Kérdések, válaszok, megoldások

ksasa67
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: ksasa67 »

Írtam, hogy ez a legfrissebb. Hetente, pénteken frissül. Hogyan tetted rá? Elméletileg a frissítés alkalmazásnak jelezni kellett volna...

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
Igi
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G

Hozzászólás Szerző: Igi »

A frissitèsnèl van 3 pötty ott kiválasztottam hogy ROM telepitès s igy tettem rá!!!!
KincsesT
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Xiaomi Redmi 3s

Hozzászólás Szerző: KincsesT »

Sziasztok! Tegnap vásároltam K Attilától (valószínűleg ismeritek Őt itt néhányan) egy Redmi 4X - et. Mindenkinek kifejezetten ajánlom, határozottan korrekt, pontos és segítőkész embert ismerhettem meg a személyében. Ma is beszéltem vele egy általam észlelt problémáról, aminek meglétéről tudott ugyan, de a megoldást vagy az okot Ő sem tudta sajnos. Ez pedig a következő : a 'Témák' applikáción keresztül szerettem volna letölteni egy ingyenes témát, de a telefon jelezte, hogy ezt csak a MI fiók létrehozása után lehetséges. Semmi baj, rögtön neki is álltam, regisztráltam, majd vissza a témákhoz. Innentől kezdve alig engedett be, tölt a végtelenségig, ha pedig mégis (5 esetből egyszer), akkor egy angol nyelvű hibaüzenetet küld, hogy nincs net (a routertől kb egy méternyire) vagy a szervert nem lehet elérni. Valószínűleg nincs összefüggés, de ezt egyébként 2 játékom is csinálja egy ideje, már az előző telómon elkezdődött. A 'Galériát' szintén képtelen szinkronizálni. Kérdésem tehát : Más is tapasztalt ilyesmit a MI fiókkal kapcsolatban? Lehet-e a router a hibás? Tud erre valaki valamilyen megoldást? Illetve egy ettől független kérdésem is lenne : meg lehet-e valahogy oldani, hogy a galériában lévő képek automatikusan név szerint növekvő sorrendben jelenjenek meg vagy minden egyes megnyitásnál nekem kell manuálisan átállítani? Köszi! /:)
ksasa67
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok

Hozzászólás Szerző: ksasa67 »

A mi fiók tárhelye kínai szervereken található. A gyorsasága ezzel egyenesen arányos. Befolyásolja az ár- apály, a rizs világpiaci ára :-) Fontos, hogy több száz millió felhasználó szintén arra a szerverekre kapcsolódik. Ahány xiaomi szinte annyi mifiók. Hátmég frissítés idején mindenki onnan tölti a romot. Soroljam még? Egyébként mostanában tényleg kicsit döcögősebb a kelleténél. Galériára nekem is azt írja, töltsem a telefont vagy kapcsoljam ki a képernyőt... Ezt a baromságot. A router is lehet ludas, újra kellene indítani, vagy a wifi titkosítását gyengébbre tenni. Lehet internet szolgáltató hiba is. Szóval a xiaomi olyan mint a old timer autó. Türelem és törődés kell neki :-) Kép

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
KincsesT
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Nagyon elkényelmesedtem a "nyugati" szervereken... :D Próbálkozok akkor kitartóan. :) Meg meginterjúvolom a UPC - t is, hátha van valami életszerű ötletük. Köszönöm a választ!
trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Hozzászólás Szerző: trebrona »

Mobilnettel nem tudod kipróbálni? Mert ha ott működik egyértelmű a UPC vonalon kell a hibát keresni. IPV6 szokott anomáliákat okozni egyébként.
iPhone 12 Pro
Koszti65
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Medálok

Hozzászólás Szerző: Koszti65 »

Sziasztok!
Tegnap vásároltam magyaroszágon forgalmazott Redmi Note 4 4/64 készüléket. Most a GLOBAL 8.2 Stabil /8.2.5.0/ rom van.
Érdemes lecserélnem másikra? Illetve szeretném még megkérdezni, hogy valamikor lesz errre magyar fejletői?
Idáig Redmi NOTE 2 volt. Nagyon szerettem rajta a magyar romokat.
Köszi
Sziasztok
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Kissé eltévedtél, ez a 4X téma, kérlek más telefonnal kapcsolatos kérdéseid, a telefonnak megfelelő témában tedd fel!
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Koszti65
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Medálok

Hozzászólás Szerző: Koszti65 »

Bocsánat! Csak meg vagyok már keverve melyik 4x illetve melyik sima 4.
Akkor a sima 4-be teszem fel a kérdést.
^:)^
KincsesT
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Huhúúú! Próbáltam itthon utánanézni a UPC - s témának, mert telefonon lehetetlen elérni az ügyfélszolgálatot. A 'My UPC' menüpontban találtam egy olyat, hogy 'új típusú' a protokoll beállításom, erre rákeresve azt írták valahol, hogy az ipv6-os szabványt jelenti. Vissza lehet állítani a régi típusúra (ipv4), de ezt a mutatványt csak egyszer lehet megcsinálni és nincsen vissza. Okozhat-e ez problémát a hétköznapi (tök alap-filmnézés, zenehallgatás, képnézegetés) net felhasználásomban? Másik, fontosabb kérdésem - a telefonom hívás közben ledobálja a másik felet. Nem bontja a vonalat, csak 'elnémulok'. Én tökéletesen hallom, ő viszont semmit. Ha elveszem a fejemtől és felvillan a kijelző, akkor az utána következő pár mondatot újra hallja a másik, aztán megint elmegy a hangom. Nem az arcommal nyomom meg a némítást, erre figyeltem. Mi lehet ez? Remélem tud valaki segíteni, köszi!
Válasz küldése

Vissza: “Redmi Note 4X”