Nekem global stabilon nincs reklám sehol.
[Mi 9] Kérdések, válaszok, megoldások
-
Atomhuzat
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
- Black
- Beta tesztelő

- 12
Medálok
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: [Mi 9] Kérdések, válaszok, megoldások
Nem.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
CyberP
- MIUI látogató

- 10
Sziasztok!
A problémám, hogy most cseréltem talót, redmi note 3-ról MI9-re. Direkt a xiaomi shopon keresztul rendeltem, hogy az esetleges garit ervenyesiteni tudjam hisz kicsit dragabb a kütyü, mint az elődje volt 4 éve. Így is kínából érkezett a doboz original csomagolásban.
Szinkronizáltam is a régi telot a google fiokommal (xyz@gmail.com) Majd átköltöztettem a régi telóról a dolgokat az MI DROP-pal.
A problémám, hogy a beépített naptárban nem látszódnak az eseményeim, amelyek a google naptáramban vannak. Valamiért nem hozza át a googli naptárából. A naptár alkalmazásban ha belemegyek a 'naptárfiókok'-ba, akkor csak a helyi naptárat látom. Ha megpróbálom hozzáadni a google fiókot, akkor azt írja, hogy "ez a fiók már létezik eszközén. Próbáltam a google fiókot eltávolítani es a naptár alkalmazásban hozzáadni. A fiók hozzáadása simerült is, de a naptárban ugyanúgy semmi nincs a szinkronizálás után. Már végignyálaztam a google fiók összes beállítását hátha ott van valami opció ami miatt nem jönnek át az adatok, de nem találtam. Esetleg van valami javaslatotok, mit tehetnék, h normálisan átjöjjenek a bejegyzéseim? Előre is köszönöm a javaslatokat!
Adatok:
- teló MI9: MIUI GLOBAL 10.2 STABIL (10.2.24.0 PFAEUXM)
- naptár: 10.3.0.1-data
A problémám, hogy most cseréltem talót, redmi note 3-ról MI9-re. Direkt a xiaomi shopon keresztul rendeltem, hogy az esetleges garit ervenyesiteni tudjam hisz kicsit dragabb a kütyü, mint az elődje volt 4 éve. Így is kínából érkezett a doboz original csomagolásban.
Szinkronizáltam is a régi telot a google fiokommal (xyz@gmail.com) Majd átköltöztettem a régi telóról a dolgokat az MI DROP-pal.
A problémám, hogy a beépített naptárban nem látszódnak az eseményeim, amelyek a google naptáramban vannak. Valamiért nem hozza át a googli naptárából. A naptár alkalmazásban ha belemegyek a 'naptárfiókok'-ba, akkor csak a helyi naptárat látom. Ha megpróbálom hozzáadni a google fiókot, akkor azt írja, hogy "ez a fiók már létezik eszközén. Próbáltam a google fiókot eltávolítani es a naptár alkalmazásban hozzáadni. A fiók hozzáadása simerült is, de a naptárban ugyanúgy semmi nincs a szinkronizálás után. Már végignyálaztam a google fiók összes beállítását hátha ott van valami opció ami miatt nem jönnek át az adatok, de nem találtam. Esetleg van valami javaslatotok, mit tehetnék, h normálisan átjöjjenek a bejegyzéseim? Előre is köszönöm a javaslatokat!
Adatok:
- teló MI9: MIUI GLOBAL 10.2 STABIL (10.2.24.0 PFAEUXM)
- naptár: 10.3.0.1-data
-
Fulee
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 14 alkalommal
-
Medálok
a naptár beállítását is végignézted?
Naptárfiókok-nál be van pipálva?
Naptárfiókok-nál be van pipálva?
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
-
CyberP
- MIUI látogató

- 10
Igen végignéztem ott is, lenyegeben egy hely van amj ezzel kapcsolatos, az a naptarfiokok. Kipipalnam, de sajnis nincs ott a googlis fiok csak a helyi.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2019.05.28. 00:07-kor.
Ok: Ne idézd az előtted szólót feleslegesen!!!
Ok: Ne idézd az előtted szólót feleslegesen!!!
-
DarekDani
- MIUI látogató

- 7
Sziasztok, friss Mi 9, egyben Xiaomi mobil felhasználó lettem!
Első teljes töltési ciklusnál észrevettem, hogy a Cella készenléti idő (Cell standby) különösen magas, még a kijelző időnél is több, mindeközben fix 4-5 jelerősségem volt ma, és csak Wifin voltam, itthon.
Jelenleg 50%-on járok, abból 6,6%-ot evett a cella készenlét (4 óra össz használat), míg a kijelző idő 6,4%-ot 3 óra 38 percel.
Kérdés, hogy ez mennyire normális, más tapasztalt-e hasonlót, illetve ez csak amolyan friss, idővel kisimuló dolog?
Első teljes töltési ciklusnál észrevettem, hogy a Cella készenléti idő (Cell standby) különösen magas, még a kijelző időnél is több, mindeközben fix 4-5 jelerősségem volt ma, és csak Wifin voltam, itthon.
Jelenleg 50%-on járok, abból 6,6%-ot evett a cella készenlét (4 óra össz használat), míg a kijelző idő 6,4%-ot 3 óra 38 percel.
Kérdés, hogy ez mennyire normális, más tapasztalt-e hasonlót, illetve ez csak amolyan friss, idővel kisimuló dolog?
-
Fulee
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 14 alkalommal
-
Medálok
@ CyberP esetleg telepítsd a google naptárat vagy másik appot ha abba is akkor valami van a ...
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
-
CyberP
- MIUI látogató

- 10
Sziasztok. Probléma megoldva, bar nem tudom mi lehetett a baj, de leírom mit csináltam:
Playből feltelepítettem a google naptár alkalmazást. Rendesen benne is volt minden esemény. Megnyitottam a beépített naptárat és láss csodát minden esemény benne van. Eltávolítottam a google naptár alkalmazást, majd megnyitottam a naptárat és vagy 10 másodpercig teljesen üres volt, majd megjelent benne minden. Megnéztem a naptárfiókokat és benne van a google fiokom. Egyedül a hetek kiegészítő naptár nem jelenik meg, de az látszik ebben is kicsit a hetek mézetben. azért köszönöm a segítő szándékokat!
Playből feltelepítettem a google naptár alkalmazást. Rendesen benne is volt minden esemény. Megnyitottam a beépített naptárat és láss csodát minden esemény benne van. Eltávolítottam a google naptár alkalmazást, majd megnyitottam a naptárat és vagy 10 másodpercig teljesen üres volt, majd megjelent benne minden. Megnéztem a naptárfiókokat és benne van a google fiokom. Egyedül a hetek kiegészítő naptár nem jelenik meg, de az látszik ebben is kicsit a hetek mézetben. azért köszönöm a segítő szándékokat!
-
BerinHun
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Nincs
Sziasztok!
Próbáltam keresni a neten, de nem találtam választ...
Van értesítési led a MI 9-ben?
Próbáltam keresni a neten, de nem találtam választ...
Van értesítési led a MI 9-ben?