[Mi 9 Lite] Kérdések, válaszok, megoldások
-
Fulee
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 14 alkalommal
-
Medálok
Re: [Mi 9 Lite] Kérdések, válaszok, megoldások
esetleg segíthet
https://forum.xda-developers.com/mi-cc9 ... n-t3955347
ez nem biztos
https://miui.blog/mi-cc9-cc9e/flash-twrp-root-mi-cc9/
habár a youtube oladalon is van video
https://forum.xda-developers.com/mi-cc9 ... n-t3955347
ez nem biztos
https://miui.blog/mi-cc9-cc9e/flash-twrp-root-mi-cc9/
habár a youtube oladalon is van video
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
- Lui76
- V.I.P.

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
Medálok
Ezt tedd fel, ezzel jó lesz. Tegnap este csináltam végig. De a recovery flash után a vbmeta-t is flasheld. Utána jöhet a vol+ és power
https://forum.xda-developers.com/mi-cc9 ... e1d9df.jpg[/IMG]
Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
https://forum.xda-developers.com/mi-cc9 ... e1d9df.jpg[/IMG]
Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
Minden okkal történik, de az ok néha csak annyi, hogy hülye vagy és rossz döntést hoztál
- kercerece
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 Lite
Sikerült felraknom s valóban TWRP nem volt megfelelő. Az alábbi link segitett. 
https://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi ... -1350.html
Tökéletesen működöm Eu stabil romon. Minden funkcióm visszatért ami a nagy GDPR miatt nem szabad.. Illetve csak az övékét szabad.. Ahogy Hofi mondta Cenz. né.. Meg az.. ura.
Névjegyzék, sms küldés stb..MIUI lett, szinkronizál MI fiók mindent, plusz a hangrögzités is megyen. S a kamera is több funkcioval rendelkezik. Gondolok itt a dinamikus felvételek opcióra. 
https://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi ... -1350.html
Tökéletesen működöm Eu stabil romon. Minden funkcióm visszatért ami a nagy GDPR miatt nem szabad.. Illetve csak az övékét szabad.. Ahogy Hofi mondta Cenz. né.. Meg az.. ura.
-
FoPa
- MIUI látogató

- 6
Kérlek segítsetek! Mi lehet a gond? Telefonom: Xiaomi Mi 9 Lite. (Android 9 PK Q1...; MIUI Global 11.3.4) A problémám. Ha összekötöm a telefonomat a PC-vel, az Mi 9 Lite - Belső közös tárhely - DCIM - Camera mappában a jpg képek nem jelennek meg miniatűrként. Érdekes módon a panoráma képek igen. Amit már próbáltam: a PC összes nézeti beállítása; Fájlkezelő beállításai- Nézet (Mindig ikonok jelenjenek meg - miniatűrök soha ki-be kapcs.); a telefonon a képminőség kiváló-normál-gyenge. További kísérleteim: Ugyanezen a PC-n az előző telefonom Redmi 4x (Android7.1.2; MIUI Global 11.0.2.) a jpg képeket megjeleníti miniatűrként. Az új Mi 9 Lite telefonomat másik 2 PC-n is próbáltam, de miniatűrök ott sincsenek. Ha az Mi 9 Lite gépről a jpg képeket a számítógép valamilyen mappájába másolom, ott már vannak miniatűrök. A kérdésem még egyszer: miért nem látom a miniatűröket az Mi 9 Lite - Belső közös tárhely - DCIM - Camera mappában?
-
zsola400
- MIUI rajongó

- 12
-
Medálok
Valószínű itt már az android 9-10 miatt vannak szabályozások, hozzáférhetőség miatt nem engedélyezi miniatűröket, nálam sem működik fejlesztői rom 9.12.5 android 10.De pl. a belsőtárhelyen akarod megnyitni a képet azt sem engedi csak miután átmásoltad pc-re.
-
FoPa
- MIUI látogató

- 6
kamaraszsofi
- MIUI érdeklődő

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi Note 3
Kérem, ha van ötlet, segítsen valaki.
Apró, de igen bosszantó hiba. Mi 9 lite 11.3.4.0 globál rom. A telefont december 30. óta használom, akkor testre szabtam. 9 SE-ről költöztettem át (azon MIUIHU rom volt). Azóta nem frissült a rom.
4 hét után azt észleltem, hogy a beállított hang jelzések elszálltak. Alaphelyzetbe állt minden értesítési és csengőhang.
Mindent vissza tudtam állítani, csak a névjegyekhez rendelt egyedi csengőhangokat nem.
Azt hiszem, az összes létező beállítást megpróbáltam. Még másik telefon appot is telepítettem. Ezen az látszik, mintha a csengőhang hozzá lenne rendelve a névjegyhez (True phone). De nem működik!
Csak az alapértelmezett csengőhang. Azt engedi változtatni a tárhelyen lévő hangfájlokból, változatlanul.
A Google névjegyzéknél ha be is beállítom, le is okézom, nem látszik, hogy elmentette volna a kiválasztott hangfájlt.
Olyan, mintha az app (sem a Google, sem a True Phone) nem találna kapcsolatot a telefon tárhelyével. Pedig engedélyezve van kölcsönösen a tárhely elérése, használata.
Túl vagyok a gyári reseten is.
Van valami ötlet, hogy hol lehet a hiba? Mit nem engedélyezek, vagy állítok be?
Apró, de igen bosszantó hiba. Mi 9 lite 11.3.4.0 globál rom. A telefont december 30. óta használom, akkor testre szabtam. 9 SE-ről költöztettem át (azon MIUIHU rom volt). Azóta nem frissült a rom.
4 hét után azt észleltem, hogy a beállított hang jelzések elszálltak. Alaphelyzetbe állt minden értesítési és csengőhang.
Mindent vissza tudtam állítani, csak a névjegyekhez rendelt egyedi csengőhangokat nem.
Azt hiszem, az összes létező beállítást megpróbáltam. Még másik telefon appot is telepítettem. Ezen az látszik, mintha a csengőhang hozzá lenne rendelve a névjegyhez (True phone). De nem működik!
Csak az alapértelmezett csengőhang. Azt engedi változtatni a tárhelyen lévő hangfájlokból, változatlanul.
A Google névjegyzéknél ha be is beállítom, le is okézom, nem látszik, hogy elmentette volna a kiválasztott hangfájlt.
Olyan, mintha az app (sem a Google, sem a True Phone) nem találna kapcsolatot a telefon tárhelyével. Pedig engedélyezve van kölcsönösen a tárhely elérése, használata.
Túl vagyok a gyári reseten is.
Van valami ötlet, hogy hol lehet a hiba? Mit nem engedélyezek, vagy állítok be?
-
elevian
- MIUI látogató

- 6
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Sziasztok.
Karácsony előtt vettem egy Xiaomi Mi 9 lite telefont. Teljesen jól működik,de úgy 2 napja amikor a home screenen lapozok a 2. oldalra, mindig laggol egy picit. Ilyen mikrolaggokat csinál a lapozásnál és fogalmam sincs, hogy miért.
Esetleg valami ötlet? Köszönöm!
Karácsony előtt vettem egy Xiaomi Mi 9 lite telefont. Teljesen jól működik,de úgy 2 napja amikor a home screenen lapozok a 2. oldalra, mindig laggol egy picit. Ilyen mikrolaggokat csinál a lapozásnál és fogalmam sincs, hogy miért.
Esetleg valami ötlet? Köszönöm!
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Widget van kint?
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
elevian
- MIUI látogató

- 6
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Szia.
Van, de próbálkoztam azok törlésével is. Sajnos benne van úgy is az a kis akadás. 2 napja leszedtem a Nova Launchert, valamit megnéztem, de már töröltem. Elképzelhető, hogy az okozott galibát?
Köszi.
E
Van, de próbálkoztam azok törlésével is. Sajnos benne van úgy is az a kis akadás. 2 napja leszedtem a Nova Launchert, valamit megnéztem, de már töröltem. Elképzelhető, hogy az okozott galibát?
Köszi.
E