[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home
-
T71
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
-
Stinkie
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Redmi 2
Re: [APP] Magyar Mi Home és plug-in
A smart wifi socket az áramkört szakítja meg amikor kikapcsolod. De ha az a bajod, hogy nem konnektorba akarod dugni, egyszerűen csak szedd szét és máris oda kötöd be az érintkezőit ahova akarod.csordinyo » Tegnap, 21:41 írta:Köszönöm a választ, azèrt nem jó, mert az áramkört kellene megszakítanom úgy, ahogy a linkben küldött eszköz teszi.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Vagy ott a fali kapcsoló, az is megszakítja az áramkört.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
csordinyo
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Egyéb
Köszönöm, de pont a fali kapcsolót szeretnèm kiváltani vezetèk nèlküli megoldással mert rossz helyre van szerelve a panellakásban.
-
Pinochet
- MIUI látogató

- 8
Sziasztok!
Mi lehet a baj? A routeres megoldással megkerestem a magyar rádiókat. Viszont ahogy hallgatnám egy adott részt lejátszik, majd elhalkul, ahogy újraindítom ugyan azt a részt játssza le akárhányszor akármelyiket próbáltam. Na ez mi lehet??
Mi lehet a baj? A routeres megoldással megkerestem a magyar rádiókat. Viszont ahogy hallgatnám egy adott részt lejátszik, majd elhalkul, ahogy újraindítom ugyan azt a részt játssza le akárhányszor akármelyiket próbáltam. Na ez mi lehet??
-
papzi57
- MIUI Tag

- 8
Mi-krobit elfelejtette a magyar nyelvet. Először csak az üzenetek lettek pálcikák, aztán mostmár kínaiul beszél. Most átállítottam angolra. Most dolgozik, utána megpróbálom vissza tenni a magyar nyelvet. Azt nem értem, hogy a fw frissítés már korábban megvolt, utána megtartotta a magyart, miért csak napokkal később felejtette el...?
Tapatalkkal küldve az én PRA-LX1 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én PRA-LX1 eszközömről
-
nababika
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
Egy érdekes dolgot csinált most a drága porszivonk. Bement az egyik szobába és addig ment körbe körbe mig becsukta az ajtót ezért nem tudott kijönni utána. A lényeg hogy valamit kínaiul vartyogott, ezután kiengedtem a szobából, szépen befejezte a porszívózást és magyarul közölte hogy vége és visszamegy a dokkolóra. Szóval félig magyar félig kínai amit beszél. Lehet kapott a programja új szavakat, kifejezéseket ami még nem volt benne a régi hang csomagban. Vagy nem tudom hogy mi történt, de mindenesetre nagyon érdekes.
Tapatalkkal küldve az én Redmi Pro eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi Pro eszközömről
-
aho3
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5
Hello, csatlakoztattam a Gateway terméket, csont nélkül működött egy hétig... Áramszünet után sajnos nem tudom újra csatlakoztatni.
Kitoroltem mindent, ujratelepitettem az egészet, elindulás a csatlakozás... bármit csinálok azt írja ki hogy idotullepes?!
Kérlek ha van segítő javaslat, hogyan lehet ezt a hibát orvosolni? előre is köszönöm!
Kitoroltem mindent, ujratelepitettem az egészet, elindulás a csatlakozás... bármit csinálok azt írja ki hogy idotullepes?!
Kérlek ha van segítő javaslat, hogyan lehet ezt a hibát orvosolni? előre is köszönöm!
-
snake
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Sziasztok!
Play-en próbáltam letölteni az épp aktuális mi home verziót, de nem engedi, azt írja, hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval. A leírás szerint 4.0.3 android kell minimum, a tableten 4.4.2 fut, Asus 581. ???
Persze nem törődtem bele, valahonnan túrtam egy mi home 4.0.11 verziójú apk-t, azt tettem fel. Eleinte ez sem akart feltelepülni, de aztán addig rugdostam, hogy most már működik, az account is kész van. Most már csak a Dafang kamera kell megérkezzen. Ahogy olvastam annak a telepítése sem egyszerű történet mi home-on keresztül.
Play-en próbáltam letölteni az épp aktuális mi home verziót, de nem engedi, azt írja, hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval. A leírás szerint 4.0.3 android kell minimum, a tableten 4.4.2 fut, Asus 581. ???
Persze nem törődtem bele, valahonnan túrtam egy mi home 4.0.11 verziójú apk-t, azt tettem fel. Eleinte ez sem akart feltelepülni, de aztán addig rugdostam, hogy most már működik, az account is kész van. Most már csak a Dafang kamera kell megérkezzen. Ahogy olvastam annak a telepítése sem egyszerű történet mi home-on keresztül.
-
csonkasz
- MIUI érdeklődő

- 11
Ha még esetleg magyar nyelvet is szeretnél, akkor töröld, amit eddig telepítettél és az első oldalon leírtak szerint járj el.