GLOBAL rom alá cofface TWRP flash-elése
- Toportyan
- MIUI őrült
- 9
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: GLOBAL rom alá cofface TWRP flash-elése
Mennyi mod, hihetetlen.
Köszi a tippet, de tekintve, hogy érkezett már rá válasz, nem tudom törölni
Köszi a tippet, de tekintve, hogy érkezett már rá válasz, nem tudom törölni
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
- MIUI Tag
- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Bagoly29 » 2016.08.08. 02:04 írta:Jól. Maradok a jó öreg winfosnál. ma majd javítom.
sikerult feltennem, de csak sokadszorra, ami lehet az en hibam.
usb hibakereses bent volt, latta a telot a gep, a flash is lefutott, de valami miatt csak nem lepett be twrp-be.
kutakodtam a fejlesztoi beallitasokban, es talaltam egy olyat, hogy fastboot flash.
ha az nincs engedelyezve, akkor is hiba nelkul lefut a flash de nem tortenik semmi?
rootot egyenlore nem mertem feltenni, nehogy bootlop legyen, most csinalok egy twrp mentest aztan utana felteszem azt is.
koszi a leirast, ezzel sokat segitettel nekem!
-
- MIUI imádó
- 8
Szívesen. Ha lefutott a cofface zip akkor nyugodtan mehet a root is.
-
- MIUI látogató
- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5
Sziasztok,
Elolvastam a leírásokat de számomra nem teljesen egyértelmű.
Sima Redmi3, Gobal rom-om van fent, kinyitottam és most szeretném feltenni a TWRP-t bootloop nélkül. A sok hozzászólás után megijedtem a bootloop miatt.
Ezekezet találtam:
Custom recovery (TWRP) flashelése már nyitott bootloaderrel (thx Karavik és Viktor0610:
https://prohardver.hu/tema/re_lehullott ... index.html
Bagoly29 féle leírás:
http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=110&t=2621
xabolcs féle leírás
https://mobilarena.hu/tema/re_lehullott ... -9638.html
Annyira különbözőek, hogy most a segítségeteket kérném, hogy melyik a tuti módszer a bootloop elkerülésére?
Elolvastam a leírásokat de számomra nem teljesen egyértelmű.
Sima Redmi3, Gobal rom-om van fent, kinyitottam és most szeretném feltenni a TWRP-t bootloop nélkül. A sok hozzászólás után megijedtem a bootloop miatt.
Ezekezet találtam:
Custom recovery (TWRP) flashelése már nyitott bootloaderrel (thx Karavik és Viktor0610:
https://prohardver.hu/tema/re_lehullott ... index.html
Bagoly29 féle leírás:
http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=110&t=2621
xabolcs féle leírás
https://mobilarena.hu/tema/re_lehullott ... -9638.html
Annyira különbözőek, hogy most a segítségeteket kérném, hogy melyik a tuti módszer a bootloop elkerülésére?
- Toportyan
- MIUI őrült
- 9
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Ha nem vagy elég gyakorlott, akkor a Bagoly féle kell neked, az elég szájbarágós
Amúgy mindegyik ugyanarról szól, csak más szavakkal.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Amúgy mindegyik ugyanarról szól, csak más szavakkal.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
-
- MIUI látogató
- 8
köszi!
Elvileg 1-5-ig kell nekem és utána a 13-tól szükséges végigcsinálnom?
"Akkor kell a fenti zip, amikor felülíródik a kernel. Pl ilyenkor, amikor full packagage az OTA.
Ha csak inkrementalis, akkor valószínűleg nem lesz rá szükség!" Ezt hogy veszem észre frissítés után nem indul a telefon?
A supersut honnan tudom letölteni?
Elvileg 1-5-ig kell nekem és utána a 13-tól szükséges végigcsinálnom?
"Akkor kell a fenti zip, amikor felülíródik a kernel. Pl ilyenkor, amikor full packagage az OTA.
Ha csak inkrementalis, akkor valószínűleg nem lesz rá szükség!" Ezt hogy veszem észre frissítés után nem indul a telefon?
- xabolcs
- Beta tesztelő
- 8
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Szia mezeit!
Miert szeretnel TWRP-t a hivatalos rom melle? Csak mert nem feltetlenul eri meg folizzadni a telefonra.
Ha csak hasznalni szeretned a telefonodat es fogadni a wifin erkezo heti frissiteseket, akkor a global romod melle a gyari recovery dukal!
Ugyanis azt a cofface-no-verity.zip-es mokazast minden frissites utan el kell jatszani, sot neha meg a TWRP-t magat is ujra kell rakni! Persze csak akkor, ha a TWRP hozzanyult a /system particiohoz, netan a SuperSU-t is telepitetted, vagy engedelyezted a recovery megmaradast.
Global mellett a TWRP csak a teendoket generalja ... Ha nincs kulonos szukseged a root-ra, akkor inkabb fol se tedd a TWRP-t!
SuperSU-t pedig a szerzo oldalarol tudsz letolteni.
Miert szeretnel TWRP-t a hivatalos rom melle? Csak mert nem feltetlenul eri meg folizzadni a telefonra.
Ha csak hasznalni szeretned a telefonodat es fogadni a wifin erkezo heti frissiteseket, akkor a global romod melle a gyari recovery dukal!
Ugyanis azt a cofface-no-verity.zip-es mokazast minden frissites utan el kell jatszani, sot neha meg a TWRP-t magat is ujra kell rakni! Persze csak akkor, ha a TWRP hozzanyult a /system particiohoz, netan a SuperSU-t is telepitetted, vagy engedelyezted a recovery megmaradast.
Global mellett a TWRP csak a teendoket generalja ... Ha nincs kulonos szukseged a root-ra, akkor inkabb fol se tedd a TWRP-t!
Igen ugy ...., hogy megkapod a bootloop-ot: Mi felirat sokaig, es utana ujraindul.Ha csak inkrementalis, akkor valószínűleg nem lesz rá szükség!" Ezt hogy veszem észre frissítés után nem indul a telefon?
SuperSU-t pedig a szerzo oldalarol tudsz letolteni.
-
- MIUI látogató
- 8
igazából a root lenne e fontosabb...
Ha jól gondolom akkor:
Ha frissítés után bootloop lesz, akkor majd elég ha újrarakom a 13-tól cofface-no-verity.zip, vagy ha nem indul a TWRP sem akkor újra kell raknom az elejétől a TWRP-t és kész?
Vagy esetleg teljesen újra kell flashelnem a romot is?
Ha jól gondolom akkor:
Ha frissítés után bootloop lesz, akkor majd elég ha újrarakom a 13-tól cofface-no-verity.zip, vagy ha nem indul a TWRP sem akkor újra kell raknom az elejétől a TWRP-t és kész?
Vagy esetleg teljesen újra kell flashelnem a romot is?
-
- MIUI imádó
- 8
Ha bootlop akkor a zipet újra lefuttatod és indul. Ha eltűnt a twrp akkor újra teszed a twrp-t majd a zipet. Nekem frissítés után elég volt csak a verify.zipet lefuttatni és indult a rendszer.
- xabolcs
- Beta tesztelő
- 8
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Bagoly29!
A Redmi 3s-es tortenet utan arra gondoltam, hogy ....
Majd ha idod engedi, masold ki legyszives a TWRP-bol a cofface-no-verity.zip-et es tedd be az 1. hozzaszolasba!
Csak hogy ne csak a cofface TWRP-vel rendelkezok tudjak hasznalni a leirasodat!
Szolj, ha nem sikerul kimasolni! ;)
A Redmi 3s-es tortenet utan arra gondoltam, hogy ....
Majd ha idod engedi, masold ki legyszives a TWRP-bol a cofface-no-verity.zip-et es tedd be az 1. hozzaszolasba!
Csak hogy ne csak a cofface TWRP-vel rendelkezok tudjak hasznalni a leirasodat!
Szolj, ha nem sikerul kimasolni! ;)