Xiaomi smart home kit
-
Pinochet
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Egyéb
Re: Xiaomi smart home kit
Akkor lehet az a baj, hogy egy ac-t használva léptem be mindkét eszközbe? Te hogy oldottad meg, hogy az értesítés normálisan hangosan érkezzen?
-
Mcfly13
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi3
-
Medálok
Melyik régió van nálad beállítva?
A message settingsben mindegyik be van kapcsolva, és jön az értesítés.
Semmi extrát nem csináltam!
A message settingsben mindegyik be van kapcsolva, és jön az értesítés.
Semmi extrát nem csináltam!
-
Pinochet
- MIUI látogató

- 8
Mainland china természetesen. Nálami is minden be van állítva. A feleségemnek ost csináltam egy új ac-t amire family-ként megosztottam a cuccokat, de ha most próbálom akkor ő semmit nem kap. Az én telefonom elég halkan de csörög, és sehol nem tudom hangosítani ezt a jelzést.
-
pierrke
- MIUI látogató

- 8
Szia!vargag00 » 2018.01.27. 22:19 írta:Sziasztok!Abban kérnék segítséget,hogy nekem Honor 8 mobilomra nem küld értesítést a gateway riasztás esetén. (A gateway riaszt,hanggal és fénnyel együtt) A riasztást csak akkor látom ha külön belemegyek az MI Home appba és befrissitem a logot. Mobilba beállítottam értesítést pedig Mi Home appra.Köszönöm a segítséget előre is! Üdv: Gábor
Esetleg abban tudnál segíteni, hogy sikerült összepárosítani a gateway-t a Honor 8-asoddal? Nekem nem is látja az eszközt a telefon az appon belül.
Segítségedet előre is köszönöm.
-
Mcfly13
- MIUI látogató

- 10
-
Medálok
Van regisztrált xiaomi accod?
Arra szükség van.
Belépsz az appba bejeletkezel, a Mondjuk kínai szerverre az látja a legtöbb fajta kütyüt, és ott már hozzá tudod adni.
Arra szükség van.
Belépsz az appba bejeletkezel, a Mondjuk kínai szerverre az látja a legtöbb fajta kütyüt, és ott már hozzá tudod adni.
-
Mcfly13
- MIUI látogató

- 10
-
Medálok
Sajnos így hirtelen nem tudom mit lehetne tenni látnom kellene a beállításokat. nálam megfelelő a hangerő!Pinochet » Tegnap, 16:29 írta:Mainland china természetesen. Nálami is minden be van állítva. A feleségemnek ost csináltam egy új ac-t amire family-ként megosztottam a cuccokat, de ha most próbálom akkor ő semmit nem kap. Az én telefonom elég halkan de csörög, és sehol nem tudom hangosítani ezt a jelzést.
-
Pinochet
- MIUI látogató

- 8
Szerintem a telefon is ludas lehet, Huawei p9 és p9 plus. Ha belépek mindkét telóba az én ac-mal akkor a feleségemé riaszt az enyémre érkezik egy értesítés de semmi hang. Ha a feleségemébe a sajátjával lépek be amire meg lett osztva a gateway akkor az övé nem riaszt egyáltalán az enyém riaszt.
Beállítottam egy scene-t arra ha alarm van akkor legyen értesítés, de ez pl a megosztott eszközön nem is jelenik meg ez a scene.
nem tudom mit lehetne tenni, mert olya nmintha az egyik felülírná a másik telefon a riasztásnál, ha meg meg a megosztott ac-t használom akkor a feleségemé csak a log-ot rögzíti de nem jelez.
Nálatok a feleségednek külön ac-n van megosztva a cucc? Vagy egy ac-t használtok?
Köszi!!
Beállítottam egy scene-t arra ha alarm van akkor legyen értesítés, de ez pl a megosztott eszközön nem is jelenik meg ez a scene.
nem tudom mit lehetne tenni, mert olya nmintha az egyik felülírná a másik telefon a riasztásnál, ha meg meg a megosztott ac-t használom akkor a feleségemé csak a log-ot rögzíti de nem jelez.
Nálatok a feleségednek külön ac-n van megosztva a cucc? Vagy egy ac-t használtok?
Köszi!!
-
vnorbert
- MIUI érdeklődő

- 8
- Telefonom: Redmi Note 8 Pro
Medálok
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémában:
Xiaomi Gateway-t (updated version) szeretnék megadott időpontban rádió hallgatásra használni. MI Home app-ban beállítottam a Gateway "auto" résznél, hogy adott időpontban kapcsoljon be a rádió és adott időpontban ki...
A rádió bekapcsolást időben megcsinálja , de kikapcsolni automatikusan nem hajlandó... az ugyanolyan szintaktikával beállított auto menüjében... ráadásul sokszor hosszabb - rövidebb időre el-el tünedezik a lejátszás... majd visszajön... nem találom az okát.. pedig már annyira örültem, hogy sikerült Magyar rádió adókat beleprogramoznom ..
Köszönöm előre is a segítséget!
Norbi.
Xiaomi Gateway-t (updated version) szeretnék megadott időpontban rádió hallgatásra használni. MI Home app-ban beállítottam a Gateway "auto" résznél, hogy adott időpontban kapcsoljon be a rádió és adott időpontban ki...
A rádió bekapcsolást időben megcsinálja , de kikapcsolni automatikusan nem hajlandó... az ugyanolyan szintaktikával beállított auto menüjében... ráadásul sokszor hosszabb - rövidebb időre el-el tünedezik a lejátszás... majd visszajön... nem találom az okát.. pedig már annyira örültem, hogy sikerült Magyar rádió adókat beleprogramoznom ..
Norbi.
-
eftibor
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
Az adás nálam is megszakad néha...vnorbert írta:Sziasztok!
Norbi.
A be és kikapcsolás működik...
Tapatalkkal küldve az én Mi A1 eszközömről
-
zzoolliikkaa
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Próbáltátok a Xiaomi rendszeret a pimatic home automation rendszerel össze kötni? És mással?