MiKey 3.0.1 (frissítve: 1.17)
- 0Elek2
- V.I.P.
- 8
- Telefonom: Xiaomi 12T Pro
- megköszönte: 30 alkalommal
- megköszönték: 5 alkalommal
Medálok
Re: MiKey 3.0.1 (frissítve: 1.17)
Sziasztok!
Pár napja említettem, hogy nem akarja az igazságot a mikey. Nagyon nem csináltam vele semmit, és most újfent rendesen működik. Én arra gondolok, de laikus vagyok, hogy a tartós használat után megzizeg egy kicsit, és kell némi idő, hogy magához térjen.
Első hsz-be rakott appal használom.
Pár napja említettem, hogy nem akarja az igazságot a mikey. Nagyon nem csináltam vele semmit, és most újfent rendesen működik. Én arra gondolok, de laikus vagyok, hogy a tartós használat után megzizeg egy kicsit, és kell némi idő, hogy magához térjen.
Első hsz-be rakott appal használom.
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
12T Pro - Xperience 24.06.05 A14 /
OnePlus 12 / Global stock
Xiaomi Watch S1 Global - V1.3.119
12T Pro - Xperience 24.06.05 A14 /
OnePlus 12 / Global stock
Xiaomi Watch S1 Global - V1.3.119
-
- MIUI látogató
- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Az MiKey + Bluetoothos fejhallgató együtt nem megy. :s
Hiába van beállítva, amint csatlakozik a füles, headsetnék viselkedik a gomb. Gombnyomásra megáll a zene...
Hiába van beállítva, amint csatlakozik a füles, headsetnék viselkedik a gomb. Gombnyomásra megáll a zene...
-
- MIUI látogató
- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Telepítettem (volna) a fórumhoz linkelt változatot, de azt mondja hogy nincs elég hely. Pedig bőven van. Nem a memória hanem a belső tárhely van kijelölve.
Tapasztalat valaki ilyet? Mi lehet a megoldása?
Eddig egyetlen másik alkalmazással volt ilyen problémám (contact remover)
Z
Tapasztalat valaki ilyet? Mi lehet a megoldása?
Eddig egyetlen másik alkalmazással volt ilyen problémám (contact remover)
Z
-
- MIUI rajongó
- 8
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Proximity sensor nem megy Mikey használatával. Eredeti kínai app van fent és a MIUI8 dev rom. Megoldás van rá?
-
- MIUI érdeklődő
- 8
- Telefonom: Xiaomi Mi5s
Hellosztok!
Rendeltem Aliról egy ilyen ketyerét... fel is telepítettem Miuihu-ról a "Mikey" appot.
Bedugom a ketyerét kéri, hogy válasszak a Headset / Mikey között > választom a Mikey-t és ezt a hibaüzenetet írja ki >
"connected device is not recognized, please try again"
Wtf? Ötlet valakinek?
Miuihu Rom van a Mi4c-men.
Köszi előre is!
Rendeltem Aliról egy ilyen ketyerét... fel is telepítettem Miuihu-ról a "Mikey" appot.
Bedugom a ketyerét kéri, hogy válasszak a Headset / Mikey között > választom a Mikey-t és ezt a hibaüzenetet írja ki >
"connected device is not recognized, please try again"
Wtf? Ötlet valakinek?
Miuihu Rom van a Mi4c-men.
Köszi előre is!
- kovbandi
- Beta tesztelő
- 10
-
Medálok
Eredeti az a Mikey biztos?
Egyébként érdemes rápróbálni az eredeti kínai appal, sokan belefutottak, köztük én is, hogy csak azzal működött helyesen
Egyébként érdemes rápróbálni az eredeti kínai appal, sokan belefutottak, köztük én is, hogy csak azzal működött helyesen
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
- MIUI érdeklődő
- 8
- Telefonom: Xiaomi Mi5s
Lehet nem az, és az a problem, most rendeltem egy elvileg eredetit, majd meglátjuk.
Nekem azokkal se megy, ahonnan rendeltem ott vannak instrukciók, QR kódok blabla... de egyikkel se tudom életre kelteni. Lehet hibás maga az eszköz is, már ez is megfordult a fejemben.
Nekem azokkal se megy, ahonnan rendeltem ott vannak instrukciók, QR kódok blabla... de egyikkel se tudom életre kelteni. Lehet hibás maga az eszköz is, már ez is megfordult a fejemben.
-
- MIUI rajongó
- 8
-
Medálok
Mikey-t használtam 2 napig. Tanácsoltátok ne tegyem, mert szétcseszheti a jack aljzatot. Most a xiaomi headsetemen nem mennek a gombok. Mi ment tönkre a jack alakzatban? Szerelni lehet? Selfibot gombja se megy, amit a jackba kell dugni. 2 nap alatt tönkremehet az aljzat, esetleg ez garanciális hiba?
-
- MIUI érdeklődő
- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Próbáltad már kikapcsolni a telefont? Nem újraindítani, hanem rendesen kikapcsolni, 10-20 másodpercig úgy hagyni, majd visszakapcsolni? Sokszor segít...
-
- MIUI rajongó
- 8
-
Medálok
Kikapcsoltam 30 percre de semmi. A hangot ha felfele adom végigmeny magátol a mx hangerőig, utána le már nem tudom venni. Felvevő gomb sem megy. Korábban ment minden, Mikey 2 napos használata óta nem mennek a gombok. Most Multi Rom van fenn, volt dev kínai, multi zárt bootloaderes is. Egyiken sem megy. A headset (Piston 3) megy más telefonokon, csak itt nem most már.
Megoldódott a Piston 3 gomb gondom. Visszaraktam a MIUI 7 Multi romot, és működik. Úgy látszik nem a Mikey, hanem a MIUI8 kavart be, mert kínai devvel, Multival és zárt bootloaderes magyar nyelves rommal sem ment a gomb a headseten. Úgy látszik a MIUI 8 még nem tökéletes. Nekem a 7 jobban is tetszik, csak a quick ball hiányzik...
Megoldódott a Piston 3 gomb gondom. Visszaraktam a MIUI 7 Multi romot, és működik. Úgy látszik nem a Mikey, hanem a MIUI8 kavart be, mert kínai devvel, Multival és zárt bootloaderes magyar nyelves rommal sem ment a gomb a headseten. Úgy látszik a MIUI 8 még nem tökéletes. Nekem a 7 jobban is tetszik, csak a quick ball hiányzik...