Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
... Én annyit használtam már, hogy néha úgy érzem, tudok kínaiul..
Imádom. Egyszerű mint az ék, viszont flash területén HIBÁTLAN és naprakész... Ha nyitott vagy rá és a bootloader-ed is...
Bluetooth problémám van MI 9-cel. Az autóval összekapcsolódik, zenét lehet lejátszani, de telefonhívást nem tudok indítani a rádióról. Bármely telefonszámot próbálok tárcsázni, nem reagál. Viszont a bejövő hívást fel tudom venni a rádión.
A kihangosítás működik.
Az előző telefonommal nincs ilyen probléma.
Mi 9 6/64GB MIUI Global 10.2.26
Most vettem egy MI9-et. A telefonos fizetés miatt feltettem az Erste Mobilepay app-ot.
Ha fizetni akarok, akkor azzal az üzenettel utasít el, hogy használjak másik portot.
Az Erste azt mondja, hogy nem az app okozza a hibát, hanem valami telefonon alkalmazott biztonsági beállítás.
Véleményetek szerint, hogy lehetne megugrani ezt a problémát.
Köszi!
Sziasztok! Van egy Mi9 telefonom MIUI global 10.2.13-mal, ezt írja legfrissebbek. 2 simmel használom. Az egyik kártyára beállított mobilnet esetén, ha a másikkal hívást bonyolítok legalább 8-10 percig, utána a netet a Chrome böngészőn kívül más app nem éri el, csak ha kikapcsolom a mobilnetet és vissza. Cserélgettem a kártyákat, mindegy melyik helyen melyik van, ugyanaz a hiba. Mi lehet a megoldás?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14