Xiaomi smart home kit

kusz
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Samsung Note 3

Re: Xiaomi smart home kit

Hozzászólás Szerző: kusz »

tweeterbox » 2017.11.01. 16:25 írta:Tudja valaki hogy ezt a kültéri verziót hol lehet kapni?
A cikkben sem hivatkoznak rá sajnos. Koszii

alin van 100 dollarert. taobaon meg 44 volt darabja nov 11-en. vettem gyorsan 2-t.
zoral566
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Hozzászólás Szerző: zoral566 »

Szia! Egy linket tudnál adni? én nem találom :(
kusz
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Samsung Note 3

Hozzászólás Szerző: kusz »

zoral566
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Köszi, nekem nem megy a kínai :P
jobarathok
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Medálok

Hozzászólás Szerző: jobarathok »

Sziasztok! Megérkezett, s pár perc alatt be tudtam állítani a MiHome kit "kezdő" csomagomat. Még nem jöttem rá a menü logikájára, de megy a riasztás ajtónyitásra/mozgásra, vagy a Gateway éjjeli fénye a bodydensor jele alapján. Mondjuk kizárólag a kapcsolót nem sikerült, de este értem haza, még tanuló fázisban vagyok :-) A végcél persze egy kamera is. Tudnátok olyat javasolni, amelyik tökéletesen illeszkedik ebbe a rendszerbe, és megbízhatóan működik? Első körben beltérit szeretnék, nem baj, ha éjjel is lát :)
Tacsy
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Redmi Note 7 Pro

Hozzászólás Szerző: Tacsy »

Nekem ilyen van:

https://www.banggood.com/Original-Xiaom ... rehouse=CN

Tökéletesen illeszkedik a MiHome appba, ha érzékel az ajtónyitó, vagy a body sensor, már indul is a rögzítés. Ha vissza akarod nézni akkor a nyitás érzékelő vagy a testszenzor log bejegyzésében csak ráböksz az időpontos jelzésre és a kamerafelvételt "visszatekeri" és rögtön lejátssza...
De bármilyen Xiaomi kamera beilleszthető a rendszerbe, lényeg, hogy Xiaomi legyen!
Redmi Note7 Pro, AmazfitBip, MiScale, MiKey, PistonBasic, RoidMi, Yeelight Color, Mi Multifunction Gateway, XiaoYi SmartCam, Mi Smart Power Plug, Temperature & Humidity Sensor, Door & Window Sensor, Mi Human Body Sensor, Mi Smart Wireless Switcher
jobarathok
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Medálok

Köszönöm a választ. Mintha valamelyikről azt olvastam volna, hogy régiós korlátozás miatt nem mindenkinek működött, ezért kérdeztem.
Tacsy
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Redmi Note 7 Pro

Hozzászólás Szerző: Tacsy »

Nekem sem működött alapból. Ráadásul a mindenki által javasolt firmware-el sem működött. Végül találtam egy orosz fórumon egy verziót, amivel tökéletesen megy.
Redmi Note7 Pro, AmazfitBip, MiScale, MiKey, PistonBasic, RoidMi, Yeelight Color, Mi Multifunction Gateway, XiaoYi SmartCam, Mi Smart Power Plug, Temperature & Humidity Sensor, Door & Window Sensor, Mi Human Body Sensor, Mi Smart Wireless Switcher
jobarathok
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Medálok

Hmmmm... Jó lenne, ha ezt a firmware "vadászatot" el tudnám kerülni (bár nem zárom ki). Most körbenéztem, de még nagyobb lett a kavalkád. Van Home (720 és 1080 is), van Home2 (szintén 720, vagy 1080). Itthon megkülönböztetik az 1 és 2. verziót, kint mintha nem tennék, így nem jöttem rá, mi a különbség. Aztán találtam dafang dobozszerűeket, és "Pan-tilt" jelölésű verziókat. Ez utóbbi jelent valamit? Magyarként a tilt szó nem bizalomgerjesztő :)

Szerk.: közben a home1 és 2 között már találtam különbséget (pl. infra ledek száma, látószög)
zoral566
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Melyik kamera?
Tacsy » Ma, 20:03 írta:Nekem sem működött alapból. Ráadásul a mindenki által javasolt firmware-el sem működött. Végül találtam egy orosz fórumon egy verziót, amivel tökéletesen megy.
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Smart Home”