Redmi Note 10
-
- MIUI látogató
- 3
- Telefonom: Nincs
Sziasztok, nagyon szeretem ezt a telefont de a váltakozó háttérképek beállítása egyszerűen kifog rajtam.minden engedélyt megadtam az alkalmazásnak de mégsem működik. Mi a csuda lehet a gond? Köszönöm ha tud valaki segíteni
-
- MIUI látogató
- 5
- Telefonom: Xiaomi Mi2A
Sziasztok!
Pár napja érkezett meg a Redmi Note 10 5g telefonom. Olyan probléma szokott fellépni, hogy hívás közben néha elmegy a hang. Értem ez alatt azt, hogy a másik fél nem hall engem, nálam nincs gond én hallom őt viszont fordítva nem.
Esetleg valakinek valami ötlete a megoldásra vagy hasonló tapasztalat van-e? Előre is köszönöm.
Pár napja érkezett meg a Redmi Note 10 5g telefonom. Olyan probléma szokott fellépni, hogy hívás közben néha elmegy a hang. Értem ez alatt azt, hogy a másik fél nem hall engem, nálam nincs gond én hallom őt viszont fordítva nem.
Esetleg valakinek valami ötlete a megoldásra vagy hasonló tapasztalat van-e? Előre is köszönöm.
- Bandita1981
- MIUI őrült
- 8
- Telefonom: Redmi Note 8
- megköszönték: 1 alkalommal
Medálok
Re: Redmi Note 10
Hozzáférési pont protikolját állítsd át IPv4-re!
Tapatalkkal küldve az én M2101K6G eszközömről
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8
-
- MIUI látogató
- 5
- Telefonom: Xiaomi Mi2A
Nagyon szépen köszönöm. Át állítottam, kíváncsi leszek a napokban a változásra. Mindenképp megírom az eredményt.Bandita1981 írta: ↑2021.12.18. 16:19 Hozzáférési pont protikolját állítsd át IPv4-re!
-
- MIUI látogató
- 2
- Telefonom: Xiaomi Mi Note 10
Sziasztok! Xiaomi Redmi Note 10 pro telefonom kijelzőjén késleltetve jelenik meg a bejövő hívás, így csak "csörög" a telefonom fekete kijelzővel, míg egyszer csak megjelenik a hívó fél száma, és egyáltalán a lehetőség, hogy felvegyem. Azt gondoltam, a spamszámok azonosítása okozta, de annak kikapcsolása sem oldotta meg a problémám. A másik problémám a beszélgetés alatti fül aktivitás a kijelzőn. A beszélgetés végére időnként olyan menükbe jutok, hogy nem is tudtam, hogy létezik. Ha valaki tud segíteni a beállításokban, megköszönöm.
- rajen
- Adminisztrátor
- 10
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 19 alkalommal
- megköszönték: 55 alkalommal
-
Medálok
Próbálj ki két dolgot:
1. Mindig lődd ki a futó alkalmazásokat, nem egy erőmű, memória és proci idő is csak megy vele
2. Próbáld meg a szelfi kamerát a fülkagylódhoz tartani, hogy a közelség érzékelő érzékelje, hogy ott van
Nekem Mi 9 SE van és néha nekem is 1-2 mp, mire kiírja, hogy hívnak, addig csörög, mert megy minden rakás app a háttérben. A telefon tartási szokásainkat meg kell változtatni, lehet ennek kicsit gyengébb a szenzorja, vagy a kínaiak máshogy tartják a telefont a fejükhöz, mint mi európaiak.
1. Mindig lődd ki a futó alkalmazásokat, nem egy erőmű, memória és proci idő is csak megy vele
2. Próbáld meg a szelfi kamerát a fülkagylódhoz tartani, hogy a közelség érzékelő érzékelje, hogy ott van
Nekem Mi 9 SE van és néha nekem is 1-2 mp, mire kiírja, hogy hívnak, addig csörög, mert megy minden rakás app a háttérben. A telefon tartási szokásainkat meg kell változtatni, lehet ennek kicsit gyengébb a szenzorja, vagy a kínaiak máshogy tartják a telefont a fejükhöz, mint mi európaiak.
MIUI Magyarország Igazgató Úr SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
- MIUI Tag
- 5
- Telefonom: Xiaomi Redmi 6
Redmi Note 10 5G-nek lesz külön topic?
Xiaomi Redmi 6
Xiaomi Redmi 9
Xiaomi Redmi Note 10 5G
Xiaomi Redmi 9
Xiaomi Redmi Note 10 5G
- rajen
- Adminisztrátor
- 10
-
Medálok
Már van!
-
- MIUI látogató
- 6
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Sziasztok, kínai webshop német raktárából rendeltem egy Redmi Note 5G telefont. Nem ez az első Xiaomi telefon a családban, de ilyen gondokkal még nem találkoztam.
1. a quick functions widgetek közt nem található a gyorshívás funkció (mikor valaki profilját kiteszed a kezdőképernyőre és kattintásra hívja egyből)
2. a viber videohívások kb másfél perc után megszakadnak és a telefon elsötétül, újraindul
megpróbáltam feltenni rá egy friss rom-ot. Az unlock sikerült, viszont a twrp telepítésnél elakadtam.
a fastboot devices parancs listázza a telót, tehát a PCm látja. Viszont mikor telepítném akkor úgy 2-3 másodperc után elpukkan a telepítő a következővel:
fastboot twrp failed (status read failed (too many links))
megnéztem a googlet mit mond, USB 2.0 pipa; USB kábel csere pipa; adb driverek pipa; bootloader nyitva pipa;
nem tudom mit kellene még. A rom verziója --> Global 12.5.4. Stable RKSEUXM
Ezen felül próbáltam a miflash toolt is, természetesen nem sikerült semmi eredményt elérni. Lenne ötleteket az eredeti problémák kijavítására, vagy a twrp issue megoldására? Előre is köszi!
1. a quick functions widgetek közt nem található a gyorshívás funkció (mikor valaki profilját kiteszed a kezdőképernyőre és kattintásra hívja egyből)
2. a viber videohívások kb másfél perc után megszakadnak és a telefon elsötétül, újraindul
megpróbáltam feltenni rá egy friss rom-ot. Az unlock sikerült, viszont a twrp telepítésnél elakadtam.
a fastboot devices parancs listázza a telót, tehát a PCm látja. Viszont mikor telepítném akkor úgy 2-3 másodperc után elpukkan a telepítő a következővel:
fastboot twrp failed (status read failed (too many links))
megnéztem a googlet mit mond, USB 2.0 pipa; USB kábel csere pipa; adb driverek pipa; bootloader nyitva pipa;
nem tudom mit kellene még. A rom verziója --> Global 12.5.4. Stable RKSEUXM
Ezen felül próbáltam a miflash toolt is, természetesen nem sikerült semmi eredményt elérni. Lenne ötleteket az eredeti problémák kijavítására, vagy a twrp issue megoldására? Előre is köszi!
- rajen
- Adminisztrátor
- 10
-
Medálok
Mi a telefonod pontos típusa, kódneve és a TWRP pontos verziója?