Nos én is ZOK kollégához hasonlóan a 4..3.14.-nél maradtam,az tűnik a legstabilabbnak.
De ahogy rajen írja,mindig recoveryből rakom fel,így elkerülhetők a kellemetlenségek.Mi2-nél is így tettem mindig.
MIUI V5 4.4.11
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
-
szkorhetz
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Egyéb
Re: MIUI V5 4.4.11
Elsőre nálam is megint kifagyott a frissítés, ezt igazán orvosolhatnák már.
Egyébként, csak nekem tűnik úgy, hogy nem sokkal jobban bánik az aksival az új rom?
Xiaomi Mi3W.
Egyébként, csak nekem tűnik úgy, hogy nem sokkal jobban bánik az aksival az új rom?
Xiaomi Mi3W.
-
Buci
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi2S
Re: MIUI V5 4.4.11 Előzetes
Mi-2S 16 GB
Pénteken este megpróbáltam a frissítést, de 0,01K/s sebességgel jött, úgyhogy leállítottam a letöltést. /Az egy héttel ezelőtti frissítést is, 20 óra alatt töltődött le./
A készüléket elérhető közelségbe tettem az ágy mellé éjszakára.
Hajnali 4-kor felébredtem, bekapcsoltam és csoda történt: 2,4M/s-mal jött a frissítés. Kb. 3 perc alatt letöltődött!!!
Hab a tortára, hogy nálam is hibátlanul működik minden, a víruskereső is. Az azért kérdés, hogy ér-e valamit
Volt már olyan, hogy valakinél bejelzett?
Pénteken este megpróbáltam a frissítést, de 0,01K/s sebességgel jött, úgyhogy leállítottam a letöltést. /Az egy héttel ezelőtti frissítést is, 20 óra alatt töltődött le./
A készüléket elérhető közelségbe tettem az ágy mellé éjszakára.
Hajnali 4-kor felébredtem, bekapcsoltam és csoda történt: 2,4M/s-mal jött a frissítés. Kb. 3 perc alatt letöltődött!!!
Hab a tortára, hogy nálam is hibátlanul működik minden, a víruskereső is. Az azért kérdés, hogy ér-e valamit
Volt már olyan, hogy valakinél bejelzett?
-
savoli
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Nincs
Én már nem küzdök az ota frissítéssel, lassú. Letöltöm gépre, át a telefonra, majd onnan frissítek. Klasszisokkal gyorsabb.
A víruskereső nálam rendben működik.
A víruskereső nálam rendben működik.
Xiaomi Mi3 WCDMA
-
Deleted User 203
Hali!
4.4.4-ről 4.4.11-re frissítve újra Bootloop a Miuiandroid.com-os ZTE V967S portnál. Vissza 4.4.4-re...
4.4.4-ről 4.4.11-re frissítve újra Bootloop a Miuiandroid.com-os ZTE V967S portnál. Vissza 4.4.4-re...