Redmi 3S
-
- MIUI Tag
- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
- Kapcsolat:
-
Medálok
Redmi 3S
Sziasztok!
Barátnőmnek rendeltem egy Redmi 3S-t. Én imádom angolul használni a Redmi Note 3-at, viszont ő nem biztos
Esetleg lehet tudni, hogy mikor lesz magyar nyelvű rom? A xiaomi.eu-n már láttam multi romot, csak oda volt írva, hogy kivéve Redmi 3S. Köszönöm előre is (csak egy szimpla kérdés, senkit nem akarok sürgetni etc., google is my best friend )
Barátnőmnek rendeltem egy Redmi 3S-t. Én imádom angolul használni a Redmi Note 3-at, viszont ő nem biztos
Esetleg lehet tudni, hogy mikor lesz magyar nyelvű rom? A xiaomi.eu-n már láttam multi romot, csak oda volt írva, hogy kivéve Redmi 3S. Köszönöm előre is (csak egy szimpla kérdés, senkit nem akarok sürgetni etc., google is my best friend )
广交友,无深交(guǎng jiāo yǒu,wú shēn jiāo) -A friend to everybody is a friend to nobody.
- kovbandi
- Beta tesztelő
- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Re: Redmi 3S
Ha vagyulaek engedelyezik a romba valo magyar nyelv integralasat!
Vagy ha lesz tesztkeszulekuk.
Tapatalkkal küldve az én MI 5 eszközömről
Vagy ha lesz tesztkeszulekuk.
Tapatalkkal küldve az én MI 5 eszközömről
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
- MIUI Tag
- 9
- Kapcsolat:
-
Medálok
Koszonom
广交友,无深交(guǎng jiāo yǒu,wú shēn jiāo) -A friend to everybody is a friend to nobody.
-
- MIUI Tag
- 9
- Kapcsolat:
-
Medálok
Valakinek van ezzel a telóval tapasztalata? Feldobtam a legújabb miui8 china dev-et, és nem működik a fingerprint sensor
TWRP-t sem sikerült rátennem, hiába van unlockolva a loader. Köv hiba üzi, mikor be akarok bootolni fastboot alól:
remote dtb not found. Nem tudom, milyen hiba lehet ez, google szerint nem kompatibilis a miui verzió a twrp-vel. Az angol fórumban találtam, flasher toolkit for redmi 3s. Van esetleg vmi ötlet? TWRP nélkül nem tudom felrakni a xiaomi.eu romot sem sajna dm-verity-re gondoltam, hogy disable kellene először? Lehet emiatt nem engedi.
TWRP-t sem sikerült rátennem, hiába van unlockolva a loader. Köv hiba üzi, mikor be akarok bootolni fastboot alól:
remote dtb not found. Nem tudom, milyen hiba lehet ez, google szerint nem kompatibilis a miui verzió a twrp-vel. Az angol fórumban találtam, flasher toolkit for redmi 3s. Van esetleg vmi ötlet? TWRP nélkül nem tudom felrakni a xiaomi.eu romot sem sajna dm-verity-re gondoltam, hogy disable kellene először? Lehet emiatt nem engedi.
- trebrona
- MIUI őrült
- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
Ez a TWRP kell neked: https://www.androidfilehost.com/?fid=24591020540823855
iPhone 12 Pro
-
- MIUI Tag
- 9
- Kapcsolat:
-
Medálok
Ezt raktam fel, mukodik bebootol minden. Viszont full wipe utan nem telepiti fel a romot, mintha irasvedett lenne kb. Twrp utan dm verity patchet nyomtam twrp alol, viszont telepitesnel nincs error uzi, csak mikor vegez rabokok h reboot es kerdezi h biztos mert nincs OS telepitve Ezert nem ertem a dolgot.
- rajen
- Adminisztrátor
- 10
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 19 alkalommal
- megköszönték: 58 alkalommal
-
Medálok
Akkor a tiszta telepítés iratomat még nem olvastad...
MIUI Magyarország Igazgató Úr SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
- MIUI Tag
- 9
- Kapcsolat:
-
Medálok
Este probalom ezt. Annyit hagytam ki, h wipe utan nem restartoltam.
-
- MIUI látogató
- 8
- Telefonom: Egyéb
Szia! Sikerült a telepítés?
Én is a páromnak vettem, de vmit félreértettem. Igen jó lenne a magyar nyelv, bár még ott tartunk, h így is nagyon tetszik neki. Nagyon jó telefon.
Én is a páromnak vettem, de vmit félreértettem. Igen jó lenne a magyar nyelv, bár még ott tartunk, h így is nagyon tetszik neki. Nagyon jó telefon.
-
- MIUI látogató
- 8
- Telefonom: Egyéb