Egyébként az miért jó, hogy nincs annyi okosság az OTÁ-ban, hogy ha a legutolsó fejlesztőin vagy, és van új OTA, akkor csak a változást tölti le, ellenben ha régebbin, akkor meg a teljeset?
Laca
MIUI V5 4.4.4
-
laca
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Egyéb
-
frozzy
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Samsung S3
- Kapcsolat:
Re: MIUI V5 4.4.4
ha régebbin vagy akkor nem 1-2 pakkot kéne leszednie és feltelepítenie hanem többet.. így egyszerűbb neki a teljes romot leszedni és abból dolgozni.
Samsung Galaxy SIII
MIUI 5 - 4.12.5 [4.4.4]

MIUI 5 - 4.12.5 [4.4.4]

-
laca
- MIUI érdeklődő

- 12
Jájjj gyerekik...
Olyan bugot fogtam mán megineee...
Még ki kell tapasztalnom pontosan hogy csináltam, de a lényeg: van a naptárban az az új funkció, hogy egy hangot ismételget, amíg nem okézod le a riasztást. Namost. Sikerült valahogy elérnem, hogy kiütöttem a riasztást jelző értesítést, de a hangot továbbra is játszotta... és sehol sem volt nyoma, hogy mi játsza, csak a reboot állította le...
laca
Olyan bugot fogtam mán megineee...
Még ki kell tapasztalnom pontosan hogy csináltam, de a lényeg: van a naptárban az az új funkció, hogy egy hangot ismételget, amíg nem okézod le a riasztást. Namost. Sikerült valahogy elérnem, hogy kiütöttem a riasztást jelző értesítést, de a hangot továbbra is játszotta... és sehol sem volt nyoma, hogy mi játsza, csak a reboot állította le...
laca
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Tudnak róla... :aha: Péntek óta egy rahedli ilyen hibabejelentés ment a fejlesztőkhöz. :o
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
laca
- MIUI érdeklődő

- 12
Akkor nem görcsölök a kiderítésével, így is van bent 4 bugom, amire várok, hogy mi lesz vele 
laca
ui: egyébként mi3 beta tesztelésbe van esély bekerülni? Szivesen csinálnám, egyik kedvenc időtöltésem a bugkeresés
laca
ui: egyébként mi3 beta tesztelésbe van esély bekerülni? Szivesen csinálnám, egyik kedvenc időtöltésem a bugkeresés