Kipróbáltam de a Miband2 -re se küldi el nekem az üzenetet, bármit is állítottam be rajta.jobarathok » 2017.12.05. 10:32 írta:MiBand? :-D
[APP] Magyar Xiaomi / Mi Home
-
ezsolt74
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4
Re: [APP] Magyar Mi Home és plug-in
-
badorjan
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy távolról, interneten keresztül rálátok-e a gateway-re?
Ha igen, ezt hogyan lehet beállítani a telefonon ill. a routeren?
Köszönöm előre is!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy távolról, interneten keresztül rálátok-e a gateway-re?
Ha igen, ezt hogyan lehet beállítani a telefonon ill. a routeren?
Köszönöm előre is!
- jobarathok
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
-
badorjan
- MIUI látogató

- 9
- jobarathok
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Ugyanúgy, mint otthonról. Belépsz a Mi Home-ba, s ott van (kellene lennie) az eszközök között.
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Új!!!
Légtisztító plugin (107/8653.apk - letölthető az legelső hozzászólásban)

Légtisztító plugin (107/8653.apk - letölthető az legelső hozzászólásban)

-
Richo
- MIUI látogató

- 8
Klassz! Lehet egyszer ilyenem is lesz 
Most viszont olyan gondom van, hogy teljesen elvesztem a gateway automatizálásba és teljesen felhúztam magam...szóval kéne egy kis segítség.
A következőre tudna valaki küldeni nekem egy automatizálást?
- Ha elmegyek otthonról automatikusan riasszon be a rendszer (ezt még sikerült megoldani...)
- Ha beriasztott állapotban az A VAGY B ajtónyitás érzékelő nyitást érzékel, akkor szólaljon meg a riasztó a gateway-en és küldjön jelentést a telefonomra is.
- Esetleg ha mód van rá, akkor még azzal megspékelném, hogy a Dafang kamera rögzítse a képet amikor az ajtónyitási riasztás aktiválódik.
Plusz egy kérdés:
Azt vettem észre, hogy valamiért a kamerák képét nem tudom letölteni és visszajátszani a felhőből. Tapasztaltatok ilyet mostanában? Ajtónyitásra be van állítva egy kamera, felveszi elvileg, a felvétel listában is látszik, de ha rányomok a letöltésre, akkor sokáig 0%-on áll, aztán felugrik 100% az állapot jelző és ott megáll. Nem vált lejátszás gombra.
Előre is köszönöm a segítséget!
Most viszont olyan gondom van, hogy teljesen elvesztem a gateway automatizálásba és teljesen felhúztam magam...szóval kéne egy kis segítség.
A következőre tudna valaki küldeni nekem egy automatizálást?
- Ha elmegyek otthonról automatikusan riasszon be a rendszer (ezt még sikerült megoldani...)
- Ha beriasztott állapotban az A VAGY B ajtónyitás érzékelő nyitást érzékel, akkor szólaljon meg a riasztó a gateway-en és küldjön jelentést a telefonomra is.
- Esetleg ha mód van rá, akkor még azzal megspékelném, hogy a Dafang kamera rögzítse a képet amikor az ajtónyitási riasztás aktiválódik.
Plusz egy kérdés:
Azt vettem észre, hogy valamiért a kamerák képét nem tudom letölteni és visszajátszani a felhőből. Tapasztaltatok ilyet mostanában? Ajtónyitásra be van állítva egy kamera, felveszi elvileg, a felvétel listában is látszik, de ha rányomok a letöltésre, akkor sokáig 0%-on áll, aztán felugrik 100% az állapot jelző és ott megáll. Nem vált lejátszás gombra.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
nababika
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
A kamera kepet en sem ttudom letolteni 2-3 napja. Szinten DaFang. Szerintem a kinai szerver rosszalkodik, remelem mielobb javitjak.
-
BullFrog
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
Ami jelenleg kínai nyelven van, pl víz szenzorhoz tartozó automatizálás, és még jó pár dolog. Ezek le lesznek fordítva a közeljövőben? Vagy már rég le vannak fordítva, csak valamit elrontottam?
Képek amire gondolok:
Képek amire gondolok:
-
Richo
- MIUI látogató

- 8
Sziasztok,
Az androidos verzió kínálgat egy 18.-as végű új frissítést a Mi apphoz, lesz magyarított verziója? Ha igen várok a frissítéssel.
Az androidos verzió kínálgat egy 18.-as végű új frissítést a Mi apphoz, lesz magyarított verziója? Ha igen várok a frissítéssel.