Fotók lementése Redmi Pro-ról?

Olyan témák gyűjtő helye, ami nem igazán specifikus, ide jöhet minden
Válasz küldése
holi1128
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Redmi Note 10 Pro
Fotók lementése Redmi Pro-ról?

Hozzászólás Szerző: holi1128 »

sziasztok
már 3 laptopon próbálom lementeni a fotóimat,de sikertelenül. ( eddig 3600 kép van rajta ezeket szeretném lementeni ! - nehogy valami miatt elveszenek, ha a telefonnal történik "baleset".. ) az első próbálkozásnál sikerült 1300 képet lementeni , de utána megállt a másolás az alábbi hiba üzenettel : - " Az adathordozótár,a meghajtó vagy az adathordozó-készlet üres. "
- A mentést egy Lenovo IdeaPad Win 10, i7 -procival, és TotalCommanderrel csináltam egy külső 1TB vinyóra amin kb. 720GB üres hely van ! utána leválasztottam a telefon és a külső HDD-t , majd újra indítottam a laptopot ! Most 100-asával próbáltam de rögtön ugyanezt irta ki mrgint ! Majd egy barátom gépén újból próbáltam elöször a Total Com-al, majd a Win intézővel ( ez egy ThinkPad Win 7-el i5 proci ) az erdmény ugyanez a szöveg ....minen alkalommal !! Mi lehet az oka és mi lehet a megoldás ?? az első 1300 miért "jött le" gond nélkül ????
köszönöm a segítséget
Kép
szekelyelek
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Poco F5
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 2 alkalommal

Medálok

Re: Fotók lementése Redmi Pro-ról?

Hozzászólás Szerző: szekelyelek »

Én hagynám ezt a kimentős dolgot (persze küzdhetsz vele), de vajon mikor fogod ismét elővenni azokat az eredeti képeket...

Én inkább azt javaslom hogy a kiváló minőségű és korlátlan gugli felhőben gondolkodj, amitt a droid szépen megold a háttérben...

Nekem közel 15000 képem van fent kiváló minőségben az elmúlt 10 évből és bőven elég a nosztalgiához, a gyerekekkel átbeszélni az élményeket...

Tapatalkkal küldve az én Redmi K20 eszközömről

holi1128
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Redmi Note 10 Pro
Re: Fotók lementése Redmi Pro-ról?

Hozzászólás Szerző: holi1128 »

kösz a tanácsot, de engem a probléma is érdekel...hogy az első 1300-t miért mentette le . utána még egyesével sem hajlandó...és a hbaüzenet mit takar., mit akar jelenteni és mi generálja..???
Válasz küldése

Vissza: “Általános témák”