Nekem szuperul működik. Szépen olvassa a pendriveket.vbbalazs » 2017.10.14. 17:50 írta:Nekem meg az OTG nem megy. Nektek működik?
Kérdések, válaszok megoldások
-
Bognar73
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Re: Kérdések, válaszok megoldások
- kokokka
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok!
Szemezek egy ilyennel, de még nem döntöttem. Viszont közel állok hozzá, csak kéne még egy kis megerősítés. Vagy ellenérv
Kérdésem az volna, hogy a már belinkelt fotókon kívül tudnátok még feltölteni párat ami többféle megvilágításban készült? Videó is jó volna, mert a YT-on ugyan van, de az már nem az eredeti fájl.
Egyik tesztben azt mondják, hogy lassú a FP és hogy mivel az üveg kiemelkedik a keretből hamar eltörhet. Ti hogy látjátok?
Még egy kérdés, remélem nem csesznek le érte, de a vásárlással függ össze : SpellMall-on van HU Warehouse, ahol vagy 1 éves kínai, vagy 2 éves európai garanciát lehet venni hozzá. Ez utóbbi mit jelent? Ha ott veszem meg azt itthon is ingyen javítják ha két éven belül meghibásodik?
Köszi a válaszokat!
Szemezek egy ilyennel, de még nem döntöttem. Viszont közel állok hozzá, csak kéne még egy kis megerősítés. Vagy ellenérv
Kérdésem az volna, hogy a már belinkelt fotókon kívül tudnátok még feltölteni párat ami többféle megvilágításban készült? Videó is jó volna, mert a YT-on ugyan van, de az már nem az eredeti fájl.
Egyik tesztben azt mondják, hogy lassú a FP és hogy mivel az üveg kiemelkedik a keretből hamar eltörhet. Ti hogy látjátok?
Még egy kérdés, remélem nem csesznek le érte, de a vásárlással függ össze : SpellMall-on van HU Warehouse, ahol vagy 1 éves kínai, vagy 2 éves európai garanciát lehet venni hozzá. Ez utóbbi mit jelent? Ha ott veszem meg azt itthon is ingyen javítják ha két éven belül meghibásodik?
Köszi a válaszokat!
-
Silexrex
- MIUI látogató

- 8
Szuper kis telefon, imádom <3 Nagyon jó ötlet volt a Xiaomi-tól az Android One-ba való becsatlakozás, engemet kilóra megvettek ezzel. Én innen rendeltem 220 dollár volt csak, minden pénzt megért számomra: Xiaomi Mi A1. Bátran ajánlom mindenkinek!
- kokokka
- MIUI látogató

- 8
Köszi a választ! A linked szerint Neked akkor Gold-od van, ugye? Mert a többi azért a Homtop-on is drágább $220-nál. Ráadásul innen van VÁM kockázat, amit nem szeretnék bevállalni. Itthon is csak 69k, és az egy év jótállással van, ráadásul fekete. Bár ez utóbbi tényleg csak ízlés kérdése.
Fotókkal, videóval nem tudsz szolgálni? Az volna az igazi, ha az általad készítetteken tudnám megnézni, milyen is a kamerája. Ami nincs a tesztekben, lévén, hogy csak rövid ideig használják előtte, hogy milyen pl. a WiFi kapcsolata, a WiFi/adat közti váltás, Mennyire pontos a GPS vagy, hogy mennyire tartós az akkuja? Még sosem volt ebből a márkából egyetlen telefonom sem, így nézzétek el kérlek, sokat kérdezem
Nem szeretnék mellé lőni, nincs sok pénzem, így nem egy évre veszem a telefonokat.
Koszi a választ még egyszer!
Fotókkal, videóval nem tudsz szolgálni? Az volna az igazi, ha az általad készítetteken tudnám megnézni, milyen is a kamerája. Ami nincs a tesztekben, lévén, hogy csak rövid ideig használják előtte, hogy milyen pl. a WiFi kapcsolata, a WiFi/adat közti váltás, Mennyire pontos a GPS vagy, hogy mennyire tartós az akkuja? Még sosem volt ebből a márkából egyetlen telefonom sem, így nézzétek el kérlek, sokat kérdezem
Koszi a választ még egyszer!
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
Frissítettem az albumot, normál, portré mód vegyesen: https://onedrive.live.com/?id=2DDC30296 ... 296FE8C04D
iPhone 12 Pro
- zozo67
- V.I.P.

- 9
- Telefonom: Nincs
Medálok
trebrona, meggyőző képeket csináltál. 
nem rossz ez a telefon, nem hiányzik a miui? Milyen a stock android miui után?
nem rossz ez a telefon, nem hiányzik a miui? Milyen a stock android miui után?
"Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni." Mark Twain
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
Elég sok MIUI fícsör hiányzik, 2014 óta használok MIUI-t, gondolhatod.
A telefon maga viszont tényleg nagyon rendben van, egy rossz szavam nem lehet rá. Akkumulátortól tartottam, de 3 napokat tudom használni 7-8 órás SOT-okkal, ugyanazzal a felhasználói szokásokkal, mint előtte a 3S-t, amiben ugye sokkal nagyobb az aksi. Úgyhogy ennyi előnye van a stock droidnak, kisebb aksival ugyanannyi nagyjából. És ugye a kijelző mérete és felbontása is nagyobb.
A telefon maga viszont tényleg nagyon rendben van, egy rossz szavam nem lehet rá. Akkumulátortól tartottam, de 3 napokat tudom használni 7-8 órás SOT-okkal, ugyanazzal a felhasználói szokásokkal, mint előtte a 3S-t, amiben ugye sokkal nagyobb az aksi. Úgyhogy ennyi előnye van a stock droidnak, kisebb aksival ugyanannyi nagyjából. És ugye a kijelző mérete és felbontása is nagyobb.
iPhone 12 Pro
- kokokka
- MIUI látogató

- 8
-
Miki
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Volt szerencsém kipróbálni...Fájdalmasan egyszerű. miui után csalódás.kb vernee thor kategória.Dante » 2017.10.04. 18:35 írta:Valaki vett már ilyen telót? én gondolkozok nagyon hogy lecserélem a Redmi Note 3-at erre.
Kíváncsi lennék egy-két véleményre,főleg a rom kapcsán.
Most akkor alapból magyar,nem kell semmit mókolni vele ?![]()
THX
- kokokka
- MIUI látogató

- 8
Mi az, hogy fájdalmasan egyszerű? Pont ez a lényege : a tiszta Android rendszer. Sokaknak ez jön be, nekik ez nem "fájdalmas"