Xiaomi Redmi Note 5/Pro kérdések, válaszok, megoldások
-
kecsma
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Xiaomi Redmi Note 5/Pro kérdések, válaszok, megoldások
Felment, de nyílt wifi legyen a közelben, hogy be tudj lépni a mi fiókba. Nem ugrik be a billentyűzet,mikor wifire akarok csatlakozni (telepítés alatt a konfiguráció közben). Hiába írtam be fizika billentyűzettel, nem csatlakozott,nyílt kell neki. Ezen kívül amúgy igen, simán felment, és eddig megvagyok vele elégedve nagyon! Jónak tűnik. És gyorsabbnak! Bár pár órája használom, és közben aludtam is jó párat szóval.. 
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Ezt örömmel olvasom. 
Szinte minden típusnál elkapkodták (elcseszték) az utolsó MIUI9-es stabil ROM fejlesztését, már a MIUI10-re koncentráltak. De az legalább (a visszajelzések szerint) jól sikerült...
A wi-fi jelszavas bug trükkje pedig az, hogy az előző képernyőn kell beírni, majd onnan kijelölés után beilleszteni a megfelelő helyre.
Akkor használd nagy megelégedéssel az új telefont az új rendszerrel!
Szinte minden típusnál elkapkodták (elcseszték) az utolsó MIUI9-es stabil ROM fejlesztését, már a MIUI10-re koncentráltak. De az legalább (a visszajelzések szerint) jól sikerült...
A wi-fi jelszavas bug trükkje pedig az, hogy az előző képernyőn kell beírni, majd onnan kijelölés után beilleszteni a megfelelő helyre.
Akkor használd nagy megelégedéssel az új telefont az új rendszerrel!
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
kecsma
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4
Jaj de jó hogy váltottam. Azóta is hihetetlen, ezerszer gyorsabb a készülék, akadás mentes! Le a kalappal,mintha megkönnyebbült volna a telefon
na meg én is
ez való igazán ennek a telefonnak. És a Jack is jobb minőségű, és kb dupla olyan hangos. Ugyanaz a füles. Nem mondom, lehet javított volna ezy kicsit a miui 9en egy gyári visszaállítás, de határozottan jobb ez a 10-es, most érzem úgy,hogy tényleg új telefonom van
köszönöm a segítséget,és ajánlom mindenkinek aki ezen gondolkozik, mehet a frissítés nyugodtan!
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Megmondtam, vagy nem megmondtam? 
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
juve600
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4X
- Kapcsolat:
-
Medálok
Szia !rajen írta: ↑2018.07.22. 10:51 Aláírásomban a Fiókkal kapcsolatos problémák. Oda le kell írni a problémát angolul és majd válaszolnak.
"For english service, log into http://www.mi.com/sg/service/online/ for a chat or write directly to service.sg@xiaomi.com instead of mishu@xiaomi.com"
Telefonom életre kelt, hála Attilának,holnap már nálam lesz
-
Arpajoe
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5
Sziasztok,
1 hónapja vásárolt redmi note 5 telefonom múlt hétig teljesen jól működött, amikor a Google fiókommal csak wifin tudtam regisztrálni/belépni alkalmazáokba.
1 hét idegeskedés után nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását. Újra telepítés után működik minden, de minden program és a net 4g-n lassú, wifin teljesen jól működik.
Van valakinek valami tapasztalata, hogy mi lehet a baj? Itthon vásárolt telefon, még szervizbe nem vittem el, hátha én vagyok a béna.
Segítségeteket előre is köszönöm!

1 hónapja vásárolt redmi note 5 telefonom múlt hétig teljesen jól működött, amikor a Google fiókommal csak wifin tudtam regisztrálni/belépni alkalmazáokba.
1 hét idegeskedés után nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását. Újra telepítés után működik minden, de minden program és a net 4g-n lassú, wifin teljesen jól működik.
Van valakinek valami tapasztalata, hogy mi lehet a baj? Itthon vásárolt telefon, még szervizbe nem vittem el, hátha én vagyok a béna.
Segítségeteket előre is köszönöm!

- Bandita1981
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönték: 3 alkalommal
Medálok
A Stabil romok nem éppen a legjobbak.....
Főleg hogy Miui 9.......
Global Beta már Miui 10 szerintem válts romot......
De ha vissza olvasol ez mind le van írva, még az is hogy mivel jár a rom csere.......
Redmi Note 3pro MIUIHU 9 /8.4.26/ Béta
Főleg hogy Miui 9.......
De ha vissza olvasol ez mind le van írva, még az is hogy mivel jár a rom csere.......
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8
- jobarathok
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Sziasztok! Feleségem Note 5 3/32 telóján 3 nap használat után a kijelző alján egy kb. másfél cm-es sávban "csíkoz". A színek jók, olvaható minden, csak "szürkés", olyan mintha azon részen csökkenne a fényerő. Valakinek volt esetleg hasonló? Vagy kijelző csere következik?
-
Arpajoe
- MIUI látogató

- 8
ŐkBandita1981 írta: ↑2018.07.30. 20:15 A Stabil romok nem éppen a legjobbak.....
Főleg hogy Miui 9.......
Köszönöm!
-
horfer84
- MIUI látogató

- 8
Sziasztok! Ha hivatalosan jön a 10 stabil, azaz a telefon ajánlja fel a frissítést, akkor nem lesz adatvesztés ugye?
Ha mégis feltenném a 10 bétát, és gond lenne, a garanciám ugrana? Bocsánat, új vagyok itt. Köszi a válaszokat.
Ha mégis feltenném a 10 bétát, és gond lenne, a garanciám ugrana? Bocsánat, új vagyok itt. Köszi a válaszokat.