[Mi 9] Kérdések, válaszok, megoldások
-
mg55
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4 Prime
Re: [Mi 9] Kérdések, válaszok, megoldások
Sziasztok!
Szeretném kikapcsolni a bal oldali gombot -AI gomb- de a beállításokban nem lehet a "Ne tegyen semmit" bekapcsolni!
A segítséget előre is köszönöm.
Köszi!
Szeretném kikapcsolni a bal oldali gombot -AI gomb- de a beállításokban nem lehet a "Ne tegyen semmit" bekapcsolni!
A segítséget előre is köszönöm.
Köszi!
-
csip
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Ez engem is piszokul érdekelne. Rendkívül idegesít, hogy amikor a zsebemből húzom elő a telót ujjlenyomatos feloldás után mindig a G-kereső fogad.
Ha az asztalon van mikor feloldom akkor nem csinál ilyet.
A másik idegesítő dolog, hogy amikor én indítok hívást gyakran előfordul, hogy a hívás befejezése után még 2-3 appot be kell zárjak amit a fülemmel indítottam. Fényképező, Google, Beállítások stb. Elvileg a proximity szenzor működik és figyelek is hívás közben, hogy ne tartsam távol a fejemtől a készüléket, mégis gyakran előfordul a fenti jelenség.
A harmadik: Egy másik topikban mert szerintem oda is való: Van app ami egyszerűen nem indul automatikusan.
Tanács? Trükk? Workaround? Beállítás?
Köszi előre is az ötleteket!
____ ___ ____
/ ___|___|_ _| _ \
| | / __|| || |_) |
| |___\__ \| || __/
\____|___/___|_|
-
Pjoe
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Samsung S5
FB csoportban olvastam M Dávid-tól, bemásolom, kipróbáltam, működik, és a dupla-nyomás megmarad.
Sziasztok!
Megosztanék a Mi 9 (és egyéb, AI gombos telefon) tulajokkal egy tippet:
Ha nektek is unalmas, hogy az AI gomb egyszeri megnyomására felugrik a Google és sehol sem tudtátok a gomb ezen funkcióját átállítani/kikapcsolni, megosztom veletek a trükköt.
Beállítások > Telepített alkalmazások > 3 pöttyös menü > Alapértelmezett alkalmazások > Segédalkalmazás és hangbevitel > Segédalkalmazás
Google-ről állítsátok Nincs-re, és ezzel sikeresen kiiktattátok az egyszeri gombnyomás eseményét.
A gomb többi funkcióját nem befolyásolja, a hosszú és dupla nyomás változatlanul működik.
Teszteltem
Sziasztok!
Megosztanék a Mi 9 (és egyéb, AI gombos telefon) tulajokkal egy tippet:
Ha nektek is unalmas, hogy az AI gomb egyszeri megnyomására felugrik a Google és sehol sem tudtátok a gomb ezen funkcióját átállítani/kikapcsolni, megosztom veletek a trükköt.
Beállítások > Telepített alkalmazások > 3 pöttyös menü > Alapértelmezett alkalmazások > Segédalkalmazás és hangbevitel > Segédalkalmazás
Google-ről állítsátok Nincs-re, és ezzel sikeresen kiiktattátok az egyszeri gombnyomás eseményét.
A gomb többi funkcióját nem befolyásolja, a hosszú és dupla nyomás változatlanul működik.
Teszteltem
-
HULLAhopp
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
-
mg55
- MIUI látogató

- 9
-
Pjoe
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Samsung S5
Aki esetleg a VoLTE és WoWIFI beállításaival kűzd...
Sajnos úgy néz ki, hogy a Telekom pár ügyfelese hajlandó elküldeni a szükséges beállítást...
De a voda és a telenor NEM. Többen próbáltuk, és állítólag IMEI alapján automatikusan figyelik, és csak az általuk tesztelt (pl S10; P30) készülékeknél kapcsolják be.
72 óránként állítólag újra ellenőrzik, így az ideiglenes készülékcsere sem jó.
Digi persze nyomja egyből.
Sajnos úgy néz ki, hogy a Telekom pár ügyfelese hajlandó elküldeni a szükséges beállítást...
De a voda és a telenor NEM. Többen próbáltuk, és állítólag IMEI alapján automatikusan figyelik, és csak az általuk tesztelt (pl S10; P30) készülékeknél kapcsolják be.
72 óránként állítólag újra ellenőrzik, így az ideiglenes készülékcsere sem jó.
Digi persze nyomja egyből.
-
mg55
- MIUI látogató

- 9
Beállítottam Pjoe leírása alapján és most a bal gombbal simán felold! nem kell az ujjlenyomat olvasó! nincs biztonság 
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Poco F5
- megköszönte: 1 alkalommal
- megköszönték: 2 alkalommal
-
Medálok
Mivel még nem találtam a Killer 20 tipushoz megfelelő fórumot, itt osztanám meg azon aggodalmamat, hogy:
összefüggés lehet a mostanság esedékes fejlesztői rom kiadási gyakorlat módosítása és a BL nyitási lehetősége között...???
10000 hibakóddal nem tudom bindelni a telefont a fiókhoz... és ahogy a fórumokon olvastam szinte senki sem...
összefüggés lehet a mostanság esedékes fejlesztői rom kiadási gyakorlat módosítása és a BL nyitási lehetősége között...???
10000 hibakóddal nem tudom bindelni a telefont a fiókhoz... és ahogy a fórumokon olvastam szinte senki sem...
- zozo67
- V.I.P.

- 9
- Telefonom: Nincs
Medálok
Neked ilyen telefonod van?
Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 3 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 3 eszközömről
"Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni." Mark Twain
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Poco F5
- megköszönte: 1 alkalommal
- megköszönték: 2 alkalommal
-
Medálok
Már közel 21 órája... 

Tapatalkkal küldve az én Mi 9T eszközömről

Tapatalkkal küldve az én Mi 9T eszközömről