Redmi 3 Pro
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: Redmi 3 Pro
Aláírásomban mindent megtalálsz
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
Csak, hogy megnyugodj: http://prohardver.hu/tema/re_lehullott_ ... -2608.html ;)jansen12p » 31 perccel ezelőtt írta:Hm..Toportyan » Ma, 05:43 írta:Tudsz felrakni, de ott van a global, ami elég jól tud magyarul. Én multit használok, és még vagyok vele elégedve. Ami idegesítő benne, hogy az ujjlenyomat, képernyőzár menü magyar nyelvvel nem akar működni, de előbb - utóbb majd megcsinálják![]()
Az engedély újra kérés az effektíve az, amikor eljátszod a folyamatot meg egyszer![]()
Nekem anno még 8-9 nap volt a nyitási engedély, nem kell megijedni.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Tehát ha jól értem az egészbe a "bonyodalom" - türelem játék - a BL nyitási engedély ha az meg van akkor ugyanúgy megy minden mint ahogy eddig is ment romolás téren a redmi 1S-emmel ?
Szerk.: Illetve (aki tudja) a WayteQ-nál mi (ha eustockrol rendelem) van olyan romolási ok (recovery , rom ,kernel csere .. root ilyesmikre gondolok) ami miatt vesztem a garit ?
iPhone 12 Pro
- jansen12p
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 7
-
Medálok
Hm.. Hogy mi is az a cofface ? - Csak mert toportyan kolléga szép kis leírásában a multitool van említve mint rootolásra alkalmas eszköz ! (szinte 100% ,hogy multi rommal használnám)xabolcs » 46 perccel ezelőtt írta:Szia!
A Redmi 1s-hez kepest itt bejon ket uj teendo, amit szukseg eseten kell megcsinalni.
Egyik a bootloader ujranyitasa, romcserekor lezarodhat.
Masik a cofface.zip telepitese cofface fele TWRP-bol. Hivatalos rom es SuperSU / TWRP hasznalatakor szukseg lehet.
"Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
Siemens CF62 -> LG KE 970 Shine -> Samsung S5620 Monte -> Samsung Galaxy S Advance I9070 -> Xiaomi Redmi 1S -> Xiaomi Redmi 3 PRO -> Redmi Note 7
Siemens CF62 -> LG KE 970 Shine -> Samsung S5620 Monte -> Samsung Galaxy S Advance I9070 -> Xiaomi Redmi 1S -> Xiaomi Redmi 3 PRO -> Redmi Note 7
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Re: cofface fele TWRP
cofface egy fejleszto, aki praktikus modositasokkal adja ki a TWRP-t.
A xiaomi.eu-sok az ovet terjesztik a telefonunkhoz: TWRP_ido.zip
A xiaomi.eu-sok az ovet terjesztik a telefonunkhoz: TWRP_ido.zip
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xabolcs 2016.08.05. 17:00-kor.
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Sziasztok. Kijött a Global 6.8.4-es frissítése, a kérdésem az hogyan lehet erre frissíteni hogy ne legyen bootlop? Ugyan is updaterből akartam frissíteni ami ott tart hogy letöltődött a frissítés elindult a twrp lefutott rendesen a frissítés majd megkérdezte a twrp hogy tiltsa e le hogy felül tudja írni a gyári recovery majd supersu telepítés ez mind megvolt majd rendszer újraindítás és bootloop lett.
Az én sejtésem az hogy amiatt történt bootloop hogy frissítés miatt bezárta a bl-t és így supersu miatt bootlop lett. De javítsatok ki ha tévednék. Illetve valami javaslat? Van biztonsági mentés, de nem lehet valahogy megoldani ezt a frissítés dolgot? Am a frissítés miért olyan nagy filel? 957 Mega jött le, ez komplett rom méret.
Az én sejtésem az hogy amiatt történt bootloop hogy frissítés miatt bezárta a bl-t és így supersu miatt bootlop lett. De javítsatok ki ha tévednék. Illetve valami javaslat? Van biztonsági mentés, de nem lehet valahogy megoldani ezt a frissítés dolgot? Am a frissítés miért olyan nagy filel? 957 Mega jött le, ez komplett rom méret.
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
-
Medálok
Szia!
Nem azert lett bootloop, mert zarta a bootloadert.
Hanem mert a kerneled dm-verity-t hasznal es az nem szereti a SuperSU-t es a TWRP-t (
). Az utobbit nem ertem miert.
Mindjart elokeresem a hozzaszolasomat, addig szedd le a xiaomi.eu-tol a TWRP-juket. Az fog neked segiteni.
Meghozza a /sbin/cofface-no-verity.zip-et tedd fol, s rogton kilep a telefonod a ciklusbol.
Szerk:
Meg is van!
TWRP a Global ROM-os topikban!
Nem azert lett bootloop, mert zarta a bootloadert.
Hanem mert a kerneled dm-verity-t hasznal es az nem szereti a SuperSU-t es a TWRP-t (
Mindjart elokeresem a hozzaszolasomat, addig szedd le a xiaomi.eu-tol a TWRP-juket. Az fog neked segiteni.
Meghozza a /sbin/cofface-no-verity.zip-et tedd fol, s rogton kilep a telefonod a ciklusbol.
Szerk:
Meg is van!
TWRP a Global ROM-os topikban!
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
- Beta tesztelő

- 10
-
Medálok
Szivesen!
Mar itt is megy!
Kellene forditani egy sajat TWRP-t, ami automatikusan (ahogy a SuperSU-t is megkerdezi es telepiti)
Mar itt is megy!
Kellene forditani egy sajat TWRP-t, ami automatikusan (ahogy a SuperSU-t is megkerdezi es telepiti)
- folteszi ezt a cofface-no-verity.zip-et
- sot, akar onmagat is!

-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
A Miuitoolba lehetne ezt a verziót berakni az feltenné rendesen. Sajna nem maradt, de mindjárt rakom fel, treboran leírása alapján.
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
Hiába csinálom a leírás alapján eddig meg maradt de most valahogy nem akar fent maradni a TWRP. xabolcs neked hogy maradt meg végleg?