Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Lehet kicsit zavarosan hangzik, de így van. Képfájlként kell másodszor telepíteni a TWRP-n keresztül. Úgy megmarad. Valamint figyelni kell a Recovery bepöttyözésére.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
Megcsináltam, úgy tűnt hogy sikerült. De amikor telepítés előtt wipe-oltam aztán reboot twrp-ben és semmi csak a fastboot úgyhogy asszem feladom megy fel kínai. Talán idővel lesz valami jobb működő módszer hogy eu romot tegyek fel.
Kaptam egy telefont próbálnék vele valamit kezdeni , a gazdája is kapta nem tudja miféle ! van a hátulján egy kétbetűs azonosító: < MI > belül : CMIIT ID 2015CP2373
a két imei szám és a sorozatszám s+n 11591/20068997
akku bm45
Inditás eddig nem volt sikeres, a kis piros lámpa alultöltöttséget jelez 7-8%-ig sikerült feltornászni aztán próbáltam a gombkombinációkkal indítani (elsősorban a hosszú bekapcs.gomb) <be és+hang>< be és -hang> eddig nem volt sikeres egy megoldás sem.
Hardver hibára gyanakszom, néha az android felirat a pöttyökkel bejött melegedett a feje és eltünt a töltés!
Itt járok , nem tudom, mit mit tegyek nagyon valószinű , hogy le kell erről mondani!
Ha lenne valakinek ötlete , szivesen kipróbálnám!
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14