[Mi 9] Kérdések, válaszok, megoldások
-
Bszilagyi
- MIUI látogató

- 6
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Re: [Mi 9] Kérdések, válaszok, megoldások
Sziasztok
Olyan problèmám lenne, hogy amikor gps-t használok, ès bejön egy hívás, akkor a telefon eldobja a gps jelet.
Tudtok erre esetleg valamilyen megoldást mondani?
Köszönöm előre is
Olyan problèmám lenne, hogy amikor gps-t használok, ès bejön egy hívás, akkor a telefon eldobja a gps jelet.
Tudtok erre esetleg valamilyen megoldást mondani?
Köszönöm előre is
-
csupecz
- MIUI látogató

- 6
Sziasztok! Csak egy kérdés! Vettem egy Xiaomi MI 9 telefont. Kaptam belem egy nano sim kártyát (a szolgáltatótól) aminek új lett a PIN kódja. Hogyan tudom ennél a készüléknél megváltoztatni a PIN kódot? Mert sehol sem találtam megoldást. Illetve hogyan/mivel tudom az akksit tehermentesíteni? Mármint hol lehet a háttérben futó dolgokat kikapcsolni? És miket érdemes kikapcsolni, hogy se ne keressen netet, se ne fusson még ha van is wifi csatlakozás?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
prepukzs
- MIUI látogató

- 10
Sziasztok!
Mi9 (6/128) telefonomon MIUI Global 10.2.30.0 (PFAEUXM) ROM-mal nem jelennek meg a felső állapotsoron az alkalmazásértesítések (whatsapp, e-mail, messenger, stb...). Elvileg minden bekapcsolva az alkalmazásértesítésekben is. Tud valaki segíteni, hogy mit csináljak?
Mi9 (6/128) telefonomon MIUI Global 10.2.30.0 (PFAEUXM) ROM-mal nem jelennek meg a felső állapotsoron az alkalmazásértesítések (whatsapp, e-mail, messenger, stb...). Elvileg minden bekapcsolva az alkalmazásértesítésekben is. Tud valaki segíteni, hogy mit csináljak?
-
Fulee
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 14 alkalommal
-
Medálok
Esetleg 3 pontot látsz ?
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
-
prepukzs
- MIUI látogató

- 10
Annyit látok, felvillan 1 másodpercre pl. a whatsapp ikon a bal felsőben az óra helyén, amikor üzenet érkezik, aztán eltűnik és marad az óra.
-
laszlokurkovszki
- MIUI látogató

- 6
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy a videofelvétel miért szaggat, akadozik? Szinte élvezhetetlen!
1080P/60fps -re beállítva és a képstabilizátor is be van kapcsolva!
Tudnátok abban segíteni, hogy a videofelvétel miért szaggat, akadozik? Szinte élvezhetetlen!
-
Atomhuzat
- MIUI érdeklődő

- 10
Beállítások - (nálam xiaomi.eu-n) Password & Security - Adatvédelem - legfelső sorcsupecz írta: ↑2019.10.05. 22:05 Sziasztok! Csak egy kérdés! Vettem egy Xiaomi MI 9 telefont. Kaptam belem egy nano sim kártyát (a szolgáltatótól) aminek új lett a PIN kódja. Hogyan tudom ennél a készüléknél megváltoztatni a PIN kódot? Mert sehol sem találtam megoldást. Illetve hogyan/mivel tudom az akksit tehermentesíteni? Mármint hol lehet a háttérben futó dolgokat kikapcsolni? És miket érdemes kikapcsolni, hogy se ne keressen netet, se ne fusson még ha van is wifi csatlakozás?
-
Atomhuzat
- MIUI érdeklődő

- 10
Global stabilon nincs még javítva... Légy türelmes, ha nem akarsz xiaomi.eu ROM-ot telepíteni.prepukzs írta: ↑2019.10.06. 18:44 Sziasztok!
Elvileg a MIUI11 global stabilban már javítva lesz.
-
Atomhuzat
- MIUI érdeklődő

- 10
Kamera adatok törlése?laszlokurkovszki írta: ↑2019.10.07. 15:41 Sziasztok!
Videófelvételre én az Open Camera-t használom, hangnál pedig unprocessed. Ég és föld a hang a gyárihoz képest.
-
csupecz
- MIUI látogató

- 6
PIN kód módosítás...Ha valakit érdekel! Rájöttem. Beállítások-(rendszer és készülék) További beállítások- Adatvédelem- (SIM kártya zárolása) (nálam: Telekom HU van kiírva) rápöttyintesz és ott tudod módosítani. Viszont lenne két újabb kérdésem! Hol, melyik menü alatt találom meg a SIM kártya aktiválásos dolgot? Véletlenül kinyomtam...eltűnt, az értesítés és most nem találom sehol. Illetve nekem (MI 9) MIUI Global 10.2.14 stabil verzió van, a feleségemnek pedig (MI 9 SE) MIUI Global 10.3.9 Stabil. Miért különbözik a kettő? Most csináltam mind a kettőn frissítést. Ez befolyásol valamit?