Xiaomi smart home kit
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: Xiaomi smart home kit
X-bubl azt jelenti, hogy egyéb izzó. Ennyit tud a Mi Home vele kezdeni, hogy fel és lekapcsolja. Soha nem lesz hozzá külön plugin, mivel a 475643 féle izzóhoz nem fognak külön mindhez írni. Vagy külön állítgatod a külön appjával, vagy lecseréled kompatibilisre.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
ljozsef
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Egyéb
Szervusztok,
Van egy gateway telepítési problémám...
A történet:
Vettem egy gw2-t és néhány szenzort, kísérletzgetni.
Elsőre feltelepült minden szépen sorban, beállítgattam és működött. Kezdtem próbálkozni a scene-kkel.
Néhány nap után volt egy router power off/on és a Mihome mindent offline-ban látott. Nem tudtam feléleszteni kb 10 perc alatt és inkább újratelepítettem (volna) az egészet
Szóval:
A Mihome-ból kitöröltem az összes eszközt.
Aztán add device manually a gw-re. Reset-et kér/kap: gw le/fel kapcs, kéken villog, ha vége sárga villogásig (kb 10s) gombot nyom és elenged.
A telefonon a mihome wifit keres és talál, jelszót kér/kap aztán számol, wifit vált és tovább számol 100-ig és Connection timed out
A köv próbálkozásoknál azt mondja h a wifi jelszó nem egyezik üssem be újra/beütöm de így sem tudja összekapcsolni.
Ebből gondoltam, hogy esetleg a legelső jelszót rosszul ad(hat)tam meg és beragadhatott ( a gw-ben). Ezért aztán resteltem vagy 100xor, a Mihome-ot is újratelpítettem (volt update is 51029-re) de hiába.
A router egy digitv-s ZTE eszköz, azon be lehet állítani több SSID-t is. Ez is megvolt, végigcsináltam a folyamatot új SSID-vel is de az eredmény ugyanaz.
Szóval elakadtam. Nem hinném, hogy téglásodott volna az eszköz de nem tudok továbblépni..
Bármilyen segítség jól jönne
....
A telefon Samsung S7 de nem hiszem, hogy számít igazából.
A timeout után ha újrázok (try again) akkor kiiírja h "poor network or invalid password" és visszairányít resetelni..
Van egy gateway telepítési problémám...
A történet:
Vettem egy gw2-t és néhány szenzort, kísérletzgetni.
Elsőre feltelepült minden szépen sorban, beállítgattam és működött. Kezdtem próbálkozni a scene-kkel.
Néhány nap után volt egy router power off/on és a Mihome mindent offline-ban látott. Nem tudtam feléleszteni kb 10 perc alatt és inkább újratelepítettem (volna) az egészet
Szóval:
A Mihome-ból kitöröltem az összes eszközt.
Aztán add device manually a gw-re. Reset-et kér/kap: gw le/fel kapcs, kéken villog, ha vége sárga villogásig (kb 10s) gombot nyom és elenged.
A telefonon a mihome wifit keres és talál, jelszót kér/kap aztán számol, wifit vált és tovább számol 100-ig és Connection timed out
A köv próbálkozásoknál azt mondja h a wifi jelszó nem egyezik üssem be újra/beütöm de így sem tudja összekapcsolni.
Ebből gondoltam, hogy esetleg a legelső jelszót rosszul ad(hat)tam meg és beragadhatott ( a gw-ben). Ezért aztán resteltem vagy 100xor, a Mihome-ot is újratelpítettem (volt update is 51029-re) de hiába.
A router egy digitv-s ZTE eszköz, azon be lehet állítani több SSID-t is. Ez is megvolt, végigcsináltam a folyamatot új SSID-vel is de az eredmény ugyanaz.
Szóval elakadtam. Nem hinném, hogy téglásodott volna az eszköz de nem tudok továbblépni..
Bármilyen segítség jól jönne
....
A telefon Samsung S7 de nem hiszem, hogy számít igazából.
A timeout után ha újrázok (try again) akkor kiiírja h "poor network or invalid password" és visszairányít resetelni..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ljozsef 2018.01.27. 13:40-kor.
-
pierrke
- MIUI látogató

- 8
Helló!
Hasonló problémával küzdök, illetve csupán annyi a különbség, hogy a telefonom (honor 8) nem is látja a gateway-t. Rendeltem egy ilyen eszközt, meg egy két dolgot még, de sosem látta a telefon a gateway-t. Elkezdni keresni, de soha nem talál semmit. Akkor sem ha folyamatosan villog a zöld fény, meg akkor sem ha a tetején lévő gomb nyomása után hárma villan majd egy másodperc szünet és újra hármat villan. A párom Samsungja viszont tud vele csatlakozni, viszont a párosítási folyamat minden esetben csak 89%-ig jut el és kiírja, hogy vagy rossz a wifi kód, vagy gyenge a hálózat. Tudnátok segíteni? Lehet másnak is volt más hasonló gondja. Köszönöm szépen előre is a választ!
Hasonló problémával küzdök, illetve csupán annyi a különbség, hogy a telefonom (honor 8) nem is látja a gateway-t. Rendeltem egy ilyen eszközt, meg egy két dolgot még, de sosem látta a telefon a gateway-t. Elkezdni keresni, de soha nem talál semmit. Akkor sem ha folyamatosan villog a zöld fény, meg akkor sem ha a tetején lévő gomb nyomása után hárma villan majd egy másodperc szünet és újra hármat villan. A párom Samsungja viszont tud vele csatlakozni, viszont a párosítási folyamat minden esetben csak 89%-ig jut el és kiírja, hogy vagy rossz a wifi kód, vagy gyenge a hálózat. Tudnátok segíteni? Lehet másnak is volt más hasonló gondja. Köszönöm szépen előre is a választ!
-
vargag00
- MIUI látogató

- 8
Sziasztok!Abban kérnék segítséget,hogy nekem Honor 8 mobilomra nem küld értesítést a gateway riasztás esetén. (A gateway riaszt,hanggal és fénnyel együtt) A riasztást csak akkor látom ha külön belemegyek az MI Home appba és befrissitem a logot. Mobilba beállítottam értesítést pedig Mi Home appra.Köszönöm a segítséget előre is! Üdv: Gábor
-
vampywiz17
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Sziasztok!
Ebbe az aljzatba bele megy az EU szabvanyos dugo is, igaz? (a fonti ket kor alaku lyuk)
https://tinyurl.com/yasgfjbk
Illetve ez a sullyesztett kotodoboz jo ezekhez a 86x86 mm es cuccokhoz, igaz?
https://tinyurl.com/ya7oamth
Ebbe az aljzatba bele megy az EU szabvanyos dugo is, igaz? (a fonti ket kor alaku lyuk)
https://tinyurl.com/yasgfjbk
Illetve ez a sullyesztett kotodoboz jo ezekhez a 86x86 mm es cuccokhoz, igaz?
https://tinyurl.com/ya7oamth
-
nababika
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
Sziasztok. Egy par napja nem tudom visszanezni a xiaomi DaFang kamera biztonsagi viedeokat. A letoltesnel hibat ir illetve gondolom hibauzenet. Csak ugye a csirkelabak, a kinaim meg eleg kopottas. Van valakinek otlete mit tegyek?
-
Adika88
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5s
Sziasztok!
Én most egy Xiaomi Mi WiFi Amplifier 2-n keresztül csatlakoztattam hozzá az otthoni hálózathoz a Gateway-t és társait. Tök jól is működik egy darabid, DE... pár órányi üzemelés után azt látom a MiHome-ban, hogy az Amplifier offline s így ebből adódóan már a többi eszközt sem érem el.
Kihúzom, majd bedugom és ismét működik pár óráig aztán megint offline, de a kék led továbbra is folyamatosan világít.
Tehát alapvetően a kérdésem az, hogy az Amplifier mitől offol ki egy bizonyos idő után?
Otthoni digitális elosztóm: Sagemcom F@st3686AC
Én most egy Xiaomi Mi WiFi Amplifier 2-n keresztül csatlakoztattam hozzá az otthoni hálózathoz a Gateway-t és társait. Tök jól is működik egy darabid, DE... pár órányi üzemelés után azt látom a MiHome-ban, hogy az Amplifier offline s így ebből adódóan már a többi eszközt sem érem el.
Kihúzom, majd bedugom és ismét működik pár óráig aztán megint offline, de a kék led továbbra is folyamatosan világít.
Tehát alapvetően a kérdésem az, hogy az Amplifier mitől offol ki egy bizonyos idő után?
Otthoni digitális elosztóm: Sagemcom F@st3686AC
-
Mcfly13
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi3
-
Medálok
Sziasztok,van valakinek tapasztalata Smart homemal úgy hogy Amazon Echo dot-tal Alexával irányítja a dolgokat?
-
Pinochet
- MIUI látogató

- 8
Sziasztok!
Riasztórendszernek próbálgatom beállítani. Addig már eljutottam, hogy ajtónyitáskor riaszt. Viszont semmilyen üzenet jelzés nem jön. A feleségem telefonja elkezd csörögni, de nem kap infót hogy mi van. Az enyémen a logban látni de nem.kapok értesitést. Mindkettő teló ugyan úgy van beállítva. Mindkettőn én vagyok belépve lehet jobb lenne ha megosztanám vele nem pedig egy accounttal.menne?
Azért is lenne érdekes, mert kamerát és még nyitásérzékelőket telepítgetek ha megjönnek de így egyenlőre nem léptem előre. Találtatok már valami megoldást?
Riasztórendszernek próbálgatom beállítani. Addig már eljutottam, hogy ajtónyitáskor riaszt. Viszont semmilyen üzenet jelzés nem jön. A feleségem telefonja elkezd csörögni, de nem kap infót hogy mi van. Az enyémen a logban látni de nem.kapok értesitést. Mindkettő teló ugyan úgy van beállítva. Mindkettőn én vagyok belépve lehet jobb lenne ha megosztanám vele nem pedig egy accounttal.menne?
Azért is lenne érdekes, mert kamerát és még nyitásérzékelőket telepítgetek ha megjönnek de így egyenlőre nem léptem előre. Találtatok már valami megoldást?
-
Mcfly13
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi3
-
Medálok
Nálunk van mozgásérzékelő nyitásérzékelő, és hibátlanul működik. Nekem oneplus 3 van a feleségemnek Redmi note 4 ese van.
Az én accomba vannak telepítve ,és megosztva vele. Legalább 1 éve működik hibátlanul.
Amikor jön a jelzés akkor ránézek a kamerára, és kész.
Az én accomba vannak telepítve ,és megosztva vele. Legalább 1 éve működik hibátlanul.
Amikor jön a jelzés akkor ránézek a kamerára, és kész.