[ROM] MIUIHU V10
-
eymi44
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
-
Medálok
Re: [ROM] MIUIHU V10 8.8.9
Ez mehet fel mentés után, twrp 3.1.1.1-el és tiszta telepítéssel?
Köszönöm a fejlesztők munkáját.
Köszönöm a fejlesztők munkáját.
-
gogantibor
- MIUI látogató

- 9
Hali!
Jött az értesítés, hogy elérhető a MIUI 8.8.9, hagyhatom tenni a dolgát, vagy mindenféleképpen az említett módon kell elvégezni?
Jött az értesítés, hogy elérhető a MIUI 8.8.9, hagyhatom tenni a dolgát, vagy mindenféleképpen az említett módon kell elvégezni?
- worgenrage
- MIUI Tag

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi A2 Lite
- Kapcsolat:
Szia, én a 8.8.3 -ról mentem OTA frissítéssel most fel 8.8.9 -re. Sajnos TWRP még mindig nem indítja el magától a ROM update-et, de semmi gond, kézzel install -> downloaded_rom* mappa és ott lesz a OTA ROM fájl. Azt felrakod. Wipe Dalvik/cache -t én toltam rá és ennyi volt.
Nem volt gondom a 8.8.3 -> 8.8.9 -re ugrással.
ps.: egy valami nem stimmelt. a Magisk felmegy ugyan ROM után, viszont nem installálódik be ROM update-nél (maga az app megvan, csak jelzi hogy nincs "bepatchelve, vagy mi"
), külön kell berakni -> Magisk app megnyit -> install -> zip letöltés -> reboot TWRPbe-> install -> magisk16*.zip résznél. Ez nem tudom miért van így.
Üdv
-krix-
Nem volt gondom a 8.8.3 -> 8.8.9 -re ugrással.
ps.: egy valami nem stimmelt. a Magisk felmegy ugyan ROM után, viszont nem installálódik be ROM update-nél (maga az app megvan, csak jelzi hogy nincs "bepatchelve, vagy mi"
Üdv
-krix-
-
vighi74
- V.I.P.

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi5s Plus
Medálok
Üdv!
A Miuihu 10 8.8.3 telepítése a leírtakat betartva egyszerűen és gyorsan megtörtént.
Most abba a problémába ütköztem, hogy megérkezett a 8.8.9 frissítés, de recovery nincs a telefonomon, a bootloadert visszazárta a miuihu. Csak fastboot módom van, a krixkrax mögé rejtőzött nyuszi...
Mit lehet tenni annak érdekében, hogy valamilyen twrp felmenjen a telefonomra, és ott is maradjon??...
(Egyébként minden miuihu frissítéssel eljátszotta ugyanezt a telefonom....)
A Miuihu 10 8.8.3 telepítése a leírtakat betartva egyszerűen és gyorsan megtörtént.
Most abba a problémába ütköztem, hogy megérkezett a 8.8.9 frissítés, de recovery nincs a telefonomon, a bootloadert visszazárta a miuihu. Csak fastboot módom van, a krixkrax mögé rejtőzött nyuszi...
Mit lehet tenni annak érdekében, hogy valamilyen twrp felmenjen a telefonomra, és ott is maradjon??...
(Egyébként minden miuihu frissítéssel eljátszotta ugyanezt a telefonom....)
-
simihifi
- MIUI érdeklődő

- 11
Sziasztok!
Köszi a 10-es verziót.
Csak én nem találom ebbe, hogy a feloldo mintát egyből kérje és ne kelljen elötte felpöccinteni?
Köszi a 10-es verziót.
Csak én nem találom ebbe, hogy a feloldo mintát egyből kérje és ne kelljen elötte felpöccinteni?
-
Csaby74
- MIUI látogató

- 10
A MI4 C telefonom letöltötte és hiba nélkül telepítette a frissítést. Újraindítás óta, villog a képernyő, csak 1-2 másodpercre van kép
. Mit tehetek?
-
Fulee
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 14 alkalommal
-
Medálok
@vighi74 hivatalosan nyisd a bootloadert és akkor megmarad rajta a TWRP és nem kell mindig visszatelepíteni
@Csaby74 hogyan frissítettél?milyen ROM-ra milyen ROM-ot raktál ? Tiszta telepítés vagy updaterrel? Volt-e dalvik/cache törlés ...?
@Csaby74 hogyan frissítettél?milyen ROM-ra milyen ROM-ot raktál ? Tiszta telepítés vagy updaterrel? Volt-e dalvik/cache törlés ...?
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
-
vighi74
- V.I.P.

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi5s Plus
Medálok
Kértem a hivatalos nyitást, de 95%-nál hibával megáll... Ezért csak NEM hivatalos módon tudom nyitni. Sem updaterrel, sem tiszta telepítéssel a TWRP hiányában nem lehet frissíteni. TWRP hiányában nem tudok formázni...
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Teszel fel kínai fastboot dev romot, a Fejlesztői beállításokban hozzárendeled a telefont a fiókhoz és tovább megy. Ha nyitva, akkor mehet fel a TWRP és bármilyen rom.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Csaby74
- MIUI látogató

- 10
Nem volt semmi dalvik/cache törlés. Felajánlotta a frissítést én meg leokéztam. Most, hogy felment a 10MIUI, nincs fastbootom se
Csak villogó telóm. Viszont a fotókat legalább jó lenne lementeni róla. A win10 sajnos nem mutatja a tárhelyét