[ROM] MIUI 8 Global Developer ROM
- Toportyan
- MIUI őrült
- 9
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: [ROM] MIUI 8 Global Developer ROM
Miután letiltottam a háttérben futó facebookot meg Google cuccokat elég elégedett vagyok.
Ez elég aktív mobilnet használat volt, 60 százalékos fényerővel
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Ez elég aktív mobilnet használat volt, 60 százalékos fényerővel
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
- MIUI imádó
- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
- MIUI Tag
- 10
Akkor a heti frissitesek között ott is lehet nagy különbség akksihasználatban?
Hetente nem akarok updatelni, nem nagyon látom értelmét, nekem fontos a stabil akksi...
Google cuccokat fagyasztjatok pl titaniummal, vagy elég ha le van tiltva
Hetente nem akarok updatelni, nem nagyon látom értelmét, nekem fontos a stabil akksi...
Google cuccokat fagyasztjatok pl titaniummal, vagy elég ha le van tiltva
-
- MIUI imádó
- 8
Nem szoktam fagyasztani. Engedélyezni csak a viber, messenger, cerberus, gmail. Nagyon nagy különbségek nincsenek frissítések között.
- Toportyan
- MIUI őrült
- 9
- Kapcsolat:
-
Medálok
Fagyasztani nem kell, az akku használatukat kell korlátozni, háttérben ne fusson, a play ne indítson GPS-t, ilyesmi. Okosan meg lehet oldani, most már átlag felhasználáshoz kibír két napot. Ha vigyázok hármat is. Ha sokat unatkozom akkor is kibír egy teljes napot.
- kovbandi
- Beta tesztelő
- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Akksibeállításoknál van opció, hogy az adott alkalmazás elérje-e a hálózatot, helyet, vagy pl. fagyassza be az adott appot. Magáról az app fagyasztás hatásfokáról nem tudok nyilatkozni, kb. egy Greenify stílusú elvben, tehát lelövi az appot, de ha kell, elérhető marad, nem úgy, mint a Titanium Backupban, de ha tiltod neki a háttérben lévő helyinformáció lekérdezéseket, már szerintem előrébb vagy
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
- MIUI látogató
- 8
Üdv!
Hamar kellene majd felpakolnom ezt a romot egy 3S készülékre. (A lényeg a magyar nyelven van!) Az egyik tapasztalt fórumita már készített egy "Tiszta telepítés" leírást. Tehát csak leszedem a zip-es romot, átnevezem, felrakom a telóra (vagy azzal szedem le - részletkérdés ) , és a vol+ + pow gomb kombóból előjövő menüből már tolhatom is fel...? (A wipe-ok ok, csinálom majd. Kicsit furi - pár éve még Defy-n romolgattam eleget, de azóta kijöttem a gyakorlatból - meg ez nem az én telóm... )
Hamar kellene majd felpakolnom ezt a romot egy 3S készülékre. (A lényeg a magyar nyelven van!) Az egyik tapasztalt fórumita már készített egy "Tiszta telepítés" leírást. Tehát csak leszedem a zip-es romot, átnevezem, felrakom a telóra (vagy azzal szedem le - részletkérdés ) , és a vol+ + pow gomb kombóból előjövő menüből már tolhatom is fel...? (A wipe-ok ok, csinálom majd. Kicsit furi - pár éve még Defy-n romolgattam eleget, de azóta kijöttem a gyakorlatból - meg ez nem az én telóm... )
-
- MIUI Tag
- 10
Greenify es titanium is megvettem annak idején de honor 7nel nem használtam. Greenify jobban bejott, arra voksolnek most is ha esetleg használnék ilyesmitkovbandi írta:Akksibeállításoknál van opció, hogy az adott alkalmazás elérje-e a hálózatot, helyet, vagy pl. fagyassza be az adott appot. Magáról az app fagyasztás hatásfokáról nem tudok nyilatkozni, kb. egy Greenify stílusú elvben, tehát lelövi az appot, de ha kell, elérhető marad, nem úgy, mint a Titanium Backupban, de ha tiltod neki a háttérben lévő helyinformáció lekérdezéseket, már szerintem előrébb vagy
-
- MIUI Tag
- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Sracok!
Ehhez akkor nem kell nyitni? Siman felpakolom es kesz? Fastboot majd Recovery...
Ehhez akkor nem kell nyitni? Siman felpakolom es kesz? Fastboot majd Recovery...
- Toportyan
- MIUI őrült
- 9
- Kapcsolat:
-
Medálok
Nem kell recovery, és nem fastboot, hanem dowlnoad/EDL
Bár attól függ, mi van most rajta
Bár attól függ, mi van most rajta