[ROM] MIUIHU9 8.4.26 [Utolsó MIUI9]

worgenrage
MIUI Tag
MIUI Tag
9
Telefonom: Xiaomi Mi A2 Lite
Kapcsolat:

Re: [ROM] MIUIHU8 7.7.20

Hozzászólás Szerző: worgenrage »

esetleg egyszer rá lehet próbálni a "resend" gombra (ami gyakorlatilag az a kínai szövegezésű gomb). Nálam is ez volt. ~10perc után nem jött, rányomtam mégegyszer, megjött ~5percre rá.
digolaci
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi4c

Hozzászólás Szerző: digolaci »

Sziasztok! Xiaomi MI4c készülékemet frissítettem MIUIHU 8 7.7.13 fejlesztői ROM -ra ! A telefonom felajánlja a MIUIHU 8 7.7.20 verzió frissítését, amit nem hajt végre a készülék. Ma a pokerstars klienst kelllett volna frissítenem a telefonon ami nem jött össze , mert nincs root jogosultságom. Megpróbáltam a forumban leírtak szerint unlok a bootloadert , de nem jött össze, mert sem a saját nevem sem a MI fiókom nevét nem fogadja el az oldal ahol lehet kérni az unlock-ot. Valaki megtudná mondani, hogy miért kell és hogyankell a frissítést megcsinálni?Vagy azt megtudná valaki mondanui, hogy miért kell baszakodni a MIUIHU ROM frissítéssel hamár ezt használom????? Anno az android 5.1 ROM -mal nem volt ilyen baszakodás! Jőtt a telóra a frissítés és 2 kattintással megoldottam a ROM frissítést!!!!
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Ne baszakodj vele, tedd fel a multit, az nem fog veled baszakodni és frissülni. Az utolsó romok az archív szerveren vannak, onnan nem megy az ota frissítés, töltsd le a Letöltés oldalról és telepítsd manuálisan.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
digolaci
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: digolaci »

mivel nyitni nem tudom a bootloadert, így a múltit sem tudom felrakni :p
b23rob
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Hozzászólás Szerző: b23rob »

Sziasztok!
Eljutottam addig, hogy idegileg felkészítve kinyitom végre a Mi4c bootloader-ét. :)
Elkezdtem, de kapásból az első pontnál kaptam egy pofont. :) a "bootloader nyitása" topic alapján csinálok mindent.
Nyitási engedélyem meg van már több mint egy hónapja azzal most nem kellett foglalkoznom.
Biztonsági mentés a telefonról meg volt. Letöltöttem a kínai fejlesztőt romot azt felmásoltam a telefon gyökerébe. Frissítés menüből ROM telepítés kiválasztása meg volt, ROM betallózva majd OK és a telefon Mi logó után kikapcsol ezen kívül semmi, vártam 10percet nem bootol újra, majd bekapcs és a meglévő ROM maradt rajt ami a MIUIHU 8.7.6.15.

Ezt a folyamatot eljátszottam már vagy 10szer de semmi.
Mi lehet a probléma?
Azt hittem legalább az unlock porgramig eljutok normálisan de már a rajtnál összeakadt a lábam.
Találkoztatok már ilyennel?
apróbetűs részben megjegyzem: nem vagyok egy telefon buher géniusz, bár régebben a bootloader mizéria előtt minden dolog ment...
Előre is köszönöm a válaszokat
wierra
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Hozzászólás Szerző: wierra »

Ha jól értem, akkor te keverted az official (nyitási engedélyes) unlockot a nem hivatalos (kínai fejlesztői ROM-os) nyitással. A kérdés már csak az, hogy miért... :-?
worgenrage
MIUI Tag
MIUI Tag
9
Telefonom: Xiaomi Mi A2 Lite
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: worgenrage »

Szerintem azért keverte, mert az már kicsit outdated, mmint a bootloader nyitás unofficial módra :) Rajen le akarta szedni már egyszer, csak még fennmaradt, hátha kellhet még valakinek brick miatt a NULLÁról való visszaépítés a telóhoz. Lehet át kellene nevezni azt a topicot :)
b23rob
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Hozzászólás Szerző: b23rob »

Miért???
Ha tudnám nem írnék mert sikerült volna. :)
Igen, az offical folyamatot követtem.
Ezt. http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=4&t=1976

Ott van 1. pont china developer rom...
Tényleg nem értem én ezt
teo8028
MIUI imádó
MIUI imádó
10
Telefonom: Xiaomi Mi 9T

Hozzászólás Szerző: teo8028 »

worgenrage írta:Szerintem azért keverte, mert az már kicsit outdated, mmint a bootloader nyitás unofficial módra :) Rajen le akarta szedni már egyszer, csak még fennmaradt, hátha kellhet még valakinek brick miatt a NULLÁról való visszaépítés a telóhoz. Lehet át kellene nevezni azt a topicot :)
Az eljárás még ma is teljesen valid. Aki kísérletezik romokkal, néha lukra fut, és akkor nem nagyon van más megoldás.
Ld idén februárban a kínai gazda hitelesítő szerverei ledőltek. Én meg ott álltam egy lezárt telefonnal, rom nélkül.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
wierra
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Hozzászólás Szerző: wierra »

Ott van 1. pont china developer rom...
Tényleg nem értem én ezt
Ezt a leírást nem ismertem hál istennek. Először nem hivatalos módszerrel nyitottam, de ugye ezt a nyitást a feltett miui.hu ROM automatikusan visszazárta, twrp-t törölte. Kénytelen voltam hivatalosan nyitni.
Én ez alapján csináltam mindent:
http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=99 ... 40#p110360

Zökkenőmentesen nyitottam, twrp-t multitool-lal feltettem, aztán mehetett fel a legfrissebb miui.hu ROM.
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi4c”