Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Talán még annyi a különbség a root-oló programok között, hogy a Magisk el tudja rejteni a root jogosultságot a banki appok elől is, így azok simán mennek rootolt telón is.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
Remek.
Tippem szerint visszazárt a bootloader.
(Le kell ellenőrizni)
Ha visszazárt újra nyitni kell.
Újratelepíteni a TWRP-t.
Majd újratelepíteni a ROM-ot.
XI. 27.-től végig kéne olvasnod a hozzászólásokat. Sokan jártak így.
Sokan le is írták hogy oldották meg.
PL: viewtopic.php?f=99&t=2346
Ha jól láttam akkor win10 64 bites rendszered van, a tudásbázisban (itt a fórumon) van egy leírás amivel a megfelelő drivert fel tudod rakni mert a win lecseréli , sajnos linkelni nem tudom mert most mobilról nyomom és autóból , de ez saknegy lehetőség nem biztos
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
Igazából az aggaszt, hogy kikapcsolt állapotban a töltő sem töltötte. Ez nagyon nem jó jel. Mindent végig próbálok majd. Az újabb nyitási procedúrát is, meg amit most belinkeltél a a Win10 64bit el kapcsolatban, de ha nem látja új eszközként sem akkor nem nagyon tudok mit csinálni.
Picit morcos vagyok. Nálad biztos nem jobban.
Az elején kértem csekkold, még volt működő rendszered, hogy rendszer alatt tölt-e, mert ha nem, USB csati hiba.
Ha USB bemeneti hiba/alaplapi micro USB anya nélkül semmit nem tudsz tenni, sem bl nyitás, sem MiFlash, semmi.
Azt is mondtam, mikor még volt rendszered, az illesztőprogramok hiányát oldd meg...
...úgy nekiállni flesselni hogy nem tudod van e működő USB aljzatod a telefonon. Illetve hogy tudod nincs kapcsolat a PC-d s a telefonod között, ÖNGYILKOSSÁG.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14