Mi robot beszerzesi forras

zacci
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11
Telefonom: Xiaomi Mi3
 megköszönték: 1 alkalommal

Re: Mi robot beszerzesi forras

Hozzászólás Szerző: zacci »

=))
zacci
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Igaz nem ide tartozik (bar itt most eppen sehova) de vegre megkaparintottam a legszuro keszuleket.
Eloszoris a DPD egy katasztrofa. Full elmegyogyok dolgoznak ott. Konkretan hetfo ota kuzdottem, h magameva tegyem eme remek szerkezetet, de mara eljutottunk odaig h a szombaton beerkezett csomagot egyszeruen nem talaltak.
Na mind1 nem reszletezem, de eleg gaz most a DPD. A lenyeg h itt van es mukodik. Meg az orromat is tiszticcsa :D
Frankon szuri a levegot, a szuroje bazi nagy. Ha full gazon megy, akkor termeszetesen hangos, de mar automata modban is hangtalan. A 40 koruli ppm-et sikerul 10-re levinnie. Arra azert figyelni kell, h a szerkezet korul legyen elegendo szaba hely. A levego bemeneti oldalakon legalabb 20cm.
Az addon teljesen angol, ez jo pont. Az idozitest viszont a trukkos kinai modon kell beallitani.
Keszitettem egy scene-t, h ha nyitom az ablaxot a gep alljon le. Ha becsukom az ablaxot, akkor induljon el.
Itt meg van nemi problematika, mert ha eppen nem mukodott a gep es ki-be csukom az ablakot, akkor elindul a szures.
Erre meg kell valahogy egy feltetelt krealni, h ha nem ment a szuro, akkor ne is kapcsolja be. Ezt egyelore nem tudom h oldhato meg a mihome-ban.
Remelem a porszittyo eseteben nem lesz ilyen 3 napos kuzdes a DPD-vel...
wierra
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Mi4c

Hozzászólás Szerző: wierra »

Purifiert az appon keresztül fel lehet programozni, hogy melyik nap hány órakor induljon és meddig működjön?
zacci
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Szia,

Termeszetesen igen, de ezt emlitettem is az irasomban 8)
nalam most ugy van beallitva, hogy este 7-kor elindul, majd megy egeszen 10-ig.
Mire hazaerek mar tiszta a levego.
Hetvegen reggel 9-tol delig, majd delutan asszem 15h-tol estig porog. Igazabol meg nem tudom hogyan is kene hasznalni.
Nyilvan ha nem porog, akkor magatol elindul a porlebeges. Ha az ember csaszkal a szobaban, akkor meg felveri a port (be lehet allitani azt is, hogy mozgaserzekelore bekapcsoljon).
Mondjuk ahhoz, hogy tenyleg es mindig pormentes legyen a szoba egesz nap mennie kene. Mondjuk nem zavar, de meg probalom eltalalni azt az egyensulyt, ahol meg tiszta a levego (tehat van ertelme az egesznek) es lehetoleg csak 6havonta kelljen cserelni a szurot.

Csinaltam egy olyan scene-t, hogy ha nyitom az ablaxot, leall a szures. Ha becsukom, akkor elindul majdnem full gazon, majd 1 perc mulva atvalt automata modra (gyak. nem hallani ilyenkor hogy porog), majd ujabb 1 perc mulva teljesen lekapcsol. Nem tudom ennek mennyi ertelme van :D Csak ugy gondoltam, hogy miutan becsuktam az ablakot, szedje ossze a keletkezett szallo port.

$129.99 most a GB-n.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zacci 2017.06.22. 16:37-kor.
zacci
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Visszaterve az eredeti temara. Most neztem a GB-n 299.99 a porszittyo xiaomivac koddal :D

Ha valaki csak 1-1 alkatreszt szeretne venni pl. szurot akkor a fasttech.com-on most a legolcsobb meg trackingos szallitassal is.
Szuro (2db) $8.71
Rolling brush $8.84

A sepru a GB-n talan olcsobb $6.79 + 2dodo a trackinges szallitas (ha kell)

Ha komplett szett kell, tehat szuro, gorgo, sepru, akkor azt az Alirol erdemes beszerezni. Szettben olcsobb kb. 22dodo

Ez is egy elvileg kopo alkatresz:
Brush cover

Kerdes mennyire igaz, hogy kopo es cserelni kell !?
Criminal017
Medálgyáros
Medálgyáros
11
Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok

Hozzászólás Szerző: Criminal017 »

Attól mert a Xiaomi webshopjában árulják, nem Xiaomi. Rengeteg dolgot áulnak ott, amit a sok webshop átvesz és simán rányomják, hogy Xiaomi, miközben semmi köze sincs hozzá.
Xiaomi Mi Max 4/128
trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Hozzászólás Szerző: trebrona »

Mint ahogyan MiBand, powerbank stb...
iPhone 12 Pro
zacci
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

A tegnapi napon, 14 napra megerkezett mikrobi 8)
Sajnos az Ikeas szonyegemmel nem bir el. Egyszeruen belesullyed es kesz. Ott kzdodik, hogy ra sem bir maszini, mert az utkozo szenzor azt hiszi fal van elotte. Erre mondjuk szamitottam. Arra viszont nem, hogy mennyire jol takarit ! 8)
A foldon levo esetleges kabeleket erdemes leragasztani valamivel, kulonben elkezdi ide-oda pakolgatni oket. Szerencsere nem tekeri fel magara. Es ma megerkezett a tartalek szuro csomagom is 8)
Tiszta josag van 8) Egesz hetvegen takaritani, ize porszivozni fogok :D
Maga a szerkezet abszolut minosegi darab. Kicsit nagy, vagyis igazabol kisebbre szamitottam, de igy is eppen elfer a normal 4 labu szek labai kozott.

:-bd
zacci
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Talaltam Alin szuro csomagot mikrobihoz.

Filter

20dodo free shipping. Ez eddig a legjobb ajanlat.
2 hepa, 2 sepru, 1 henger
zacci
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Erkezett frissites a porszivo addon-hoz. Bekerult egy regio mezo ahol automatikusan a Europe/Budapest lett beallitva es igy mar nem kell kinai idoszamitassal mokolni.
At is allitotta automatice 06-rol 12h-ra az idozitest.
B-)
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi / Roborock / Viomi Robotporszívó”