[INFÓ] MIUI Találkozó
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: [INFÓ] MIUI Találkozó
Szasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek aki ott volt, aki regisztrált, de nem jött el és nincs igazolása, annak meg egy bazinagy feketepont. Direkt erre a listára támaszkodtunk, hely, ajándék, torta, egyéb költségek terén, de szerencsére a jelenlevők nagyobb eséllyel indulhattak az ajándékokért és jutott tortából repeta rendesen!
Külön köszönet a támogatóinknak, akik egész évben kattintgatnak a gugli reklámokra a fórumon és a weboldalon és a Patronoknak, hogy havonta, rendszeresen áldoznak a közösség javára. Nélkületek nem jöhetne létre minden évben a találkozó és a rengeteg ajándék!!!
Köszönöm személyesen az ajándékokat amit kaptam a legönzetlenebb tagoknak: ksasa67, MVSV, nl32, Topy19, FASZAGYEREK és még sokan mások.

A találkozót némileg sikeresen felvettük és Youtubon élőben lehetett követni. Nem minden ment most sem zökkenő mentesen, az internet sávszélessége most sem volt velünk. De ha valaki kíváncsi, az itt megnézheti utólag, vagy a nyertesek visszanézhetik magukat, vagy csak velem nem sikerült betelni...
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
FIGYELEM!!!
Aki fényképezett, azt szépen megkérem, hogy ZIP fájlba tömörítve küldje el az info.kukac.miui.hu címre, hogy kirakhassam a kínai barátainknak, hogy lássák, milyen fain magyar találkozó volt idén is!!!
Most pedig jöjjön a feketeleves!
Jelentkezzen az, aki képes volt egy étterembe behozni magának egy darab sört! Igen! Jól olvassátok, valaki hozott sört magának. Semmilyen kifogás nem érdekel, bár ha olyan gerinctelen volt, akkor itt sem fog kiderülni, hogy ki volt az. Rettenetesen kínos helyzetbe hozott a hely tulajdonosánál, nem beszélve a felrótt plusz költségről.
Köszönöm szépen mindenkinek aki ott volt, aki regisztrált, de nem jött el és nincs igazolása, annak meg egy bazinagy feketepont. Direkt erre a listára támaszkodtunk, hely, ajándék, torta, egyéb költségek terén, de szerencsére a jelenlevők nagyobb eséllyel indulhattak az ajándékokért és jutott tortából repeta rendesen!
Külön köszönet a támogatóinknak, akik egész évben kattintgatnak a gugli reklámokra a fórumon és a weboldalon és a Patronoknak, hogy havonta, rendszeresen áldoznak a közösség javára. Nélkületek nem jöhetne létre minden évben a találkozó és a rengeteg ajándék!!!
Köszönöm személyesen az ajándékokat amit kaptam a legönzetlenebb tagoknak: ksasa67, MVSV, nl32, Topy19, FASZAGYEREK és még sokan mások.

A találkozót némileg sikeresen felvettük és Youtubon élőben lehetett követni. Nem minden ment most sem zökkenő mentesen, az internet sávszélessége most sem volt velünk. De ha valaki kíváncsi, az itt megnézheti utólag, vagy a nyertesek visszanézhetik magukat, vagy csak velem nem sikerült betelni...
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
FIGYELEM!!!Aki fényképezett, azt szépen megkérem, hogy ZIP fájlba tömörítve küldje el az info.kukac.miui.hu címre, hogy kirakhassam a kínai barátainknak, hogy lássák, milyen fain magyar találkozó volt idén is!!!
Most pedig jöjjön a feketeleves!
Jelentkezzen az, aki képes volt egy étterembe behozni magának egy darab sört! Igen! Jól olvassátok, valaki hozott sört magának. Semmilyen kifogás nem érdekel, bár ha olyan gerinctelen volt, akkor itt sem fog kiderülni, hogy ki volt az. Rettenetesen kínos helyzetbe hozott a hely tulajdonosánál, nem beszélve a felrótt plusz költségről.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- kriver
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Ez annyira limitált darab (a bögre), hogy eredetileg magamnak csináltattam.xabolcs írta:Koszonom a beigert ajandekot es a raadast!![]()

De inkább felajánlottam ezt is ajándék (na meg fb csoport reklám) gyanánt.
Vigyázz rá, mert egyszer sokat fog érni

(kriszDESIGN - Magyar Xiaomi Hírek Érdekességek bögre)
Tapatalkkal küldve az én MI 3W eszközömről
- kriver
- MIUI Tag

- 12
Tuti nem én vittem sört. Nem is szeretem. Még a pogiból sem vettem. Becsszó 

-
FASZAGYEREK
- Valami hasonLÓra gondoltam !!!

- 10
- Telefonom: Nincs
Kedves rajen !
Ma egész nap ezen agyaltam, mi is történhetett a bulin.
Mármint a sörös balhéval kapcsolatban !
Szeretném felhívni azok figyelmét, akik ezen sorokat olvassák, ez EGYÉNI MAGÁN VÉLEMÉNYEM !
Szóval:
Rengeteg dolog nem tiszta számomra, persze ez azért is lehet, mert nem voltam szervezője az eseménynek !
1. Volt-e már ezen a helyszínen rendezve találkozó ?
2. Volt-e bármelyik találkozón ilyen eset, ha igen milyen következményei voltak ?
3. Volt-e írásos bérleti szerződés az eseményre, ha igen milyen feltételek, kritériumok szerepeltek benne, ha az idegen fogyasztás benne volt, az már gyanús nekem.
4. Hogyan került elő a bizonyíték ??
Én nem gondolom hogy bárki behozott volna italt, mindenki szépen megvette, s nem az asztal alól fogyasztott, ha mégis, azt a mellette ülőnek látnia kellett volna.
De szegénykém elrejthette volna a bizonyítékot.
A másik:
Milyen jogon kért a tulajdonos " plusz költséget " ????
Mert állítólag talált 1 db üres sörös üveget-dobozt ???
Könyörgöm, ezzel akkora kára származott ???
Ha 60db-ot talál akkor azt mondom jogos, de pitiáner dolog hőzöngeni ennyiért !!!!
Nagyon remélem 1db sör áránál nem adtatok több pluszt ( hisz ennyi kiesése volt a megállapodottakon felül ) !
Aki ennyiért háborog, úgy gondolom nem szándéka jó benyomást kelteni a csapatban, nem akarja hogy újra nála legyen rendezve egy ilyen esemény, csak a haszonszerzés, a lehúzás a cél.
Bármennyit is kért, ezt szorozzuk be min 10x ! Megéri ennyiért vergődni neki ??? rajen, ezt te tudod !
Ez az egész csak neki állt érdekében !
Összegezve:
Sajnálom hogy ilyen copó ágra kerültél rajen a végén.
Elítélem a történteket, nem illő cselekedet volt, de az anyagi súlyát sem tartom eget verőnek, persze ezt a tulaj nem így gondolta ezek szerint.
Én azt mondom jól át lett BAXVA a csapat !!!
Többet itt nem kellene szervezni semmit !
Remélem mindenki számára érthető módon fogalmaztam, s lejött mit is akartam írni.
Ma egész nap ezen agyaltam, mi is történhetett a bulin.
Mármint a sörös balhéval kapcsolatban !
Szeretném felhívni azok figyelmét, akik ezen sorokat olvassák, ez EGYÉNI MAGÁN VÉLEMÉNYEM !
Szóval:
Rengeteg dolog nem tiszta számomra, persze ez azért is lehet, mert nem voltam szervezője az eseménynek !
1. Volt-e már ezen a helyszínen rendezve találkozó ?
2. Volt-e bármelyik találkozón ilyen eset, ha igen milyen következményei voltak ?
3. Volt-e írásos bérleti szerződés az eseményre, ha igen milyen feltételek, kritériumok szerepeltek benne, ha az idegen fogyasztás benne volt, az már gyanús nekem.
4. Hogyan került elő a bizonyíték ??
Én nem gondolom hogy bárki behozott volna italt, mindenki szépen megvette, s nem az asztal alól fogyasztott, ha mégis, azt a mellette ülőnek látnia kellett volna.
De szegénykém elrejthette volna a bizonyítékot.
A másik:
Milyen jogon kért a tulajdonos " plusz költséget " ????
Mert állítólag talált 1 db üres sörös üveget-dobozt ???
Könyörgöm, ezzel akkora kára származott ???
Ha 60db-ot talál akkor azt mondom jogos, de pitiáner dolog hőzöngeni ennyiért !!!!
Nagyon remélem 1db sör áránál nem adtatok több pluszt ( hisz ennyi kiesése volt a megállapodottakon felül ) !
Aki ennyiért háborog, úgy gondolom nem szándéka jó benyomást kelteni a csapatban, nem akarja hogy újra nála legyen rendezve egy ilyen esemény, csak a haszonszerzés, a lehúzás a cél.
Bármennyit is kért, ezt szorozzuk be min 10x ! Megéri ennyiért vergődni neki ??? rajen, ezt te tudod !
Ez az egész csak neki állt érdekében !
Összegezve:
Sajnálom hogy ilyen copó ágra kerültél rajen a végén.
Elítélem a történteket, nem illő cselekedet volt, de az anyagi súlyát sem tartom eget verőnek, persze ezt a tulaj nem így gondolta ezek szerint.
Én azt mondom jól át lett BAXVA a csapat !!!
Többet itt nem kellene szervezni semmit !
Remélem mindenki számára érthető módon fogalmaztam, s lejött mit is akartam írni.
Xiaomi Redmi 9 4/64 NFC (Global) Miui 12.5 Android 11
Xiaomi 11T 8/128 Moonlight White
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
Lehet találgatni, hogy igaz volt e vagy sem, lehet én vagyok túl naiv és bedőltem ilyen praktikáknak, simán megvezettek kihasználva becsületességemet. Nem a mértéke a probléma, hanem ahogy tálalták a helyzetet, kellő képp megalázó volt. További 5 percem sem volt rá, hogy bizonyságot szerezzek, így is épp elértük az utolsó vonatot.(5L bort kellett pluszba a keletiig cipelnem...)
1. Nem
2. Nem
3. Nem
4. Asztal leszedéskor
Többet ide nem megyünk, az biztos.
1. Nem
2. Nem
3. Nem
4. Asztal leszedéskor
Többet ide nem megyünk, az biztos.
SZABÁLYZAT
- kriver
- MIUI Tag

- 12
Mivel a WiFi (sávszélesség) is elég gyenge volt, így én sem javaslom a helyet.
Én azt gondolom, hogy keveselték a fogyasztást, és így próbáltak "kompenzálni". Felénk is hallani érdekes sztorikat a véndéglátó helyekről.
Én azt gondolom, hogy keveselték a fogyasztást, és így próbáltak "kompenzálni". Felénk is hallani érdekes sztorikat a véndéglátó helyekről.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
Megvan mi történt. Ez egy rettenetes baleset, nem szándékos pia becsempészés. wocsok17 hozott egy jóféle búza sört acaca68-nak a telefon helyrepofozásáért és ő naivan bekortyolgatta közben. Ilyet nem szabad, kérlek benneteket, hogy legközelebb figyeljetek ilyenre. 
SZABÁLYZAT
-
FASZAGYEREK
- Valami hasonLÓra gondoltam !!!

- 10
- Telefonom: Nincs
Sajnos ez nem menti fel a vendéglátóhelyet attól amit tett !
5-600 Ft összeget szóvá tenni, ezáltal kínos helyzetbe hozni a rendezőket.....
Szerintem ez pitiáner dolog volt, én legalábbis nem így búcsúztam volna el a tulaj helyében.
Na de ezen már nem lehet változtatni.
Xiaomi Redmi 9 4/64 NFC (Global) Miui 12.5 Android 11
- acaca68
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi Max 3
- megköszönték: 17 alkalommal
Szánom bánom tettemet. Ezek szerint ha kapok ajándékba egy tábla csokoládét akkor nem ehetem meg. Egyébként elárulom nektek hogy volt amit becsempésztem és annak a csomagolása is ott maradt az asztalon csak az nem szúrt szemet. Mégpedig otthonról vittem rágót ami ott elfgyott így annak a csomagolása is ott maradt. Ezzel is megkárositottam a tulajt? Sebaj ha kell bemegyek kifizetem neki azt az egy sör árát nehogy ezért menjen csődbe a vállalkozása, adok a tulaj kezébe 1000 forintot ez biztos több mint egy sör ára a többit meg tartsa meg borravalónak. Az én részemről szándékosságról biztos nem volt szó mert. A tulaj részéről ez csak szarrágás.
Xiaomi doki
xiaomi.doki@gmail.com
Unbrick any xiaomi device and remove mi account
https://www.facebook.com/groups/3059778820951055/
xiaomi.doki@gmail.com
Unbrick any xiaomi device and remove mi account
https://www.facebook.com/groups/3059778820951055/