Xiaomi Redmi 6 kérdések, válaszok megoldások
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Re: Xiaomi Redmi 6 kérdések, válaszok megoldások
Gondolom ilyenkor a képernyő sem kapcsol le, hanem aktív marad, mert csak úgy aktiválhatja ezeket a funkciókat.
Ahogy a kolléga írta, próbáld kalibrálni a szenzort.
Ahogy a kolléga írta, próbáld kalibrálni a szenzort.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
- Lucas
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
-
Medálok
Megnèztem a hívásbeállítást ott be van kapcsolva a lekapcsolja hívás közben a kijelzőt. A szenzort hogyan kalibrâlom? Előhoztam ès tapicskolok rajta míg nem írja, hogy :pass?
-
ChatElek
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Xiaomi Redmi 6
Sziasztok!
Ilyen telóm van, és másodikként beállított gmail fiókot szeretném CSAK A TELEFONRÓL törölni. Tehát nehogy megszűnjön a gmailcím, akkor nagyon nagyon nagy balhé lenne.
Ezt hol tehetem meg?
Gmail appban van egy "fiókok kezelése ezen az eszközön". Ott "Egyéb fiók" / Google részben kiválasztom a másodikat, lent "Egyebek" és ott van, hogy a "Fiók törlése". Ez jó lesz nekem?
Lehet csak túlparázom, jobban örülnék ha "google fiók törlése a telefonról" -nak hívnák, mert így elég félreérthető.
Az a lényeg, hogy ezen második gmail fiók leveleit (és mást se) már nem akarom nézni a telefonon és törlés után maradjon meg a gmail fiók pc-s levelezéshez.
MIUI verziója 10.2.2
Előre is köszönöm.
ChatElek
Ilyen telóm van, és másodikként beállított gmail fiókot szeretném CSAK A TELEFONRÓL törölni. Tehát nehogy megszűnjön a gmailcím, akkor nagyon nagyon nagy balhé lenne.
Ezt hol tehetem meg?
Gmail appban van egy "fiókok kezelése ezen az eszközön". Ott "Egyéb fiók" / Google részben kiválasztom a másodikat, lent "Egyebek" és ott van, hogy a "Fiók törlése". Ez jó lesz nekem?
Lehet csak túlparázom, jobban örülnék ha "google fiók törlése a telefonról" -nak hívnák, mert így elég félreérthető.
Az a lényeg, hogy ezen második gmail fiók leveleit (és mást se) már nem akarom nézni a telefonon és törlés után maradjon meg a gmail fiók pc-s levelezéshez.
MIUI verziója 10.2.2
Előre is köszönöm.
ChatElek
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Én úgy próbálnám meg, hogy törölném a Gmail appot a telefonról, majd a Play-ből visszatenném és akkor már csak az egyik email címet állítanám be, ami kell.
Biztos ami tuti alapon.
Biztos ami tuti alapon.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
Landsmann
- MIUI Tag

- 7
Biztos, hogy csak a telefonról törli. Mikor a telefonban beállítottad a fiókot, akkor is a fiók hozzáadása menűt használtad. Maga a cím már létezett. A telefonban hoztál létre egy meglévő címhez egy fiókot. Nyilvánvalóan a komplett e-mail cím törlése ennyire nem egyszerű. Valószínűleg többször rákérdez a törlésre, de lehet még a jelszót is meg kell adni hozzá. Egy gombnyomással tuti nem tudod megszüntetni a címet, tehát csak a telefonról törlődik az adott fiók. De ha még így sem vagy biztos benne, hozz létre egy újat, állítsd be, majd töröld. Meglátod, webről továbbra is elérhető lesz, csak a telefonban nem lesz ott.ChatElek írta: ↑2019.03.08. 08:23 Sziasztok!
Ezt hol tehetem meg?
MIUI verziója 10.2.2
Előre is köszönöm.
ChatElek
Xiaomi Redmi Note 10 5G
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G
Xiaomi Redmi 13
-
ChatElek
- MIUI látogató

- 7
http://miui.hu/forum/viewtopic.php?p=158904#p158904
Egy régen használt gmail címmel tettem próbát és ahogy várható volt csak a telefonról vette le. Ez alapján a fontos fióknál is bátran böktem a "Fiók törlésé"-re a telefonon. Minden szép és jó.
Köszönöm, köszönöm !
Egy régen használt gmail címmel tettem próbát és ahogy várható volt csak a telefonról vette le. Ez alapján a fontos fióknál is bátran böktem a "Fiók törlésé"-re a telefonon. Minden szép és jó.
Köszönöm, köszönöm !
-
Landsmann
- MIUI Tag

- 7
Szívesen!
Mondjuk ez a Gmailes levelező aplikáció eléggé gagyinak tűnik. Ami nem tetszik: Nagyon sok lépésből, talán valahol a beállításoknál tudok kézi "szinkronizációt" elindítani. Mondjuk ez ritkán kell, mert 1 óránként néz rá automatikusan, de például ha elküldök egy mailt, azért jó lenen tudni, hogy tényleg megkapta a címzett, vagy mailer daemon hibaüzenettel visszajön. Mondjuk 1 óra múlva kiderül. Másik dolog a szinkronizációnak nevezett dolog, aminek aztán az égvilágon semmi köze a szinkronizáláshoz. Egyszerűen annyit csinál, hogy letölti a szerverről a leveleket. Beállítás szerint a szerveren marad, a számítógépes levelező fogja onnan leszedni. És itt jön az, hogy miért nincs köze a szinkronizációnak. Azért, mert amikor a szerveren már nincs ott a levél, a telefonon továbbra is ott vannak. Az előző összes telefonjaimban ez úgy működött, hogy ha a szerveren már nem volt fent, akkor a telefonból is eltűnt a következő felcsatlakozás alkalmával. Azt sem lehet megadni, mi legyen az alapértelmezett mappa amivel elindul a program. Annaka fióknak a beérkezett üzenetei az induló mappa, amelyik fiókot éppen legutóbb használtam. Pedig jobb lenne az összes bejövő levél mappa. MIvelhogy 3 fiókot használok.
Néztem az Outlookot, hát az még gagyibb, POP3 nincs benne, ennél fogva a többi része már felejtős is. Lehetne letölteni levelező programokat, de én nekem nincs kedvem kísérletezgetni hogy melyik milyen. Éppen elég macerás a 3 fiók jelszavainak, smtp szervereinek és azok hitelesítéseinek a beállítása. Mondjuk leginkább arra használom, hogy tudjak róla hogy érkezett levelem még mielőtt számítógépről meg tudom nézni. Sürgős esetben meg tudjak levelet küldeni.
Mondjuk ez a Gmailes levelező aplikáció eléggé gagyinak tűnik. Ami nem tetszik: Nagyon sok lépésből, talán valahol a beállításoknál tudok kézi "szinkronizációt" elindítani. Mondjuk ez ritkán kell, mert 1 óránként néz rá automatikusan, de például ha elküldök egy mailt, azért jó lenen tudni, hogy tényleg megkapta a címzett, vagy mailer daemon hibaüzenettel visszajön. Mondjuk 1 óra múlva kiderül. Másik dolog a szinkronizációnak nevezett dolog, aminek aztán az égvilágon semmi köze a szinkronizáláshoz. Egyszerűen annyit csinál, hogy letölti a szerverről a leveleket. Beállítás szerint a szerveren marad, a számítógépes levelező fogja onnan leszedni. És itt jön az, hogy miért nincs köze a szinkronizációnak. Azért, mert amikor a szerveren már nincs ott a levél, a telefonon továbbra is ott vannak. Az előző összes telefonjaimban ez úgy működött, hogy ha a szerveren már nem volt fent, akkor a telefonból is eltűnt a következő felcsatlakozás alkalmával. Azt sem lehet megadni, mi legyen az alapértelmezett mappa amivel elindul a program. Annaka fióknak a beérkezett üzenetei az induló mappa, amelyik fiókot éppen legutóbb használtam. Pedig jobb lenne az összes bejövő levél mappa. MIvelhogy 3 fiókot használok.
Néztem az Outlookot, hát az még gagyibb, POP3 nincs benne, ennél fogva a többi része már felejtős is. Lehetne letölteni levelező programokat, de én nekem nincs kedvem kísérletezgetni hogy melyik milyen. Éppen elég macerás a 3 fiók jelszavainak, smtp szervereinek és azok hitelesítéseinek a beállítása. Mondjuk leginkább arra használom, hogy tudjak róla hogy érkezett levelem még mielőtt számítógépről meg tudom nézni. Sürgős esetben meg tudjak levelet küldeni.
Xiaomi Redmi Note 10 5G
Xiaomi Redmi 13
-
Landsmann
- MIUI Tag

- 7
Azt be lehet állítani valahol, hogy ébresztéskor mindig az én általam kiválasztott hang szóljon? Most úgy néz ki, minden ébresztés beállításához a hangot is be kell állítani, mert az alapértelmezett ébresztési hanggal akar ébreszteni.
Xiaomi Redmi Note 10 5G
Xiaomi Redmi 13
- Bandita1981
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönték: 3 alkalommal
Medálok
Talán erre gondoltál?

Redmi Note 5 /Whyred/ MIUIHU 10 | 9.3.7 | Béta

Redmi Note 5 /Whyred/ MIUIHU 10 | 9.3.7 | Béta

Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8
-
Landsmann
- MIUI Tag

- 7
Igen, azaz. Közben én is most találtam rá.
Köszi!
Xiaomi Redmi Note 10 5G
Xiaomi Redmi 13