[Mi 9 Lite] Kérdések, válaszok, megoldások
- msaca
- Beta tesztelő

- 9
- Telefonom: Poco F3
-
Medálok
Re: [Mi 9 Lite] Kérdések, válaszok, megoldások
Letöltöd a gépre vagy a telefonra, aztán TWRP-ből tudod telepíteni. De én a helyedben megvárnám már a következőt mert 9.10.31 a legfrissebb de szerintem már várd meg a következőt mert az már 10-es droid lesz. Ja és az OTA szerver nemigazán stabil az eu-s fiuknak ezért én soha nem onnan frissítem.
- kercerece
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 Lite
Köszönöm a választ! Örülnék ha MIUIHU ROM esetleg készülne. Talán ilyenek miatt is.
Titkon reménykedem.
Nem bántom marad ezen egyenlőre, probléma nincs a ROM-mal.
-
lzsolt75
- MIUI Tag

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
Sziasztok!
Az Mi 9 lite miben gyengébb az Mi 9T-nél? A SOC azt tudom, hogy "csak" a snapdragon 710-es, de van e más is amiben gyengébb? Kamerából a főkamera ugyan annak tűnik a többi eltérő. Infra csak a lite-ban van, és abba tehető még elvileg sd kártya is. (nem mintha ez 128giga ram mellett probléma lenne). Gsmarena-n a hangnál a 9T-hez írják a 24 bit/192kHz audiot, a litehoz nem, de nekem még a redmi Note 3-asom is tudja azt. Usb otg-t vajon a lite is tud? A SOC 10nm vs 8nm-es gyártástechnológia a fogyasztásban mit jelenthet? Egyik kollégámnak van 9T-je két napot bír az akksiija. Ez a teló mit tud?
Az Mi 9 lite miben gyengébb az Mi 9T-nél? A SOC azt tudom, hogy "csak" a snapdragon 710-es, de van e más is amiben gyengébb? Kamerából a főkamera ugyan annak tűnik a többi eltérő. Infra csak a lite-ban van, és abba tehető még elvileg sd kártya is. (nem mintha ez 128giga ram mellett probléma lenne). Gsmarena-n a hangnál a 9T-hez írják a 24 bit/192kHz audiot, a litehoz nem, de nekem még a redmi Note 3-asom is tudja azt. Usb otg-t vajon a lite is tud? A SOC 10nm vs 8nm-es gyártástechnológia a fogyasztásban mit jelenthet? Egyik kollégámnak van 9T-je két napot bír az akksiija. Ez a teló mit tud?
Xiaomi Mi 9T PRO (Raphael)
-
mARTon6
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T
Nem minden kérdésedre tudok pontos választ adni, mert egyik telefont sem használtam (még), de én is éppen e kettő között vaciláltam. Végignéztem sok összehasonlító tesztet, videókat, találsz belőlük bőven. Magyarul csak ezt találtam: https://www.hoc.hu/xiaomi-mi/xiaomi-cik ... ket-vegyuk
Végül a 9T-t választottam (még nincs a kezemben), mert: erősebb lapka, ami megéri az árkülönbséget (hosszabb időre vásárolok telefont, így 3-4 év múlva is meg kell bírkoznia a számolással); zavar a notch, mert a mostani RN2-n is full screen-t bámulok; a 9T 20 MP-es front kamerája is kiváló selfie-t készít (kipróbáltam; 9 Lite-nak 32 MP), ráadásul nagyon menő ahogyan előbújik; infrára semmi szükségem; ahogyan írtad, a némileg kisebb akksi is igen jól bírja; 128 GB elég kell legyen; ezenkívül én úgy vettem észre, jelenleg a 9T-nek nagyobb az irodalma, mert régebben jött ki, illetve Redmi K20 néven Kínában és Indiában is igen népszerű (China Developer ROM-on pl. már megkapta az Android 10-et) - talán ez sem utolsó szempont, ha pl. custom ROM-ot szeretnél rávarázsolni.
Budapesten mindkét készüléket a kezedbe veheted, kipróbálhatod itt: https://xiaomi.hu/ (Mi Store Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.).
Végül a 9T-t választottam (még nincs a kezemben), mert: erősebb lapka, ami megéri az árkülönbséget (hosszabb időre vásárolok telefont, így 3-4 év múlva is meg kell bírkoznia a számolással); zavar a notch, mert a mostani RN2-n is full screen-t bámulok; a 9T 20 MP-es front kamerája is kiváló selfie-t készít (kipróbáltam; 9 Lite-nak 32 MP), ráadásul nagyon menő ahogyan előbújik; infrára semmi szükségem; ahogyan írtad, a némileg kisebb akksi is igen jól bírja; 128 GB elég kell legyen; ezenkívül én úgy vettem észre, jelenleg a 9T-nek nagyobb az irodalma, mert régebben jött ki, illetve Redmi K20 néven Kínában és Indiában is igen népszerű (China Developer ROM-on pl. már megkapta az Android 10-et) - talán ez sem utolsó szempont, ha pl. custom ROM-ot szeretnél rávarázsolni.
Budapesten mindkét készüléket a kezedbe veheted, kipróbálhatod itt: https://xiaomi.hu/ (Mi Store Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.).
-
gogantibor
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Sziasztok!
Talán rossz helyre írom, de nem találtam ilyen topicot.
Sajnos még nem volt üvegfóliám, és lepattant a kijelző széléről egy darab üveg, ami aztán továbbrepedt. Tökéletesen érzékel, még a repedés mentén sem szakad meg a visszajelzés. Szeretnék rá új üveget, mert félek, hogy még tovább fog repedni.
Foglalkozik valaki ilyennel vagy meg tudná csinálni?
Talán rossz helyre írom, de nem találtam ilyen topicot.
Sajnos még nem volt üvegfóliám, és lepattant a kijelző széléről egy darab üveg, ami aztán továbbrepedt. Tökéletesen érzékel, még a repedés mentén sem szakad meg a visszajelzés. Szeretnék rá új üveget, mert félek, hogy még tovább fog repedni.
Foglalkozik valaki ilyennel vagy meg tudná csinálni?
-
mARTon6
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T
Én a helyedben ezen a két helyen próbálkoznék első körben:
> https://eustock.eu/kapcsolat-eu - ld. Szerviz elérhetőségek
> https://xiaomi.hu/ - Mi Store Lurdy Ház
Nem biztos, hogy vállalnak független szervízt, de egy próbát megér, biztosan tudnak ajánlani valamit ők is.
> https://eustock.eu/kapcsolat-eu - ld. Szerviz elérhetőségek
> https://xiaomi.hu/ - Mi Store Lurdy Ház
Nem biztos, hogy vállalnak független szervízt, de egy próbát megér, biztosan tudnak ajánlani valamit ők is.
-
gogantibor
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Köszönöm!
Idáig 3 helyről kaptam választ, mindenhol 60 és 70 ezer forintos szervizzel ijesztgetnek. Maga a készülék volt 75 ezer, könyörgöm...
Az üveg rá pár ezer forint, de tapasztalatlan vagyok az AMOLED kijelzőkkel, így inkább nem is bántom...egyelőre.
Idáig 3 helyről kaptam választ, mindenhol 60 és 70 ezer forintos szervizzel ijesztgetnek. Maga a készülék volt 75 ezer, könyörgöm...
Az üveg rá pár ezer forint, de tapasztalatlan vagyok az AMOLED kijelzőkkel, így inkább nem is bántom...egyelőre.
-
Fulee
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 14 alkalommal
-
Medálok
miuiszerviz.hu esetleg
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
-
zsola400
- MIUI rajongó

- 12
-
Medálok
- kercerece
- MIUI látogató

- 9
Segítene valaki..Hogy a csudába tudom z EU. romot vissza varázsolni MI9 Lite ra.
Egyszer heti romon voltam, de nem láttam ki hív, ezért a STABIL ra akartam menni szintén EU.sra. De most feladtam.
Itt az a problémám ha valakivel beszélek nem látom ha bejön egy másik hívás csak SMS eket küld. Előtte működött.Beállítások véleményem szerint jók.
Ha valaki rakott EU.STABIL romot jól jönne a segítség.
Most per pillanat 11.3.3.0 (PFCMIXM) vagyok. Tiszta telepítés ..Utánna Mintuban való gyönyörködés után.
megannyi videó nézegetés ja és persze Flas után feladtam.
Valószínű a TWRP nem jóamit fel szeretnék rakni? 3.3.1-0 amit felraktam. Miután felrakom gépről akkor előtudom hívni POWER+hang fel gombal de csak ha felraktam s még nyuszis modban van. Ha beindítom utánna többet nem meg csak a saját recovery jön be.
Nos elakadtam....
Egyszer heti romon voltam, de nem láttam ki hív, ezért a STABIL ra akartam menni szintén EU.sra. De most feladtam.
Itt az a problémám ha valakivel beszélek nem látom ha bejön egy másik hívás csak SMS eket küld. Előtte működött.Beállítások véleményem szerint jók.
Ha valaki rakott EU.STABIL romot jól jönne a segítség.
Most per pillanat 11.3.3.0 (PFCMIXM) vagyok. Tiszta telepítés ..Utánna Mintuban való gyönyörködés után.
Valószínű a TWRP nem jóamit fel szeretnék rakni? 3.3.1-0 amit felraktam. Miután felrakom gépről akkor előtudom hívni POWER+hang fel gombal de csak ha felraktam s még nyuszis modban van. Ha beindítom utánna többet nem meg csak a saját recovery jön be.
Nos elakadtam....