Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Sziasztok! Egy hetes telefonomon miért nem működik a gyorstöltés? Megkaptam a 120 wattos gyorstöltőt amivel elméletileg 17 perc alatt 0-100 ra lehetne tölteni. Ez nálam 25% ról 100% ra 1 óra 25 perc. Több helyen próbáltam, be és kikapcsolt állapotban is. Töltés közben írja gyorstöltés később szupergyors töltés, de nem működik. Van valamilyen beállítás amit nem találok a töltéssel kapcsolatban?
Elöre is köszi a segítséget.
Természetesen saját brutál nagy töltőjével. Nem találok semmi beállítást a gyors töltéssel kapcsolatban. Mit javasolsz? Töltőcsere? Szervíz? Visszaküldés?
Minden kábel töltő gyári origónál. 1hete vettem a telót a telekomnál. Próbáltam tok nélkül is csatlakozás is jó. Kezdőképernyőn kiírja hogy szupergyors töltés. 30%-ról próbáltam 1óra 22perc kellett neki hogy100% legyen. Tehát nem működik a gyorstöltés. Köszi mindenkinek a segítséget. Megy vissza a gyárba.
Sziasztok!
Ma vettem egy xiaomi 11 Pro-t. A számítógépre csatlakoztatva az USB kábellel nem ismeri fel a PC a telefont.Az ezközkezelőben driver hibát ír és nem lehet frissíteni a drivert(ott kiírja hogy T11 pro). A telefon fájlkezelőjében wifivel tudok rátenni fájlokat, de az ha több fájl küldök egyszerre, lassú.
A neten nem találtam megoldást.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3