte a régit törlöd. Ez után, a frissítőt előre hozva, újra indítod a telefont. Elvileg megtörténik a frissítés!
No ennyi. Ezt a PH fórumán olvastam, ott egyesek szerint működik. Én nem próbáltam, így felelőséget nem vállalok érte! Ha ez a leírás hülyeséget tartalmaz, nem jó, nem helyes, akkor kérem törölni. Senkit nem szeretnék becsapni! Egy biztos, elvileg működhet, viszont nagy odafigyelést igényel, mivel az ellenőrzést kerüli ki!
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11

Medálok

Na, majd megpróbálom.
(Nem most lesz, jelenleg lakásfelujitásba őrülök bele, de majd kipróbálom...)

0Elek2
V.I.P.
V.I.P.
10
Telefonom: Xiaomi 12T Pro
 megköszönte: 36 alkalommal
 megköszönték: 10 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: 0Elek2 »

Régen működött, most nem tudom. Tény, saját felelőségre, és annyit tennék hozzá, hogy a régiókód legyen ugyan az!
(Én nyitott BL mellett próbálnám, biztos, ami biztos...)

Bl nyitás nélkül 2 opció:
- OTA
- Manuális, álltalad írd mód, csak annyi, hogy a soron következő "újabb" verziót kell letölteni, értelemszerűen azt régiókódút, amid van, és a/gyökérbe tenni. Ez után a frissítő elindulna, és menne minden... Viszont hivatalosan kiadott ROM legyen, Béta nem fog menni, (Pilót)

Így megmaradnak az adataid.
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?

OnePlus 12 - Xperience 25.06.22 A15
Oneplus Watch 2
szekelyelek
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Poco F5
 megköszönték: 2 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: szekelyelek »

Nyitott BL esetén nincs szükség a megosztott trükközésre... Szerintem

Tapatalkkal küldve az én 22021211RG eszközömről

botigta
MIUI rajongó
MIUI rajongó
12
Telefonom: Poco X3 Pro
 megköszönte: 8 alkalommal
 megköszönték: 2 alkalommal

Hozzászólás Szerző: botigta »

Gloob írta:Egy kis helyzetjelentés! Megjelent a Poco x3 pro - ra a v13.0.5.0 SJUMIXM Stable xiaomi.eu rom. Ez a verzió recovery-s rom. Nekem még egy régi TWRP volt, ami nem oldotta fel a data titkosítást. Letöltöttem egy újabb recovery-t (TWRP 3.6.2 Nebrassy.img), ezt sd kártyára másolva, a régi TWRP-ből telepítettem. Ez már a pin kódot kérve fel tudta oldani a data titkosítását, így a rom telepítése már csak ujjgyakorlat volt. Nem kellett hál istennek a format data! Kép Kép
Persze lehet, sőt majdnem biztos, hogy a régi recovery is sd-ről telepítette volna az új romot, de ez így jobb számomra. No ennyit akartam csak jelezni.
Pont most akartam örömömben elújságolni neked, hogy ez történt velem is a hétvégén, de ezek szerint nekem már régóta frissebb twrp-m van (most meg nem nézem, hogy hányas Kép), mert én nem frissítettem...
Úgyhogy örülünk Vincent Kép
holecsko
MIUI látogató
MIUI látogató
5
Telefonom: Nincs

Hozzászólás Szerző: holecsko »

Üdv!

Nemrég vettem egy mobilt igaz az egy Redmi Note 10 5G-t volt, de vissza is adtam és becseréltem erre a Poco X3 Pro-ra.

Nemrég kaptam hozzá frissítést a V13.0.1.0.SJUEUXM fel telepítettem és olyat láttam hogy pl.: a Google fordító apk-nak a szövege lilás fehér lett és a háttér is. Ezt nem csak sötét üzem módban produkálta hanem nappali üzemódban is a készülék. Ezen kívül a gps ha ki kapcsolom ott is a szöveg ilyen volt.
A visszajelzés hang halkabb lett és a visszajelző motor rezgése is mint ha gyengébb lenne mikor nyomogatom a balra néző play gombra bocsi de nem tudom a gomb pontos nevét. Ezen kívül a valamiért eltűntek az egyedi ikon cseréje ami V12.5.5.0.RJUEUXM volt.
Más is találkozott ilyen jelenségekkel 13 alatt?
Képet vagy videót nem tudok róla küldeni mert vissza raktam a V12.5.5.0.RJUEUXM ezen nincsenek ilyen hibák. Csak kíváncsiságból meg kérdezem más is találkozott ilyen jelenségekkel és hogy tud a cég róla és javítja vagy sem késöbb.

Köszönöm előre is a válaszotokat.
skylaci
Beta tesztelő
Beta tesztelő
10
Telefonom: Poco X3 Pro

Hozzászólás Szerző: skylaci »

Sziasztok.
Elhatároztam, hogy Bootloadert nyitok és felteszek egy olyan romot amiben van hívásrögzítés.
(Kb 8 éve csináltam ilyesmit utoljára, szóval ezért vagyok most ilyen balfék, hogy hülyeségeket kérdezgetek).
Először Milestone2 leírása alapján bootloadert nyitok. https://cutt.ly/AhmWSGM
Ez a leírás még aktuális? Mikor törlődik minden adat a telefonról, most amikor elkezdem a BL-nyitást vagy 168 órával később amikor letelik a várakozási idő? a telefonban folyamatosan kell legyen SIM kártya? az a sim kártya kell legyen, aminek a tel száma a mi fiókhoz van kötve? A microSD kártya, amire átmásolom a fontos fájlokat nyugodtan maradhat a telefonban, vagy azt is törli BL nyitáskor?
Az ezt követő lépésekre majd inkább akkor kárdezek rá, amikor odág elértem.
Gloob
MIUI imádó
MIUI imádó
11
Telefonom: POCO X3
Medálok

Hozzászólás Szerző: Gloob »

A törlés a tényleges nyitáskor történik, tehát nem most! A telefonnak üzemelni kell az adott idő alatt, és szerintem azzal a kártyával, ami a fiókhoz van kötve. Az SD-t nem törli. Ha valami még van, akkor Mile úgyis szól! 😀
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11

Medálok

Az ördög nem alszik...
vedd ki az SD-t.
Az biztos, ha a MiFiókból kilépsz a 168 óra alatt újraindul a számláló. A SIM-kártyát nem tudom.
A többit elmondták előttem...

Válasz küldése

Vissza: “Poco X3 / Pro / GT”