Redmi 3 akkumulátor kapacitás
-
- MIUI látogató
- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
Re: Redmi 3 akkumulátor kapacitás
Sajna a wakelock detector használhatatlan alkalmazás, nálam nem működik.
A lite verziót töltöttem le (nincs rútolva a telefonom), de nem hajlandó semmit sem csinálni. Kérte, hogy telepítsem a króm alá a programját, megkapta, kérte, hogy az adb drivert is tegyem már fel a számítógépre (W81-64), megkapta. Ennek ellenére nem látja a csatlakoztatott telefonomat. (A telefonnál a fájlátvitelt természetesen bekapcsoltam.)
No, valamit még kifelejtettem, hátha... egyetlen folyamatosan futó, általam telepített alkalmazásom van, a Twilight (kékfényszűrő).
A lite verziót töltöttem le (nincs rútolva a telefonom), de nem hajlandó semmit sem csinálni. Kérte, hogy telepítsem a króm alá a programját, megkapta, kérte, hogy az adb drivert is tegyem már fel a számítógépre (W81-64), megkapta. Ennek ellenére nem látja a csatlakoztatott telefonomat. (A telefonnál a fájlátvitelt természetesen bekapcsoltam.)
No, valamit még kifelejtettem, hátha... egyetlen folyamatosan futó, általam telepített alkalmazásom van, a Twilight (kékfényszűrő).
-
- MIUI imádó
- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
A play áruházból töltötted le és telepítetted fel a telóra a wakelockot?
-
- MIUI látogató
- 9
Igen, onnan. Utána kérte az alkalmazás használatához az usb hibakeresési mód engedélyezését, a fentebb említett két alkalmazás letöltését, amit meg is csináltam és telepítettem is őket...
-
- MIUI imádó
- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
- Beta tesztelő
- 8
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Az Androidrol es az Android rendszerrol legyszives egy-egy reszletezo kepet is tegyel fol!trogi » Ma, 09:39 írta:Sziasztok!
Jó hónapja nyúzom a Redmi 3s-emet, csak egy problémám van vele: az aksija nem húzza tovább két napnál és 3-5 óra képernyőhasználatnál.
Olvasgattam a fórumot, de nem igazán olvastam rá megoldást. Tudtommal nincs áramzabáló alkalmazásom, így arra gondolok, hogy a két sim használata okozhatja a galibát, illetve abból is a netes.
Sajnos a MIUI8-ban nem lehet "fix hálózattípus"-t beállítani, csak 3G/4G előnyben-re, így szegény állandóan keresheti a 3G-t. (Budapesten lakásban/munkahelyen nem mindenhol talál 3G-t.)
Bevallom nehéz lenyelni a békát, de hát ez van...
Vannak, akiknel ket SIM-mel hasznalva erezhetoen tobbet fogyaszt a telefon.
Hosszu kepernyo idot (SOT - Screen On Time) aktiv hasznalattal tudsz elerni: pl. egesz nap jatszol valami jo jatekkal. Lemerul egy nap alatt, de legalabb 10 oras kepernyoidod lesz.
Ha csak telefonalasra hasznalod, akkor nem lesz annyi SOT, ellenben ritkabban ker toltot. Es konnyebben eszreveszed, ha valami beleragadt a fejebe. Ahogy most is.
-
- MIUI látogató
- 9
Ez az esti állapot, a reggeli állapothoz képest volt már töltés, mert próbálkoztam a wakelock detectorral.
A telefonálásra szolgáló sim vodafone-os, a netezésre szolgáló pedig digis (=telenoros).
A telefonálásra szolgáló sim vodafone-os, a netezésre szolgáló pedig digis (=telenoros).
-
- MIUI érdeklődő
- 7
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Nem találtam a korábbi hozzászólásokban arra a választ, hogy miért ír ki a telefon 4000mAh kapacitást, ha 4100-al hirdetik?
Szórás van a szériában, egyik ilyen, másik olyan?
A telefon gyári dobozának a címkéjén van egy olyan jelölés, hogy 4000/4100 (min/typ), de ezt így hogy lehet? miért nem egységes? tudtok erre valami magyarázatot?
Szórás van a szériában, egyik ilyen, másik olyan?
A telefon gyári dobozának a címkéjén van egy olyan jelölés, hogy 4000/4100 (min/typ), de ezt így hogy lehet? miért nem egységes? tudtok erre valami magyarázatot?
- mumin007
- Beta tesztelő
- 9
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Persze, de ezt te is leírtad. Min/typ.
Típusra a gyártó 4100-at ad meg, de csak 4000-et garantál. Igen, van szórás. Akksiból sem lehet tökéletesen egyforma teljesítményű darabokat gyártani.
Típusra a gyártó 4100-at ad meg, de csak 4000-et garantál. Igen, van szórás. Akksiból sem lehet tökéletesen egyforma teljesítményű darabokat gyártani.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
- MIUI érdeklődő
- 7
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro
de volt olyan, aki 4100-al kapta itthon? Az összes itthoni bolt 4100-at ír a leírásában.
- mumin007
- Beta tesztelő
- 9
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Ez marketing szempontból ugyan olyan, mint pl. az internet előfizetés. Mondjuk, 15 Mbyte-esre fizetsz elő, de a szolgáltatód csak 5 Mbytes letöltési sebességet garantál. Nyilván az előbbi jobban hangzik, így azzal hírdetik.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14