Kérdések, válaszok, megoldások

mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
 megköszönte: 1 alkalommal
Medálok

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

Acaca68, amit leir, az igaz. Ezzel főállásban foglalkozik. :)
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
mogyi1973
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4X

Hozzászólás Szerző: mogyi1973 »

Croraykin » Ma, 15:57 írta:
mogyi1973 írta:Sziasztok..A héten nekem is megjött az eustockos redmi note 4x,az aksija brutál jól bírja ezzel a snapis prociv.Viszont a kérdésem az lenne ebben a verzióban a képernyőfelvétel funkció nincs benne igy ez valahogy rátehető?Nekem már 8.2.4.0 stabil van rajta. Kép
Biztos hogy Redmi Note 4x amit kaptál tőlük?! Épp most levelezek velük, azt írják 4x csak a kínai piacon van, amit mi kapunk az a sima 4. Most akkor mi az igazság?
Igen az mint írták, és kezeli a b20-at.. vodás vagyok teszteltem ma és eddig működött a 4g mindenhol.Üdv
mogyi1973
MIUI látogató
MIUI látogató
10

acaca68 » Tegnap, 11:41 írta:Nem kell myitogatni a bootloadert. Zárt telefonra is felmegy a fejlesztői rom.
Köszi,de root miatt úgyis kell.Üdv
acaca68
MIUI imádó
MIUI imádó
10
Telefonom: Xiaomi Mi Max 3
 megköszönték: 17 alkalommal

Hozzászólás Szerző: acaca68 »

Akkor hajrá, sok sikert. Írj ha elakadtál.
Xiaomi doki
xiaomi.doki@gmail.com
Unbrick any xiaomi device and remove mi account
https://www.facebook.com/groups/3059778820951055/
Thorday
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: Thorday »

Sziasztok!
Rendeltem én is egy Redmi Note 4x et,szürke változatban,gondoltam leváltom a Note 3asomat.
Valami 8.1.10.1.1 és webshopos rommal jött,frissítettem globara..itt átváltott redmi 4re,ezt nem értem...de ez meg nem is lenne baj.
Ami nagy baj az a kijelzője,egy erősen sárga árnyalata van...a note 3asomhoz viszonyítva rettenetesen idegesítő,olyan mintha be lenne kapcsolva az olvasómód.
A MIUI fórumon olvasom hogy állítólag 3 különböző gyártótól származó panelt használ a xiaomi...ha nincs szerencséd a szart kapod ami rohadtul sárga,mint amit én kaptam pl.
Ezt visszaküldöm a boltba,lehetőségem lenne egy redmi note 4x black/feketere cserélni..
A kérdessem az lenne ,hogy vajon az ugyanilyen xar kijelzővel érkezne vagy a jobbik fajtával(normális fehérrel)?....vagy inkább kérjem vissza a lovét.
Köszi!
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Kérdezd meg az eladót, hogy tud e olyat küldeni. Ha nem, vagy nem tudja, kérd vissza a pénzed és nézz másik eladó után.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
mogyi1973
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Sziasztok..van esetleg valakinek bővebb iinfója arról,hogy redmi note 4-nél snapis, a 8.2.4.0 stabilt visszavonták valamiért?sajna nekem ez van a redmin (eustockos)de semmit nem tudok vele kezdeni.Nem lehet gyári visszaállítást illetve fejlesztőit rárakni és boot nyitást sem enged.Regnél csak azt írja ,hogy nem támogatott a boot nyitás.Van esetleg ötlet vagy javaslat?Sajna átnyálaztam már mindent próbáltam más fórumokon is,de semmit nem sikerül vele kezdeni.Köszi előre is a javaslatokat.Üdv Attila
Thorday
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Remi note 4X hogy lett Redmi 4? :)

A teló dobozán mi van? Mit rendeltél, képet rakhatnál, nekünk RN4X van snapi verzió, de sima RN4-ból is van ilyen. Nem lehet hogy rossz RN4 snapis romját raktad fel rá ami elvileg ugyanaz a hardver?[/quote]

Hát igen.én sem értem..miután frissítem a webshoppis romot globál stabilra REDMI NOTE 4 lett...sőt fastboot dev globált is ráhúztam,akkor is az maradt.A doboza,s a tello kívülről stimmelt,REDMI NOTE 4X volt.Kíváncsi vagyok...holnap hozza a futár a fekete REDMI NOTE 4X-et,remélem az jó lesz...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thorday 2017.05.12. 07:18-kor.
Thorday
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Bocsánat elírtam, de ki javítottam....

Nos megjött a Redmi Note 4x fekete,ezen a global stabil rom volt és jó a kijelzője,habar nem annyira mind a Note 3as nak és nyitott bootloaderrel jött.
Ez is Redmi Note 4 et ir a rendszerben...valami olyasmi van hogy a nemzetközi redmi note 4 az végül is a Snapdragonos redmi note 4x.
Ezeknél a kínaiaknál semmi sem egyszerű az biztos..

Kép
mogyi1973
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Thorday » Tegnap, 07:21 írta:Bocsánat elírtam, de ki javítottam....

Nos megjött a Redmi Note 4x fekete,ezen a global stabil rom volt és jó a kijelzője,habar nem annyira mind a Note 3as nak és nyitott bootloaderrel jött.
Ez is Redmi Note 4 et ir a rendszerben...valami olyasmi van hogy a nemzetközi redmi note 4 az végül is a Snapdragonos redmi note 4x.
Ezeknél a kínaiaknál semmi sem egyszerű az biztos..

Kép
Szia..Nekem is ugyanaz volt rajta(Global),igaz zárt bootloaderrel,de nyitás után
rom cserével,(próbáltam már többfélét) sem volt a rendszerben Note4x név egyszer sem.Most nougatot tesztelem és egyenlőre nagyon jól szuperál,de a név itt is csak Redmi Note4.Üdv
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Redmi Note 4X”