Most csinàltam meg a gyàri visszaàllítàst! Sajnos most is ugyanazt a szöveget írja ki!
Mi band3
-
arabk
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi BlackShark
Re: Mi band3
Szia!
Most csinàltam meg a gyàri visszaàllítàst! Sajnos most is ugyanazt a szöveget írja ki!

- november13
- MIUI imádó

- 9
- Telefonom: Redmi Note 8T
Medálok
A magyar nyelvhez készített app van a telefonodon? Ha igen, az akad össze. Ha jól olvastam, a 3.4.4 verzióra frissített appot nem lehet vissza downgrade-lni, azaz, csak a gyári appal kompatibilis, és meg kell várni, míg kijön a multilanguage.Nálam is ezért kínai, de a telefon alkalmazása magyar, szóval ki lehet bírni. Ha valakinek van más infója, kérem javítson ki.
Redmi Note 8T
-
arabk
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi BlackShark
-
Gloob
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: POCO X3
Medálok
NEM! Sajnos a sok téglásítás miatt törölve lett minden! Egyébként nagy piros betűkkel ki van írva, ha elolvastad volna a MiBand 3 magyarítás topicjában az 1 hsz-t . Pontosan ezért lett törölve, mert a nagy többség nem olvasott, nem értelmezte, csak csinálta, és meglett a sok féltégla. Várj türelemmel, meglesz majd az új magyar!
-
szabolcs5757
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Sziasztok!
Én most kaptam egy mi band3-at, de szembesültem vele, hogy ez bizony kínai. Nem nagyon izgat a magyar nyelv, de egy angolnak azért örülnék. Meg lehet valahogy oldani úgy, hogy nem állítom angolra a telefon nyelvét véglegesen?
Köszi előre is!
Én most kaptam egy mi band3-at, de szembesültem vele, hogy ez bizony kínai. Nem nagyon izgat a magyar nyelv, de egy angolnak azért örülnék. Meg lehet valahogy oldani úgy, hogy nem állítom angolra a telefon nyelvét véglegesen?
Köszi előre is!
- MiklosBuza
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Egyéb
Kedves Band3 tulajok.
Nincs valakinek gyorsba elfekvőbe egy töltője a bandhez?
Az enyém úgy tűnik megadta magát..
Nincs valakinek gyorsba elfekvőbe egy töltője a bandhez?
Az enyém úgy tűnik megadta magát..
-
TommyAngelo
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Én is Mi Band 3 töltőt keresek, én úgy tűnik elhagytam... Lehet itthon kapni valahol? 10%-on van, gyors megoldás érdekelne! 
-
petzi84
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Samsung S5
Sziasztok,
magyaritva használom pár napja a mi band 3at és pár furcsaságot tapasztaltam, kivancsi lennék csak nálam jeletkeznek ezek....
1. Ha beállítom a folyamatos pulzusmérést 30 percre akkor 5 percenként méri ha 10 percre állítom akkor is 5 percenként méri... nincs is ilyen opcio amúgy csak 1,10,30 perc... szóval fura.
2. Nincs se hivo szam se kontakt név kijelzés...
Köszi
Üdv: Peti
magyaritva használom pár napja a mi band 3at és pár furcsaságot tapasztaltam, kivancsi lennék csak nálam jeletkeznek ezek....
1. Ha beállítom a folyamatos pulzusmérést 30 percre akkor 5 percenként méri ha 10 percre állítom akkor is 5 percenként méri... nincs is ilyen opcio amúgy csak 1,10,30 perc... szóval fura.
2. Nincs se hivo szam se kontakt név kijelzés...
Köszi
Üdv: Peti
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
1. Hát ez érdekes.
2. Magyar nyelven nincs ilyen opció, csak a Mi Band 3 által támogatott hivatalos nyelveken.
2. Magyar nyelven nincs ilyen opció, csak a Mi Band 3 által támogatott hivatalos nyelveken.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol