Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Jah igen, ha egyenként adod hozzá a névjegyzéken belül akkor nálam is megy érdekes bug lehet.
Hát az én telomnál megy,asszonyénál van ez a gond,ő meg tuti nem engedi visszavinni szóval hátha egy következő SW-nél javítják ezt.
Azért írd meg kérlek ha sikerült megoldaniuk,hogy mi volt a megoldásuk.
ates2 igen megnézte. Próbálkozott, de ahogy mi, úgy ő sem tudta átállítani. Aztán megkérdezte, hogy le van-e mentve minden. Készültem rá (de 10 nap alatt olyan sok új nem keletkezett a telefonon), szóval igen. Elmondása szerint mély törlést csinált. Gyakorlatilag előlről kezdhettem mindent beállítani, persze amikor felállt a rendszer, a hanggal kezdtük a beállítást, és láss csodát működött. Ennyi. Bár most sem értem, hogy most miért működik, akkor meg nem, csak szimplán örülök. A mély törlés után egyből a 12.5-ös MIUI val indult, amikor először (vásárláskor) indítottam egy korábbi 12-es verzióról egyből felfrissült 12.5-re. Telót nem mókoltam. Majd azért írd le te is mire jutottál. Az utánunk jövők kevésbé vakargassák a fejüket. Persze csak akkor írj ha az asszony is megengedi az ő telefonját törölni.
Kiraly,szuper hogy mukodik.
Gondoltam arra en is,hogy teljes gyarivissza de csak 2 het mulva lesz lehetosegem foglalkozni vele,akkor van szabi
De irok persze ha megcsinaltam es mi lett.
Amugy gondoltam valami sw kavarodas lesz.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14