Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Sziasztok. Egy xiaomi note 5 öm van szeretném rátenni a globál romot mert ez csak kínai és angol. tudna valaki segíteni? Számítógépekre már telepitettem operációs rendszert de ez bonyolultabnak tűnik. Köszönöm.
Sziasztok! Twrp kernel van a mix 2s-en. De most jött frissítés 10.2.2.0. ha ezt a beállításokból frissítem akkor eltünik a twrp. Recoveryből hogyan lehet frissíteni a romot?
Sziasztok! Rem.jo helyre irok cserelnem kellett note3 komplett kijelzot es alvo modbol felebresztem az erinto nem mukodik, ha ujra inditom egeszen addig minde jol mukodik amig el nem kuldom alvo modba, mi lehet a baj kerlek segitsetek, koszonom
Sziasztok !
Segítséget , ajánlást kérek telefon váltás tekintetében !
Redmi 3 pro-van jelenleg, de előtte is RDM1, és az óta a családnak is RDM4, A2 Lite telefonokat veszek.
Most úgy néz ki, kezd elfogyni a RDM 3 Pro akisija, valamint már frissítés sem készül ra ( itteni fórumos Romot használok ), így hát váltáson gondolkozom.
mit ajánlotok?
kritériumok:
fizikálisan ne legyen nagyobb az új telő mint a mostani RDM3 pro ( kicsi a kezem )
2 sim, GPS, 4LTE, minimum 32GB - 3GB ( persze ez lehet többb) , és a az egyik fontos JÓ fényképező készség
ár kb. : 60-80e Huf ( lehet kinti beszerzés - régebben Kínából rendeltem, vagy EU WH )
Várom ajánlásaitokat.
UI: OFF: még elgondolkodtam a Huawei - ben is "végső" esetben
Sziasztok!
A PC-re feltelepítettem a MultiTool-t. USB-n csatlakozok a telefonnal Redmi Note 4 a pc látja is , kezeli is, de az MT nem tud csatlakozni. Mit kell még beállítanom, hogy az MT is lássa?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14