Mielőtt írtam, természetesen szétnéztem a neten a problémámmal kapcsolatosan, de nem találtam megoldást, és mielőtt megpróbálnék egy utolsónak hagyott, gyári visszaállítást, gondoltam megkérdezem, hátha valaki más is tapasztalta ezt a hibát és megoldódott neki.
Adott a gyárilag feltelepített Google alkalmazás, amit megnyitva, hírek olvasására használok, nagyon szeretem, mert figyeli milyen témák érdekelnek, és azokat szokta beadni.
A problémám a következő:
Amikor megnyitom, és elkezdek lefelé görgetni, egyszerűen kilép az alkalmazásból, újra megnyitom, megint elkezdek lefelé görgetni, újra kilép, feljön egy értesítés hogy elküldhetem a problémát, amolyan jelentés szerűt, már vagy 200-at elküldtem
Próbáltam már mindent, töröltem a frissítéseket mindenféle tárolt dolgokat stb, párszor már frissült is az alkalmazás, de a hiba még mindig megvan.
Hozzá tenném,, hogy kb. minden 20-ik alkalommal jól működik, nem lép ki, és amikor már azt hiszem, végre megjavult, akkor a következőre ismét kilép lapozáskor.
Ha valaki kipróbálná ez a saját Mi 9-én, és megosztaná velem a tapasztalatát, azt előre is megköszönném!
A telefonom Mi 9 (Extreme Digital vásárlás) Miui global 11.0.8.0 (QFAEUXM) Stabil
Nagyon szépen köszönöm!
**** közben megoldódott (magától), se frissítés se semmi, egyszer csak jó lett, nem lépett ki, és azóta sem. ****