Redmi Note 3 Pro "Qualcomm"

szat
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 3 5G
Re: Redmi Note 3 Pro "Qualcomm"

Hozzászólás Szerző: szat »

Olvastam, hogy többen megelégedéssel használjátok a Pixel romot, de nem lenne most kapacitásom más romot próbálgatni.
Ha nem lenne ennyire használhatatlan a telefonom az utóbbi időben, nem is állnék neki.
Végül mégiscsak vissza fogok állni a 9-esre, az mindig gördülékenyebben ment ezen a telefonon, mint a 10-es.
Kis olvasgatás után úgy látom, hogy az app klónozás már a 8-as verzió óta van, csak nekem akkor még nem volt rá szükségem. Valamiért úgy rémlett, hogy az is a 10-essel jött, de mégsem.
szat
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Végül tegnap felraktam a MIUIHU 9-es stabilt.
Azért volt pár izgalmas percem, amikor nem akart system törlés után twrp-be újrabootolni, mert a hangerő fel gomb már nem mindig reagál... De végül simán felment.
Kicsit vissza kellett szokni, de ebben minden működik. Jönnek az értesítések, jó a WiFi beállítás, gördülékenyebb, gyorsabban bebootol, nem kezd el pár megnyitott app után laggolni mindenre.
Egyedül a téma alkalmazás veszett oda, letölteni nem enged 4001-es hibával, a régiekre sem enged váltani. De annyi baj legyen, legalább a fontosabb funkciók jól műkődnek.
Soha többé 10-es miui erre a telefonra, nem alkalmas rá, vagy csak nem csináltak belőle a kínaiak egy értelmes verziót sem, minden esetre nem működik.
Blint456
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: Blint456 »

Próbáld meg a téma alkalmazáshoz, hogy beállítod a régiót Indiaira. Nálam úgy elő szokta hozni. Aztán ha megvan a téma utána nyugodtan mehet vissza magyarra. Most én is ezzel küzdöttem tegnap... Most feltettem én is a miui 9et de nem nagyon akar javulni nálam az akkumulátor idő. Lehet, hogy cserélni kéne már az akkumulátoromat.

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről

tiszag81
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 2 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: tiszag81 »

Sziasztok!
Egy-két mondat a multkori romolásomhoz... Ugye sikerült a flesselés, bootloader nyitás, rootolás, twrp..
No, de jött a "DE"..
Mivel folyamatosan kukorékolt, hogy frissítés van, így rá is nyomtam - gondoltam lefut simán, de nem.. A teló lehalt.. Ami szuper volt, hogy külföldi út előtti este, így nem pihentem sokat - újra élesztettem.
Sikerült.. Izgalmas volt, mert nem volt bootloop, csak MI logó.. Szerencsére fastboot-ból sikerült ismét edl-be a flash, majd miui fiókból visszaállítani, amit lehet.
(bár ezt nem ajánlom, mert nekem nem mentett vissza mindent a rendszer beállításokból, az appok beállításáról nem is beszélve - pl még az óra ébresztő beállításaimat sem.. Gondolom, mert egyel régebbi volt a rom, mint amiben a mentést csináltam.. Így nyomkodtam jó sokat..)

Idő hiányában se twrp, se root, bootloadert is vissza zártam. Jó kis kört futottam.. :-D

Lényeges, hogy legalább nyertem vagy 9 G szabad helyet, plusz akku időt jócskán - egy napról, több, mint másfél napra nőtt az akku időm. (persze Fb-nál beállítottam, hogy a háttérben futó tevékenységeket korlátozza az akkukimélő..)

Tegnap elkövettem talán egy bakit.. Hagytam totál lemerülni.. Rádugtam a töltőt vártam 4%-ig majd kihúztam a töltőt, hogy levegyem a tokot, mikor vissza dugtam a töltőt már 24 %-ot jelzett a kijelzőn.. Bekapcsoltam, szintén..

(Most azt látom az akkuhasználat menüben, hogy a Fb, a messenger és a Viber egyfolytában fut.. De miért? Hisz beállítottam, hogy lője ki..)

Szokásos használatom mellett - ami nem jelent sok nyomkodást - már most 11 után 66%-on van... :-(

Nem lehet, hogy ez valami szoftveres dolog az aksival? Fura, hogy sokáig használt rommal csökkent az akuidő, majd flesselés uán több, mint két hétig látványosan jobb az akuidő, majd egy lemerülés után ismét kaksi... Mit gondoltok?
Xiaomi Mi 11
HyperOS 2.0.1.0
tiszag81
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 2 alkalommal
Medálok

Re: Redmi Note 3 Pro

Hozzászólás Szerző: tiszag81 »

Bandita1981 írta: 2019.07.24. 17:50 Én reklám blokkolót nem használok,de probáld ki ezt........
https://blokada.org/lang/hu_HU/index.html
Itt meg a TWRP.........

Redmi Note 5 /Whyred/ MIUIHU 10 9.7.18 Béta Kép
Eddigi tapasztalataim alapján ez a progi csak addig blokkolja a reklámokat még fut, amint én, vagy a rendszer kilövi már nem, így mindig rá kell nyomni, ha blokkolást akarunk.
Xiaomi Mi 11
HyperOS 2.0.1.0
Bandita1981
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Redmi Note 10 Pro
 megköszönték: 3 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: Bandita1981 »

Lakatold le..........

Redmi Note 5 /Whyred/ MIUIHU 10 9.8.8 Béta

Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8 :ymhug:
szat
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11
Re: Redmi Note 3 Pro

Blint456 írta: 2019.08.14. 09:03 Próbáld meg a téma alkalmazáshoz, hogy beállítod a régiót Indiaira. Nálam úgy elő szokta hozni. Aztán ha megvan a téma utána nyugodtan mehet vissza magyarra. Most én is ezzel küzdöttem tegnap... Kép Most feltettem én is a miui 9et de nem nagyon akar javulni nálam az akkumulátor idő. Lehet, hogy cserélni kéne már az akkumulátoromat.

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
A stabil MIUIHU-ban nem találtam a régió váltást. Lehet, hogy csak én vagyok balfék, de szerintem nincs benne ilyen opció.
Blint456
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: Blint456 »

Azt nem tudom pontosan a stabil MIUIHU-ban van-e integrálva régióváltás ha van akkor a nyelv és bevitelnél kell lennie valahol.
Viszont nekem most olyan problémám akadt gondoltam felteszek egy MIUIHU 9et fel is ment igen csak előtte elfelejtettem kijelentkezni a MIUI fiókomból ezért az elején kidobja device locked. Itt jön a probléma is: Amikor próbálok Wifi-re csatlakozni akármelyikre Authenication Problemet ír. Ezzel lehet valamit kezdeni? Addig nem tudok bejelentkezni a Mi fiókomba.

Szerk: A problémám megoldódott azóta
karfika
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Mi8 Lite
Medálok

Hozzászólás Szerző: karfika »

Sziasztok én is sok romot probálgattam pixel is nagyn jo de nekem és persze a telefonnak is a legjobb a derpfrost rom mindent IS tud :-)
november13
MIUI imádó
MIUI imádó
9
Telefonom: Redmi Note 8T
Medálok

Hozzászólás Szerző: november13 »

Adnál hozzá linket? Sehol sem találok róla leírást.
Redmi Note 8T
Válasz küldése

Vissza: “Redmi Note 3”