Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
DoszpolyIvan11 írta: ↑2019.07.19. 19:18
Szia. Sim pénztálca haszálata van beállítva.
Hali, Ugyan nekem MI9 SE van, de én is az Erste alkalmazását használom, és működik. Ezekkel a beállításokkal:
A biztonsági elem helyzete: HCE Pénztárcát használ
Érintéssel való fizetés->Fizetéshez alapértelmezett: ERSTE MobilePay
Ennek mondjuk biztos semmi köze hozzá, de nálam így van:
Az Andoid Beam: NFC tartalommegosztás kikapcsolva
Sziasztok!
Valakinek sikerült a gyári óra widget időjárását beállítani hogy a háttérben frissítsen?
Azt már sikerült megoldani hogy a helyi adatokat (GPS alapján) olvassa,csak át kellet állítani a régiót.De hogy időközönként frissítsen azt nem!Csak ha megnyitom!Akkor azonnal!
Valaki rájött esetleg ennek a trükkjére?
Van egy beállítás, hogy éjjel frissítse a következő nap adatait. Nagyjából helyes is, csak néha az időjárás nem úgy alakul. Néha érdemes napközben ráfrissíteni. Ha óránként frissítene, akkor rá lehetne fogni, hogy zabálja az aksit és a mobilnetet. Ezért nincs benne.
Köszönöm hogy válaszoltál!
Sajnos ennek így nem sok értelme van!Reggel 18 fok van délután 31.Az időjárás szinte folyamatosan változik!Ezért működik minden valamire való időjárás program úgy hogy állítható a frissítés gyakorisága!A felhasználó meg eldöntheti milyen gyakran frissítsen, mennyire akarja kímélni az akkumulátort!
De lehet hogy én gondolom rosszul...
Sajnálom hogy a gyári így működik!Tetszett volna a program...Így másik után nézek!
Sziasztok. Pár napja vagyok egy MI 9 boldog tulaja, viszont nagyon hiányzik a gyári email app. Van rá mód valahogy visszavarázsolni? Illetve arról tudtok, hogy miért lett kiszedve? Miui global 10.2.28.0
Sziasztok. A frissítés óta sokszor ha hívnak, sötét marad a kijelző. Ha a Bip-em nem jelezne, nem is tudnám, hogy hívnak. A hívást felvenni, vagy előhozni a tárcsázót meg csak az értesítő sávból tudom. Valamint a közelségérzékelő se működik rendesen. Össze-vissza nyomkodom a kijelzőt az arcommal. Másnál is van ez a hiba? 10.2.28
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14