Mi band 4
-
51073 felhasználó törlése
Re: Mi band 4
Próbáld meg újra indítani, vagy FR
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2019.09.01. 14:40-kor.
Ok: NE IDÉZD AZ ELŐTTED SZÓLÓT FELESLEGESEN!!!
Ok: NE IDÉZD AZ ELŐTTED SZÓLÓT FELESLEGESEN!!!
-
SheevPalpatine
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Sziasztok! Vettem egy vadonatúj Mi Band 4-et (Global verziós, a Lurdyban vettem a Mi Store-ban). Mi Fit app-pal nem tudom párosítani. A telefon Bluetooth menüje látja a karkötőt. Mi a teendő ilyenkor?
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Töröld a listából és csak Mi Fit-ben párosítsd.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
SheevPalpatine
- MIUI látogató

- 9
Hát én olyan opciót nem találok, hogy töröljem (egyébként nem is párosítottam ott, egyből a Mi Fit-tel kezdtem)
-
SheevPalpatine
- MIUI látogató

- 9
Megoldódott a problémám. Visszavittem a Mi Store-ba, ott kipróbálták más telefonokkal is, a karkötővel volt a gubanc. Kicserélték. Az új tökéletesen működik.SheevPalpatine írta: ↑2019.09.04. 22:42Hát én olyan opciót nem találok, hogy töröljem (egyébként nem is párosítottam ott, egyből a Mi Fit-tel kezdtem)
-
laca50
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ennél a típusnál a pulzusmérő tudja jelezni ha valakinek esetleg szívritmuszavara van? Itthon havonta 1-2 alkalommal a vérnyomásmérő kijelzi, de azt pont abban a pillanatban kell mérni amikor fenn áll a dolog! Szóval nem tudjuk, hogy milyen gyakorisággal fordul elő! Erre vennénk egy ilyen vagy hasonló kütyüt, ami egész nap monitorozza a pulzust.
Az lenne a kérdésem, hogy ennél a típusnál a pulzusmérő tudja jelezni ha valakinek esetleg szívritmuszavara van? Itthon havonta 1-2 alkalommal a vérnyomásmérő kijelzi, de azt pont abban a pillanatban kell mérni amikor fenn áll a dolog! Szóval nem tudjuk, hogy milyen gyakorisággal fordul elő! Erre vennénk egy ilyen vagy hasonló kütyüt, ami egész nap monitorozza a pulzust.
-
tomcsy5
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: POCOPHONE F1
Sziasztok!
Az alábbi problémá lenne:
Adott egy Mi Band 4, párosítani semmilyen programmal nem tudom (MiFit, Gadgetbridge, Mi Bandage). Mi Band 3-at használtam magyarosítva (itt is köszönve a munkátokat). Mindent megtettem, leválasztottam, MiFit adattörlés, régi verzió le, új fel, és semmi, nem is látja.
A Gadgetbridge és az Mi Bandage, valamint a telefon bluetooth menüje látja a készüléket, de párosítani egyik sem tudja.
Valakinek van ötlete, higy mit tegyek?
A karkötő itthon újonnan vásárolt, a telefonom Pocophone F1.
Köszönöm a válaszokat
Az alábbi problémá lenne:
Adott egy Mi Band 4, párosítani semmilyen programmal nem tudom (MiFit, Gadgetbridge, Mi Bandage). Mi Band 3-at használtam magyarosítva (itt is köszönve a munkátokat). Mindent megtettem, leválasztottam, MiFit adattörlés, régi verzió le, új fel, és semmi, nem is látja.
A Gadgetbridge és az Mi Bandage, valamint a telefon bluetooth menüje látja a készüléket, de párosítani egyik sem tudja.
Valakinek van ötlete, higy mit tegyek?
A karkötő itthon újonnan vásárolt, a telefonom Pocophone F1.
Köszönöm a válaszokat
-
tomcsy5
- MIUI látogató

- 7
Sziasztok!
Azzal még kiegészítem, a 108-as hozzászólást, hogy 2 darab karkötőről van szó.
Egy vodafone sajátmárkás telefon volt otthon azzal minden gond nélkül kapcsolódott mindkettő band4-es, minden programmal.
Mi lehet a gond?
A Egyik Poco-val sem tudok továbbra sem sehogy kapcsolódni, csak forog az állapotjelző de nem történik semmi, egyik programmal sem. (MiFit, GadgetBridge, Mi Bandage)
Lehet, hogy a magyar MiFit MOD kavar be, amit a Mi Band 3 -hoz raktam fel rájuk? (adat törlés, eltávolítás megvolt)
A legtréfásabb az az egészben, hogy annak idején 2 darab Mi Band 3-as volt magyarosítva (mind a 2 Poco-ra), tehát most egyik Mi Band 4-et sem tudjuk használni, egyik Poco-n sem
Köszi a segítséget
Azzal még kiegészítem, a 108-as hozzászólást, hogy 2 darab karkötőről van szó.
Egy vodafone sajátmárkás telefon volt otthon azzal minden gond nélkül kapcsolódott mindkettő band4-es, minden programmal.
Mi lehet a gond?
A Egyik Poco-val sem tudok továbbra sem sehogy kapcsolódni, csak forog az állapotjelző de nem történik semmi, egyik programmal sem. (MiFit, GadgetBridge, Mi Bandage)
Lehet, hogy a magyar MiFit MOD kavar be, amit a Mi Band 3 -hoz raktam fel rájuk? (adat törlés, eltávolítás megvolt)
A legtréfásabb az az egészben, hogy annak idején 2 darab Mi Band 3-as volt magyarosítva (mind a 2 Poco-ra), tehát most egyik Mi Band 4-et sem tudjuk használni, egyik Poco-n sem
Köszi a segítséget
- icsm
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi8
Ez nem orvosi eszköz. Úgyhogy ne bízz rá ilyen fontos dolgokat. Bohockodasra valólaca50 írta:Sziasztok!
Tapatalkkal küldve az én MI 8 eszközömről
Xiaomi Mi3W 16GB WCDMA Black - MIUIHU10 8.9.13 - Android 6.0.1 MMB29M
Xiaomi MI8 6/128GB Black - MIUI Global 10.2 - Android 9 PKQ1
Xiaomi MI8 6/128GB Black - MIUI Global 10.2 - Android 9 PKQ1
-
tomcsy5
- MIUI látogató

- 7
Sziasztok!
Hozzászólok a saját bejegyzéseimhez 108 és 1019!
Sikerült a 101. próbálkozásra.
Kb 200 km-re mentem minden bluetooth eszköztől és így kapcsolódtak. Mindkettő megoldódott így.
Most már lecsatlakozik felcsatlakozik automatikusan.
Ha valakinek ez a problémája, menjen jó messzire a karkötőjével és ott próbálja meg.
Zs.
Hozzászólok a saját bejegyzéseimhez 108 és 1019!
Sikerült a 101. próbálkozásra.
Kb 200 km-re mentem minden bluetooth eszköztől és így kapcsolódtak. Mindkettő megoldódott így.
Most már lecsatlakozik felcsatlakozik automatikusan.
Ha valakinek ez a problémája, menjen jó messzire a karkötőjével és ott próbálja meg.
Zs.