Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Vegyszer írta:Én használom. Ahogy az előbb (eggyel előtted) írtam is.
Ilyen problémám nincs, én tiltotta a play store-ból az alkalmazás frissítését, sose volt vele gond gond a tegnapi oreo pite váltást megelőzően. Most is egy törlés, újratelepítés után gond nélkül megy (max annyi a bug, hogy a fotóm nem jelenik meg a profilomban, de enélkül tudok vígan élni)
Igen.
Ha itt nincs pipa, ugyan jelzi a play store, hogy van frissítés, de békén hagyja.
De ha van egyben 15 új apk, és egyben rányomsz a frissítés mind-re, ezt is túl tudja tolni.
Érdekes módon akkor a frissítés eltávolítása, (mintha a vanced lenne a gyári app) újra működni fog. Vélhetőleg a Magisk mint rendszer app telepíti, így nem íródik felül.
Nem értettem a kiskaput a dologban. De ez egy teljesen reális alternatíva, hogy újracsomagolt, javított, stb termékről van szó.
Én mikor karácsony előtt kerestem a megfelelő boltot, ott olyan dumát nyomtak le, hogy persze, van ezez az áron, úgy hogy doboz mag minden nélkül, előleg ellenében rendelik meg kínából.
De ha kell minden (doboz, töltő, magyar nyelv, B20), akkor jóval drágábban már megoldható azonnal is.
Kb itt tettem le.
Furcsa szakma ez, de sok pöcegödörkaputányt is kitermel...
Tapatalkkal küldve az én MIX 2 eszközömről
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vegyszer 2019.05.11. 16:06-kor.
csak a vicc kedvéért bementem a boltba és elméletben teljesen új készüléket adnak , nem újra csomagolt vagy ilyesmi , a matrica sértetlen volt a dobozon , készletkisöprés van , jönnek az új telefonok .
- elméletben-
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
na beszereztem én is egy ilyen telót ...
A következő kérdésem akadt . Global stabil 9.6.x.y számú ROM volt rajta , bekapcsoláskor , majd jelezte is a frissítési lehetőséget . Frissítés után a 10.2.2.0 ROM van most rajta . Át szeretnék térni fejlesztőire (ha jól olvastam akkor lehet a teló updater alkalmazásával ) , de ugyebár a global fejlesztői az már ha jól tudom akkor Pite alapú , a global stabil meg Oreo alapú . Ha jól gondolom akkor először Oreo alapú fejlesztőit kellene felraknom és utána jöhet a legutolsó frissítés ami már Pite alapú .
Melyik az utolsó Global fejlesztői amelyik még Oreo alapú ?
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
Fulee írta:Ha jól gondolom akkor először Oreo alapú fejlesztőit kellene felraknom és utána jöhet a legutolsó frissítés ami már Pite alapú .
Nem feltétlenül. Elvileg az eredeti (dobozból kivett telón lévő global stabil romra) is mehet egyből az utolsó global dev rom.
Bár nem ez a leggyakrabban használt metódus.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14