Mi band3
-
Gloob
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: POCO X3
Medálok
Re: Mi band3
Azt ne várd el egy bolti eladótól, hogy elmondja a hackelés menetét. Lehet nem is tud róla.
Szerintem, ha úgy érzed, hogy nem működik rendesen, akkor vidd vissza amíg benne vagy a 3 napos cseregaranciában. Mivel személyes vásárlás volt, itt csak ez érvényes.
Szerintem, ha úgy érzed, hogy nem működik rendesen, akkor vidd vissza amíg benne vagy a 3 napos cseregaranciában. Mivel személyes vásárlás volt, itt csak ez érvényes.
- domger
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Nem azt várom, sőt! Miért kell hackelgetni egy gyári bolti terméket? Nem akartam rá magyar nyelvet, csak kiprobáltam, hátha ezzel a fw-el megy a cucc. A hivatalos utat jártam és nem érzékelt a touch. Én csak azt mondom, hogy így nem korrekt szerintem, hogy valoszinuleg tudják, hogy ez van és így árulják. Most nekem 6k ft lenne az útiköltség, hogy vissza vigyem, mert nem pesten lakom... egy gyári normális, működő terméket szerettem volna, ezért nem aliról rendeltem a kinai verziót, stb.
u. i. : annyit végülis mondott, hogy nemrég frissítették le az összeset, mert kéreztem, hogy 1. használatkor frissítéssel kezd-e.
u. i. : annyit végülis mondott, hogy nemrég frissítették le az összeset, mert kéreztem, hogy 1. használatkor frissítéssel kezd-e.
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 6/64GB (ROM: MIUI 10.3 Global 10.3.2.0 | Stable)
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition aka "kate" 3/32GB (ROM: MIUI 10 Global 8.9.13 | Beta)
Xiaomi Mi Band 3 (Mi Store/Lurdy Edition)
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition aka "kate" 3/32GB (ROM: MIUI 10 Global 8.9.13 | Beta)
-
Gloob
- MIUI imádó

- 11
Medálok
Az a nagy harci helyzet, hogy hivatalos magyar nyelv nincs bennük. Ha global verziót vettél, márpedig a MiStore-ban tudtommal azt árulnak, akkor alapértelmezett nyelv az angol. Magyar nyelvű telefon esetén a band nyelve angol lesz. A frissítés a MiFiten keresztül megy, de ezt ugyis tudod, tapasztaltad.
Az, hogy nem érzékeli az érintést sajnos hiba. Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni, cserélni kell. Szerintem hívd fel őket, beszéld meg velük, add fel, és küldjenek helyette másikat. Talán így meg lehet oldani. Tudom bosszantó a dolog!
Az, hogy nem érzékeli az érintést sajnos hiba. Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni, cserélni kell. Szerintem hívd fel őket, beszéld meg velük, add fel, és küldjenek helyette másikat. Talán így meg lehet oldani. Tudom bosszantó a dolog!
-
harszol69
- MIUI érdeklődő

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Nem csak egyszer kell a gombra rábökni..., mint a minband2-nél, hanem többször... és csak nem rajta tartani ujjad, hanem elvenni, rátenni... kb ennyi a trükk. De a mifit alkalmazás helpje is így mutatja...,
Még annyi, hogy a gomb rész nem része a kijelzőnek... feloldani a gomb részt kihagyva kell.
Még annyi, hogy a gomb rész nem része a kijelzőnek... feloldani a gomb részt kihagyva kell.
-
Gloob
- MIUI imádó

- 11
Medálok
"feloldani a gomb részt kihagyva kell." - Na ne vicceljünk már ! Feloldani a gombra nyomással kell. Én bárhogyan tapicskolom, nyomkodom bárhol, csak a besüllyesztett résznél érzékeli. Igaz az én kijelzőm zárolva van. Egyébként pontosan azért csinálták süllyesztettre, hogy a véletlen feloldást valamennyire megakadályozzák.
- domger
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Vasárnap vissza vittem a Mi Store-ba, egyenlőre elküldték bevizsgálni, de mondta az eladó, hogy reggel már vittek be egyet hasonló hibával, de azon soha nem működik a touch. Eddig még nem telefonáltak. Amúgy arra rájöttem én is, hogy hogy kéne működnie, de nem érzékel. A nyelvi dolog nem is érdekel, jó lenne angolul is, ha működne.
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 6/64GB (ROM: MIUI 10.3 Global 10.3.2.0 | Stable)
-
TommyAngelo
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Hol találtál rajta repedést?espista írta: ↑2018.09.07. 12:55Szia!TommyAngelo írta: ↑2018.08.16. 14:25 Utangyartott USB kabelt sikerult itthon talalnom egy mezokovesdi shopban (sajatomat tovabbra se talalom...). 2 nap alatt kiszallitottak!
Viszont Mi Band 2-met paromnak adtam, jol birja, soha nem volt vele semmi baj, pedig adtam neki rendesen. Viszont a Mi Band harmamban megjelentek vizcseppek... pedig ez vizalobb papiron (ez max zuhany alatt volt a kezemen eddig ahol vizzel talalkozhatott). Talalkozott valaki ilyennel? Gearbestrol jott, gondolom garancia nem johet szoba... Tapasztalat hasonloval valakinek?
Anno nekem is beázott a vadi új hármasom. Ha kiszárítottam akkor jól működött. Találtam rajta hajszálrepedés, azt megragasztottam, azóta jól működik.
-
aron1994
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Egyéb
A zuhanyzást kibírja? Mik a tapasztalatok?
Tapatalkkal küldve az én SM-G950F eszközömről
-
Sudriminyu13
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4
Sziasztok! Mi Bánd 3 karkötők van,a telefonról nem kapok értesítéseket,a pulzus meg ezek a dolgok mennek,de a hívásokról,sms,egyéb nem jön semmi....javaslat,hogy mit kell beállítani!?
Köszi!!!
Köszi!!!
-
aron1994
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Egyéb
Mi fit -> profil -> mi band 3 legyen engedelyezve a hatterben futas ;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2018.09.26. 17:46-kor.
Ok: NE IDÉZD AZ ELŐTTED SZÓLÓT FELESLEGESEN!!! A szabályzatot el is kéne olvasni!!!
Ok: NE IDÉZD AZ ELŐTTED SZÓLÓT FELESLEGESEN!!! A szabályzatot el is kéne olvasni!!!