[Mi 9T Pro] Kérdések, válaszok, megoldások
-
zsola400
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 Lite
-
Medálok
-
Bzoli79
- MIUI látogató

- 6
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
Re: [Mi 9T Pro] Kérdések, válaszok, megoldások
Szia én India régión használom, hoz néhány dolgot de ha visszaállítos Magyarországra a régiót, ezek vagy eltűnnek vagy lehet őket törölni.
- m1lu
- MIUI látogató

- 6
Szia.
És ha indiai régión használom akkor ezeket az appokat csak akkor tudom törölni ha visszaállítom magyarra a régiót?
És ha indiai régión használom akkor ezeket az appokat csak akkor tudom törölni ha visszaállítom magyarra a régiót?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2019.12.06. 14:11-kor.
Ok: Ne idézd a közvetlen előtted szólót feleslegesen! Szabályzat!
Ok: Ne idézd a közvetlen előtted szólót feleslegesen! Szabályzat!
-
Bzoli79
- MIUI látogató

- 6
Szerintem nem csak akkor,de nem tudom biztosan mert én mindig Indiára állítva használom. A régióváltás tudtommal semmilyen gondot nem okozhat.
-
Mi9t
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Nincs
Sziasztok!Mi 9t pro telefonomra nem megy fel a twrp.BL nyitva.Valaki tud segíteni? hangerő fel vagy le mind a két esetben a fastboot jön be.Teló nem reagál semmire.
- m1lu
- MIUI látogató

- 6
Köszi a választ Zoli. Nem is feltétlen problémára gondoltam a kérdésben hanem bloatware-re. Sztem az ilyen appok vagy háttérben futó alkalmazások nem használhatók eus országokban a gépre miatt. De ha átállítja az ember a régiót, akkor már mindjárt más a helyzet.
Hozzáteszem h a fentebb leírtak vélemények és meglátások, úgyhogy ha van valaki hozzáértő, az javítson ki nyugodtan.
Köszi Zoli mégegyszer a segítséget
-
SyLaR17
- MIUI látogató

- 6
- Telefonom: Nincs
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy vettem egy új Xiaomi MI9T Pro telefont és a 3,5 mm es jack füllhalgatóim egyszerűen nem mennek teljesen bele. Úgy-ahogy szólnak de az érintkezés nem a legjobb és könnyen ki is esnek az aljzatból. Valaki tudna javasolni valamilyen megoldást a problémámra? Válaszotokat előre is köszönöm.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Dugd bele rendesen. Nagyot fog kattanni, de az rendben van.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Bzoli79
- MIUI látogató

- 6
Sziasztok. Mi9t pro telefonon nem jönnek a bejövő hívásról és sms-ről AOD értesítések, érdekes módon msn üzenet esetén igen. Minden engedélyezve. Van ötlete valakinek?
-
mikobs
- MIUI látogató

- 7
Sziasztok.
Jelenleg Mi9T pro készülékkel rendelkezem MIUI11-el.
Huawei márkáról nyargaltam át ide, az ottani EMUI felülethez képest észrevettem 1-2 hiányosságot ami zavar. Ebben kérnék tanácsot, segítséget.
Keresek egy olyan kereső widgetet ami keres a készülék névjegyzékébe illetve a telefon belső memóriájában szótöredékekre.
Találtam egy Sesame appot ami működik is, de próbaidős
15 nap próba.
MIUI alatt ezen funkció nem hiányzik nektek? Régebben a google widget keresett a névjegyzékben is, de a GDPR miatt kivették ezen funkciót szerintem
Tudom hogy lehet keresni a névjegyzékben, de valahogy nem áll a kezemre, mivel elég sok embert hívok naponta + egykézzel szinte használhatatlan a nagy kijelző méret miatt, mivel ott a kijelző felső részén van a kereső sáv.
Várom a tapasztaltabb emberek válaszát.
Jelenleg Mi9T pro készülékkel rendelkezem MIUI11-el.
Huawei márkáról nyargaltam át ide, az ottani EMUI felülethez képest észrevettem 1-2 hiányosságot ami zavar. Ebben kérnék tanácsot, segítséget.
Keresek egy olyan kereső widgetet ami keres a készülék névjegyzékébe illetve a telefon belső memóriájában szótöredékekre.
Találtam egy Sesame appot ami működik is, de próbaidős
MIUI alatt ezen funkció nem hiányzik nektek? Régebben a google widget keresett a névjegyzékben is, de a GDPR miatt kivették ezen funkciót szerintem
Tudom hogy lehet keresni a névjegyzékben, de valahogy nem áll a kezemre, mivel elég sok embert hívok naponta + egykézzel szinte használhatatlan a nagy kijelző méret miatt, mivel ott a kijelző felső részén van a kereső sáv.
Várom a tapasztaltabb emberek válaszát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mikobs 2019.12.19. 16:54-kor.