[Mi 9 SE] Kérdések, válaszok, megoldások
-
Szabobela
- MIUI látogató

- 6
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Re: [Mi 9 SE] Kérdések, válaszok, megoldások
A Goggle Pay-t hogy lehet letölteni, nekem nem sikerült?
-
labe
- MIUI imádó

- 7
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite
- megköszönte: 1 alkalommal
- megköszönték: 6 alkalommal
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi Max 3
- megköszönték: 17 alkalommal
The system has been distroyed. A kedvenc feliratom egy agyhalott xiaomi telefonon. Csak nyitott bootloder esetén tudod felrakni a fastboot romot. Kettő megoldás van amivel helyre lehet állítani ilyen telefont. A könnyebbig megoldás ha maradt recovery a telefonon, akkor segít a miflash pro. Ezzel tudsz zárt bootloder esetén is recovery romot telepíteni. Sajnos mi 9 se telefon esetében nem találkoztam még azzal hogy recovery maradt volna a telón. A nehezebb megoldás már körülményesebb. Telefon hátlapját levesz, alaplapi takarót levesz tesztpontokat megkeres, rövidre zár és így EDL módba teszed a telefont. Így már szóba jöhetne a miflash ha lenne hitelesített mi fiókod. De az bizony halandó embernek nincs. Még akkor sem kell kétségbe esni mert a megfelelő firehouse loader birtokában megy a flashelés hitelesített fiók nélkül is. Mivel snapdragon 712 procival van dolgunk így a firehouse loader csak fizetős oldalakról lehet letölni. És akkor még mindig nem kell kétségbe esni mert itt vagyok én akinek megvan hozzá a megfelelő szervizbox. Szétszerelés flashalés, bootolás, hátlap, visszaragasztás 25 perc. 

Xiaomi doki
xiaomi.doki@gmail.com
Unbrick any xiaomi device and remove mi account
https://www.facebook.com/groups/3059778820951055/
xiaomi.doki@gmail.com
Unbrick any xiaomi device and remove mi account
https://www.facebook.com/groups/3059778820951055/
- szimla65
- MIUI Tag

- 10
Medálok
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Mi 9 SE ,Android10,Miui 12,03.A probléma következő,beszélgetés közben a hangszóró elhalkul,ha kihangosítja a telót úgy hiba mentes.Ez nem minden hívásnál jelentkezik,többségében hibátlan.Csináltunk a gyári recoveryből egy teljes tisztítást de nem lett jó.Ez szerintetek hardveres hiba vagy lehet szoftveres?Megéri szervizbe vinni vagy felesleges?A teló teljesen gyári,nincs mókolva semmi.
Előre is Köszönöm a segítséget.
Segítséget szeretnék kérni.Mi 9 SE ,Android10,Miui 12,03.A probléma következő,beszélgetés közben a hangszóró elhalkul,ha kihangosítja a telót úgy hiba mentes.Ez nem minden hívásnál jelentkezik,többségében hibátlan.Csináltunk a gyári recoveryből egy teljes tisztítást de nem lett jó.Ez szerintetek hardveres hiba vagy lehet szoftveres?Megéri szervizbe vinni vagy felesleges?A teló teljesen gyári,nincs mókolva semmi.
Előre is Köszönöm a segítséget.
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Szia. Segíteni ugyan nem tudok, de eddig az összes telefonomon előfordult ez a jelenség hébe-hóba. Legtöbbször térerő/adatkapcsolat erősség és minőség változása során. Nem hinném, hogy kifejezetten hardveres a probléma. Én inkább szoftveres vagy konstrukciós hibának gondolom.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
- szimla65
- MIUI Tag

- 10
Medálok
-
Pt1979
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
papzi57
- MIUI Tag

- 8
- Telefonom: Egyéb
Olyankor látványos, mikor 4G hálózatról 2G-re vált beszéd közben pl.
Tapatalkkal küldve az én M2002J9G eszközömről
Tapatalkkal küldve az én M2002J9G eszközömről
-
Zsivi
- MIUI látogató

- 4
Szervusztok!
Segítséget kérek:
MIUI Global 12.5.1 Stabil rendszeren 2021.08.26.-án frissült a hangrögzítő 1.9.57 verzióra. Azóta a rögzített hívásokat nem tudom lejátszani.
2021.08.27.-én jött egy V1.9.57 V1 frissítés. Még nem telepítettem. Ha telepítem, mire számítsak: megszűnik a hívásrögzítés is, vagy ismét le fogja játszani a rögzített hívásokat?
Segítséget kérek:
MIUI Global 12.5.1 Stabil rendszeren 2021.08.26.-án frissült a hangrögzítő 1.9.57 verzióra. Azóta a rögzített hívásokat nem tudom lejátszani.
2021.08.27.-én jött egy V1.9.57 V1 frissítés. Még nem telepítettem. Ha telepítem, mire számítsak: megszűnik a hívásrögzítés is, vagy ismét le fogja játszani a rögzített hívásokat?
-
belababa
- MIUI látogató

- 9
Sziasztok
Régebben a futó alkalmazások ikonjai megjelentek a felső értesítési sávban. Valami miatt egy jó ideje nem látszik, nem is tudom beállítani sehogysem. Ez most már ilyen, vagy csak nekem nem sikerül beállítani?
Köszönettel Zoli
Régebben a futó alkalmazások ikonjai megjelentek a felső értesítési sávban. Valami miatt egy jó ideje nem látszik, nem is tudom beállítani sehogysem. Ez most már ilyen, vagy csak nekem nem sikerül beállítani?
Köszönettel Zoli