Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Akkor a gari minden esetben bukta? Valahol azt olvastam, hogy ugrik a gari, ha megnyitom a bootloadert és custom romot teszek fel. Ezek szerint az "és" az nem logikai és-t jelent
Nem tudom mit tegyek. Vannak megvásárolt appok, amikhez kell a root (Titanium backup pl.).
Viszont nem szeretném bukni a garit.
Immár az OTA update működés másodlagos szemponttá vált.
Ahogy volt tanítómesterem mondta: "...nincs az az áramütött telefon-alaplap, amiről meg lehetne állapítani hogy nyitva volt-e a bootloader vagy sem..."
Olvasgattam a fórumot, de nem találtam hasonló kérdést, ezért felteszem itt. Adott egy redmi note 4x és egy bluetooth xiaomi fülhallgató, és egy samsung essential bluetooth headset. A problémám, illetőleg az ezzel kapcsolatos kérdés, hogy vajon mi lehet az oka, hogy szinte érthetetlenül röcsög/gerjed mid a 2 fülhalgatóval a telefonos kapcsolat? A túloldalt tisztán érthetően hallanak, de én hiába játszom a hangerővel jóformán érthetetlen számomra amit mond a hívott fél. Kipróbáltuk másik készülékkel a headseteket tökéletesen hallok vele, csak a saját redmimmel nem működik.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14