Redmi 3/Pro & 3S/3X első lépések
- Sanyci
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
- ksasa67
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok
Re: Redmi 3/Pro első lépések
Nekem ugyanaz. Szerintem várj holnapig, jön a frissítés, hátha megjavul...
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
- MIUI érdeklődő

- 11
-
mikimo
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Sziasztok!
Nekem most MIUI 8 Global 6.8.18 Beta vant fent a telómon. Próbáltam kideríteni, hogy ez miben különbözik a miuihu romtól, de nem nagyon sikerült.
Miért jobb a miuihu rom, mi a különbség a két rom között? A miuihu romot a letöltéseknél lehet letölteni, és majd az fog frissülni?
Valamelyik romban már van marshmallow ? Mert most vettünk Redmi 3S-t amin már az volt:
android: 6.0.1 MMB29M
MIUI: Global 7.3 Stabil 7.3.10.0.0(MALCNDE)
build: MMB29M
Vagy ne is reménykedjek, hogy redmi note 3 pro ra is kijön mostanában?
Nekem most MIUI 8 Global 6.8.18 Beta vant fent a telómon. Próbáltam kideríteni, hogy ez miben különbözik a miuihu romtól, de nem nagyon sikerült.
Miért jobb a miuihu rom, mi a különbség a két rom között? A miuihu romot a letöltéseknél lehet letölteni, és majd az fog frissülni?
Valamelyik romban már van marshmallow ? Mert most vettünk Redmi 3S-t amin már az volt:
android: 6.0.1 MMB29M
MIUI: Global 7.3 Stabil 7.3.10.0.0(MALCNDE)
build: MMB29M
Vagy ne is reménykedjek, hogy redmi note 3 pro ra is kijön mostanában?
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Akkor sorjaban:
Ez a kérdés nem feltétlen ide való
Annyi helyen leírtuk már pedig, Global gyári, kínai rom, amiben van a kínain és az angolon kívül egyéb nyelv,tobbrk között magyar. A MIUIHU az a magyar csapat által készített nem hivatalos rom. Redmi 3-ra nincs egyébként.
Redmi 3, Redmi 3 pro, és Redmi 3s konkrétan három különböző telefon. 3s az rom tekintetében teljesen más.
Ez a kérdés nem feltétlen ide való
Annyi helyen leírtuk már pedig, Global gyári, kínai rom, amiben van a kínain és az angolon kívül egyéb nyelv,tobbrk között magyar. A MIUIHU az a magyar csapat által készített nem hivatalos rom. Redmi 3-ra nincs egyébként.
Redmi 3, Redmi 3 pro, és Redmi 3s konkrétan három különböző telefon. 3s az rom tekintetében teljesen más.
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Ja igen a note 3 az végképp nem illik a sorba.
-
mikimo
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Uhh tényleg rossz helyre írtam. Valamiért úgy olvastam, hogy ez a redmi note 3as téma. Bocsi 
Több helyen olvastam én is hogy a miuihu romot magyarok csináljak, csak azt nem találtam hogy miben tér el a globáltól. Ezt próbálom kideríteni. Hol nézek szét, melyik témában?
Több helyen olvastam én is hogy a miuihu romot magyarok csináljak, csak azt nem találtam hogy miben tér el a globáltól. Ezt próbálom kideríteni. Hol nézek szét, melyik témában?
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Nincs erre külön téma, sokan kérdezték, sokszor megirták, a kereső lehet segít.
Ami tuti, hogy Global az ugye gyári, a kínaiak csinálják, van benne Google meg jó esetben magyar nyelv, de nem minden telefonra. Én azt mondom, ha egy gépre miuihu, akkor nem erőltetném a globalt. Ez utóbbiban az összes Google cucc benne van, a haszontalanok is, de nem lehet őket törölni. A magyar romban semmi fölösleges dolog nincs. Egy szépen kitakarított, kényelmes rom.
Trebrona barátunk többet tud erről. Ha erre jár, biztosan megírja részletesen
Ami tuti, hogy Global az ugye gyári, a kínaiak csinálják, van benne Google meg jó esetben magyar nyelv, de nem minden telefonra. Én azt mondom, ha egy gépre miuihu, akkor nem erőltetném a globalt. Ez utóbbiban az összes Google cucc benne van, a haszontalanok is, de nem lehet őket törölni. A magyar romban semmi fölösleges dolog nincs. Egy szépen kitakarított, kényelmes rom.
Trebrona barátunk többet tud erről. Ha erre jár, biztosan megírja részletesen
-
zlatko
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Sziasztok!
Az összefoglalóban említett MiFlash tool-t (v20160401), mivel 64bit-es nem tudom a 32bit-es Win7-re telepíteni. Van esetleg tapasztalatotok, hogy az eggyel korábbi verzió (20151028) alkalmas lehet-e arra, hogy Redmi 3-as készülékre Global Developer rom-ot telepítsem zárt BL mellett 32bit-es Win7-tel?
Köszönöm.
Üdv.
zlatko
Az összefoglalóban említett MiFlash tool-t (v20160401), mivel 64bit-es nem tudom a 32bit-es Win7-re telepíteni. Van esetleg tapasztalatotok, hogy az eggyel korábbi verzió (20151028) alkalmas lehet-e arra, hogy Redmi 3-as készülékre Global Developer rom-ot telepítsem zárt BL mellett 32bit-es Win7-tel?
Köszönöm.
Üdv.
zlatko