[Redmi Note 9 Pro] Kérdések, válaszok, megoldások
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Re: [Redmi Note 9 Pro] Kérdések, válaszok, megoldások
Köszi! Nem tragédia. A srác ezzel is jól elvan, csak érdekesség képpen vetettem fel, kérdeztem rá.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
TariGabi
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Redmi Note 9
van egy Asus router másoglagos wan lehetőséggel USB keresztül.
USB-n keresztül szeretném megosztani az internetet a hálózat többi gépével, a routeren keresztül.
USB kábellel telefon router össze kötve.
Telefonon USB megosztás engedélyezve.
De nem akar működni.
Van aki már csinált ilyet?
USB-n keresztül szeretném megosztani az internetet a hálózat többi gépével, a routeren keresztül.
De nem akar működni.
-
Laca628
- MIUI látogató

- 5
- Telefonom: Nincs
Sziasztok!
Az állandóan fellépő kikapcsolás/újrabootolás miatt úgy döntöttem, hogy a youtube videókban aánlott adattörléssel és újraindítással próbálkozom. Előtte ellenőriztem, hogy az adataim el legyenek mentve a Google one -ban és a Mi cloudban is. Itt biztos benéztem valamit, mert az újratöltés kapcsán a 2020 április állapot állt vissza a korábbi Note 4 es telefonom kinézetével és beállításaival. Kérdésem, hogy hogyan tudnám visszavarászolni a MIUI 12 kinézetét továbi adatvesztés nélkül? Előre is köszönöm!
Az állandóan fellépő kikapcsolás/újrabootolás miatt úgy döntöttem, hogy a youtube videókban aánlott adattörléssel és újraindítással próbálkozom. Előtte ellenőriztem, hogy az adataim el legyenek mentve a Google one -ban és a Mi cloudban is. Itt biztos benéztem valamit, mert az újratöltés kapcsán a 2020 április állapot állt vissza a korábbi Note 4 es telefonom kinézetével és beállításaival. Kérdésem, hogy hogyan tudnám visszavarászolni a MIUI 12 kinézetét továbi adatvesztés nélkül? Előre is köszönöm!
-
labe
- MIUI imádó

- 7
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite
- megköszönték: 6 alkalommal
Az USB megosztás fordítva működik. Mobilnetet tudod megosztani PC felé.TariGabi írta:van egy Asus router másoglagos wan lehetőséggel USB keresztül.
De nem akar működni.
Tapatalkkal küldve az én Mi 9 SE eszközömről
-
TariGabi
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Redmi Note 9
A mobil netet szeretném megosztani, de nem a pc, hanem az ASUS router feké.
Asus router
Elsődleges WAN, és ki - be kapcsolható másodlagos WAN.
A másodlagos WAN USB-re van állítva. Az USB pedig android telefonra.
Telefonon pedig kiválasztva - Hordozhato hotspot -> USB-megosztás
A routeren az telefon meg is jelenik, rá kell nyomni, hogy tovább a WAN beállításokra, és ezzel az eszköz el is tűnik....
Asus router
Elsődleges WAN, és ki - be kapcsolható másodlagos WAN.
A másodlagos WAN USB-re van állítva. Az USB pedig android telefonra.
Telefonon pedig kiválasztva - Hordozhato hotspot -> USB-megosztás
A routeren az telefon meg is jelenik, rá kell nyomni, hogy tovább a WAN beállításokra, és ezzel az eszköz el is tűnik....
-
labe
- MIUI imádó

- 7
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite
- megköszönték: 6 alkalommal
Akkor ezt a routered fórumjában kellene oldanod.
-
loljka94
- MIUI látogató

- 5
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 Pro
Sziasztok! 2napja lettem boldog tulajdonosa egy Redmi Note 9 pronak!
Nos előtte sosem volt Xiaomi telefonom! Van egy Panasonic Ear budsom! Összepárosítottam a telefonnal és iszonyat halk! Max hangerőn is! Más telefonon nem ilyen halk! Előző készülékem Ulefone volt! És ott semmi gond nem volt! Viszont érdekesség hogy a Redmi Note 9 csak ezzel a fülessel halk! Van egy LG headsetem szintén Bluetooth fülesől beszélünk, ott semmi gond nincs! Esetleg valakinek valami ötlet? Válaszokat előre is köszönöm!
-
alamis
- MIUI látogató

- 5
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 Pro
sziasztok,,,, note 9 pró készülékem , képernyő zár funkciójánál, nem kapcsol vissza alvő módba,, jól be állított módban. állandóan világít, a képernyő. természetesen a kézi funkció működik,, elég kellemetlen hiba... tud valaki segíteni??? előre is köszönöm...
-
Palack
- MIUI látogató

- 5
- Telefonom: Redmi Note 9T
Sziasztok, töltés problémám van. Csak kikapcsolt állapotban hajlandó tölteni a telefon. Ha ezután elindítom úgy, hogy csatlakoztatva a töltő, leáll a töltés. Lehet ez szoftver hiba ? Vagy aljzat csere ? Előre is köszi
-
JANOS1972
- MIUI érdeklődő

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Már a 4 miui telefonom van, de most csalódás ért, hogy a telefon, névjegy és a üzenetküldő app kikerült a rendszerből. Az Android Auto meg vagy elindul vagy nem, Csatlakoztasson egy kompatibilis eszköz hibával leáll.
Egy másuk topikban a (redmi 9 pro) olvastam egy egyszerűnek tűnő rom cserélő alkalmazásról, ami még magyarul is tud XiaoMiTool V2.
Eddigi olvasmányaimat leszűrve az Indiai stab rom még tartalmazza a hiányolt alkalmazásokat ÁLLÍTÓLAG.
A kérdésem: XiaoMiTool V2 feltelepítve, Miflash telepítve, Miuitools HUN telepítve de sajnos a Miuitools HUN kívül senki nem látja a készüléket.
Mit kéne még tennem, hogy a hiba megszűnjön.
Remélem érthetően sikerült fogalmaznom.
Válaszokat előre is köszönöm.
János
(mi4c, Remi note 6 pro, Redi 6, redmi not 9 pro)
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Már a 4 miui telefonom van, de most csalódás ért, hogy a telefon, névjegy és a üzenetküldő app kikerült a rendszerből. Az Android Auto meg vagy elindul vagy nem, Csatlakoztasson egy kompatibilis eszköz hibával leáll.
Egy másuk topikban a (redmi 9 pro) olvastam egy egyszerűnek tűnő rom cserélő alkalmazásról, ami még magyarul is tud XiaoMiTool V2.
Eddigi olvasmányaimat leszűrve az Indiai stab rom még tartalmazza a hiányolt alkalmazásokat ÁLLÍTÓLAG.
A kérdésem: XiaoMiTool V2 feltelepítve, Miflash telepítve, Miuitools HUN telepítve de sajnos a Miuitools HUN kívül senki nem látja a készüléket.
Mit kéne még tennem, hogy a hiba megszűnjön.
Remélem érthetően sikerült fogalmaznom.
Válaszokat előre is köszönöm.
János
(mi4c, Remi note 6 pro, Redi 6, redmi not 9 pro)