Xiaomi Mi Pad 4 kérdések, válaszok megoldások
- hege21
- Beta tesztelő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi6
Re: Xiaomi Mi Pad 4 kérdések, válaszok megoldások
Gyereknek ígértem kari után ,honnét érdemes vámmentesen rendelni? 64/4gb ...
-
yoshee77
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Note 2
-
pszichoapu
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Xiaomi Mi Pad 4
hali....
a helloxiaomi oldalon leírtak szerint próbálom megkérni a bootloader nyitási engedélyt, de ahol meg kell adni az adatokat és beírni a kérelem okát, kínai a felület. tud valaki valami segítséget?
köszi....
a helloxiaomi oldalon leírtak szerint próbálom megkérni a bootloader nyitási engedélyt, de ahol meg kell adni az adatokat és beírni a kérelem okát, kínai a felület. tud valaki valami segítséget?
köszi....
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Chrome böngésző, jobb klikk fordítás magyarra.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
pszichoapu
- MIUI látogató

- 7
köszi, már próbáltam, de sajna nem találtam meg a felületet.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
Ezt nem értem. Mit nem találtál meg?
SZABÁLYZAT
-
pszichoapu
- MIUI látogató

- 7
köszi még 1x. közben találtam egy angol nyelvű felületet, ahol megoldottam a dolgot. illetve remélem, hogy meg. letöltöttem egy MI unlock nevű programot, amivel ha minden igaz, elindítottam a folyamatot. azt írta ki, hogy 360 óra múlva lehet majd megnyitni. remélem jól csináltam. köszi még1x a segítséget. 
-
gyuri84
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Redmi 2
@pszichoapu
Szia!
A bootloader nyitáshoz nem kell már kitölteni semmilyen adatlapot. Én így csináltam:
Nekem volt Xiaomi accountom, de ha nincs, akkor ezen az oldalon tudsz csinálni: https://account.xiaomi.com - angol nyelvű, ha telefonszámmal akar új fiókot csinálni, akkor a Use an email adress gombbal tudsz váltani.
Ha kész, akkor belépsz a fiókodba és a Security check-up-ot megcsinálod 100%-osra, amúgy nem fogja engedni a bootloader nyitást, itt meg kell adni mindenféle biztonsági kérdést, stb-t.
A tableten hozzáadod a Xiaomi fiókod, a fejlesztői beállításoknál bekapcsolod az OEM unlock-ot és majd rámész szintén a fejlesztői beállításoknál a MI unlock status-ra, ott kiírja, hogy This device is locked, ott még tudod ellenőrizni, hogy hozzáadta-e a fiókot az Add account and device gombra.
Letöltöd az alábbi programot: http://en.miui.com/unlock/download_en.html , kitömöríted és elindítod a miflash_unlock.exe-t, ha elindult akkor belépsz a MI fiókod adataival, a program ellenőrzi, hogy 100%-os-e a security check-up. Újraindítod a tabletet fastboot módban (Vol+ és PWR) rádugod a gépre, ha felismerte és a driver-ek is rendben akkor Unlock gomb (drivereket tudod ellenőrizni fent a fogaskerék ikonra kattintva, majd a 2. Check gomb). Megkérdi kétszer is, hogy nyitni adarod-e, ha igen akkor elindul egy számláló és ha elér 100%-ra (NEM FOG! ;) ) akkor készen vagy.
Nekem 720 órát kellett várnom a nyitó kódra! Fontos, hogy a tableten lépj be fiókoddal és a programban próbáld felnyitni a bootloadert, mert onnan indul a számláló. Túl sokszor ne próbálkozz, mert sok helyen olvastam, hogy kitilt, én 3-4 naponta ránéztem, hogy csökken-e rendesen.
Szerk.: látom közben megoldódott, szerencséd volt a 360 órával
Szia!
A bootloader nyitáshoz nem kell már kitölteni semmilyen adatlapot. Én így csináltam:
Nekem volt Xiaomi accountom, de ha nincs, akkor ezen az oldalon tudsz csinálni: https://account.xiaomi.com - angol nyelvű, ha telefonszámmal akar új fiókot csinálni, akkor a Use an email adress gombbal tudsz váltani.
Ha kész, akkor belépsz a fiókodba és a Security check-up-ot megcsinálod 100%-osra, amúgy nem fogja engedni a bootloader nyitást, itt meg kell adni mindenféle biztonsági kérdést, stb-t.
A tableten hozzáadod a Xiaomi fiókod, a fejlesztői beállításoknál bekapcsolod az OEM unlock-ot és majd rámész szintén a fejlesztői beállításoknál a MI unlock status-ra, ott kiírja, hogy This device is locked, ott még tudod ellenőrizni, hogy hozzáadta-e a fiókot az Add account and device gombra.
Letöltöd az alábbi programot: http://en.miui.com/unlock/download_en.html , kitömöríted és elindítod a miflash_unlock.exe-t, ha elindult akkor belépsz a MI fiókod adataival, a program ellenőrzi, hogy 100%-os-e a security check-up. Újraindítod a tabletet fastboot módban (Vol+ és PWR) rádugod a gépre, ha felismerte és a driver-ek is rendben akkor Unlock gomb (drivereket tudod ellenőrizni fent a fogaskerék ikonra kattintva, majd a 2. Check gomb). Megkérdi kétszer is, hogy nyitni adarod-e, ha igen akkor elindul egy számláló és ha elér 100%-ra (NEM FOG! ;) ) akkor készen vagy.
Nekem 720 órát kellett várnom a nyitó kódra! Fontos, hogy a tableten lépj be fiókoddal és a programban próbáld felnyitni a bootloadert, mert onnan indul a számláló. Túl sokszor ne próbálkozz, mert sok helyen olvastam, hogy kitilt, én 3-4 naponta ránéztem, hogy csökken-e rendesen.
Szerk.: látom közben megoldódott, szerencséd volt a 360 órával
-
Yossarian
- MIUI látogató

- 7
Hello.
Ha minden igaz, hamarosan megérkezik a Mi Pad 4 hozzám.
Nézegettem, milyen romok vannak. Az eu ROM-ot tervezem feltenni, viszont kicsit elvesztem verzió ügyben.
Az világos, hogy van a heti release...
https://sourceforge.net/projects/xiaomi ... -RELEASES/
...és van a stabil release:
Viszont úgy nézem, a verziók elég eltréőek, a stabil 10-esnél jár a weekly pedig 9-esnél.
El tudja valaki magyarázni hogy működik a verziózás és hogy mit érdemes feltenni?
Én most ezt néztem ki (elvileg stabil):
xiaomi.eu_multi_MIPAD4_V10.1.1.0.ODJCNFI_v10-8.1
Ha minden igaz, hamarosan megérkezik a Mi Pad 4 hozzám.
Nézegettem, milyen romok vannak. Az eu ROM-ot tervezem feltenni, viszont kicsit elvesztem verzió ügyben.
Az világos, hogy van a heti release...
...és van a stabil release:
Viszont úgy nézem, a verziók elég eltréőek, a stabil 10-esnél jár a weekly pedig 9-esnél.
El tudja valaki magyarázni hogy működik a verziózás és hogy mit érdemes feltenni?
Én most ezt néztem ki (elvileg stabil):
xiaomi.eu_multi_MIPAD4_V10.1.1.0.ODJCNFI_v10-8.1
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
SZABÁLYZAT