Oldal: 1 / 1

[HX] Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon! Működik!

Elküldve: 2021.06.10. 12:42
Szerző: rajen
Sokan küzdenek az Európában bevezetett szankciók után, nem lehet a hívásokat rögzíteni Xiaomi, Redmi és Poco telefonokkal. A Xiaomi-nak le kellett cserélnie a saját Telefon, Névjegyzék és SMS alkalmazásokat, hogy megfeleljen a GDPR szabályozásnak. Itt a megoldás: Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon! A legtöbb custom romon ezzel nincs probléma, ugyan úgy a Xiaomi alkalmazásai szolgálnak megannyi lehetőséggel, […] The post Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon! Működik! appeared first on Hello Xiaomi.

Source: https://helloxiaomi.hu/hivasrogzites-xi ... n-mukodik/

Re: [HX] Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon! Működik!

Elküldve: 2022.01.07. 16:44
Szerző: osonopogacsa
Azért az jó lett volna, ha bekerül a cikkbe, hogy a rögzítő free verziója csak 30mp/hívást rögzít. A teljes hosszúsághoz a fizetős pro verzió kell...

Kényszer megoldásnak így is jó... Még a végén visszaállok a Note 5 pro-ra a fene vigye ezt GDPR-t... Tipikusan a lónak az túloldalára való átesés...

Re: [HX] Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon! Működik!

Elküldve: 2022.01.07. 18:18
Szerző: labe
Van rá megoldás,ráadásul gyári. Nem európába szánt romot kell felrakni.

Tapatalkkal küldve az én M2101K9G eszközömről

Re: [HX] Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon! Működik!

Elküldve: 2022.02.02. 17:44
Szerző: sheriff80
Üdv!
Igen, én is ezt alkalmazom. Viszont a Redmi Note 10s készülékkel meggyűlt a bajom. MTK processzoros, és ennél a romcserét egyszerűen nem tudtam megoldani. Még a régi Note 4 MTK verzióján sikerült annak idején kísérleti célból romcserét végeznem, de már nem emlékszem hogyan...
Ezzel a Note 10s-el viszont nem boldogulok. Hiába nézek videókat, nem sikerül. Mit kell tennem, hogy felmenjen rá az indiai global rom?
Tudnál segíteni benne?
-Ennél is kell bootloadert nyitni?
-És ha igen, hogyan zárom vissza romcsere után? - mert ugye pl a banki alkalmazások nem szeretik a nyitott bootloadert, így ha lecserélem a romot, gondolom nyitva marad, és valószínűleg nem tudom használni pl. az NFC funkciót.
A videókon amiket néztem, nem nyitnak bootloadert, viszont elindítanak valami biztonsági megkerülő programot, de nemigazán értem mi is kell hozzá, és hogyan működik.
Segítséget kérnék hozzá.
Köszönöm

Re: [HX] Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon! Működik!

Elküldve: 2022.02.02. 22:31
Szerző: rajen
Talán próbáld meg a telefonod témájában: https://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=209&t=8507

Re: [HX] Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon! Működik!

Elküldve: 2022.02.02. 23:55
Szerző: Milestone2
@sheriff80

1. Igen mindenképp nyitnod kell a bootloadert, ha más régiós romot szeretnél feltenni. Ráadásul nem is mindig olyan könnyű más régióst feltenni. Fastbootban szerintem tiltva van. Recoveryből megoldható, a rom módositásával.
2. Szerintem nem zárhatod vissza más régiós ROM-on, mint ahová gyártották, mint ami MOST van rajta! Tudomásom szerint más régios rommal nem fog bebootolni.

Re: [HX] Hívásrögzítés Xiaomi telefonokon! Működik!

Elküldve: 2022.02.15. 20:34
Szerző: AxelHun
Az alábbi videon látható,hogy egy Note 10 Pro.-n,telefonon belül,hogyan cseréli le a global romot,indonéz romra,a miui tárcsázó,hivásrögzités miatt,egész egyszerűen..
Nem tudom,hogy ez más tipusú telefonoknál is müködik-e. Illetve az NFC működik-e az Indonéz rommal.
Video -